Movie 43
Engem a trailerek fognak a sírba vinni...
Mindig is sejtettem, hogy kiválogatják a főbb jeleneteket és összeragasztják, de általában a többi "apróbb" részlet sem elhanyagolható. Hallottam, hogy ez a film kapta az aranymálnát, és az IMDB-s értékelése is vetekszik a legeslegeslegeslegrosszabbal, de még mindig nincs a nézhetetlen kategóriában, 4.4 nem mondd nekem semmit, volt pár leértékelt film ami nagyon is bejött nekem.
De a lényeg: Mi a jó isten?
Nem csak, hogy undorító, de pl szülői, vagy távolabbi rokon társaságában a film nézhetetlen, az olyan jelenetek miatt, amire már a kínosság szó nem kifejezés.
Nincs attól rosszabb, amikor én érzem magam mások helyett kínosan, na egy kis szösszenet:
Leülsz a családdal délutáni tévézgetésre amit te szervezel, az aranyos kisfiuk, meglepetés lenne a vadonatúj vígjáték a movie 43, ami a trailer alapján egy igen érdekes, erősen nevetés szagú filmnek ígérkezik...Soha ne bízz a trailerben, megtanultam egy életre
Értem én, hogy ez csak egy film, de érdemes-e ezt bevállalni a színészeknek? Milyen belső aberáltság kell egy rendezőnek ehhez?
Pozitívum? Nem gondoltam volna, hogy lesz, de mégis volt 1-2 jó poén...
.
Szóval, véleményem szerint nézhetetlen, de beválaltam sok embertársam helyett is a megnézését, hogy ők ne követhessék el ugyanezt a hibát.
2/10