Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://filmek.s9.hu/" target="_blankozsimiki írta:Filmguruk, blogírók, szakértők, bárki!
Linkeljetek please nekem olyan oldalt,oldalakat, ahol évről évre dátum szerint meg tudom nézni milyen filmek jelentek,jelennek meg. Esetleg a 3 ismertebb főszereplő is oda lenne írva,vagy egy kisebb tartalom.
Szóval arra gondolok,h naptár szerűen mutatná a film megjelenésének idejét. Mondjuk 2010től érdekelne, mert úgy érzem sok "ezt muszáj látni" filmet hagytam ki az utóbbi években.
Értelem szerűen olyan oldal kellene,ahol szinte az összes vmire való filmet feltüntetik.
Köszönöm előre is!
Kill your darlingsmessideco írta:A magyar vándor mindössze 2.7-en áll az IMDB-n. Annyira pedig nem rossz film, vagy csak szerintem?
Leheljünk kis életet: melyik filmek vannak terítéken nálatok? Nálam Biutiful, Extracted és a Persepolis lenne
soadroli írta:Szerintem megéri, nagyon jó film. Nézd meg a hollywood hírügynökség kritikáját pl.
Épp akartam írni én is pár sort a filmröl, de megelőztél.davi10 írta:Éhezők Viadala: Futótűz
Na végre ez is "kölcsönözhető a tékából"Nagyon vártam már, az 1. része nagy kedvencem lett.
Semmivel nem lett rosszabb, mint az első rész. A vége miatt viszont nagyon várom a trilógia befejező (dupla?)részét.
Az viszont kicsit zavart, hogy ahogy észrevettem az öreg főcsávónak más lett a hangja, mint az 1. részben. Nem nagy dolog, de kicsit bosszant amikor ugyanannak a filmnek a folytatásában sem tudják megoldni a szinkront. (mert ha egy színésznek kijön 2 filmje 1 hónapon belül, amiknek semmi köze egymáshoz és más a szinkronhangjuk az is szánalmas, de még elnézhető).
Egy szó, mint száz: akinek tetszett az 1. rész annak bátran ajánlom, akinek nem, olyan emberrel még nem találkoztam, aki pedig nem látta, az sürgősen nézze meg!
10/10
Én is jelentkezem!visca el barca írta:jelendavi10 írta:akinek nem, olyan emberrel még nem találkoztam, aki pedig nem látta, az sürgősen nézze meg!![]()
gagyi az egész de azert vegigneztemnekem a 2. resz vmivel jobban "tetszett"
Hát ha úgy vesszük még veled se találkoztam...visca el barca írta:
jelen![]()
gagyi az egész de azert vegigneztemnekem a 2. resz vmivel jobban "tetszett"
jelendavi10 írta:akinek nem, olyan emberrel még nem találkoztam, aki pedig nem látta, az sürgősen nézze meg!
Őszintén? Igen!messideco írta:Kash:
Pedig az egy atomjó film, most is halálra röhögném magam. Ezek szerint egy mocskos beteg alak vagyok?
Ahh mindig találtok valami hibát az irományomban.hát igen... én is elég vizuális típus vagyok, ez a sápadt-kevésbé sápadt megoldás tényleg elég szigorú lehetett.
nézd, ha nem akarsz nagyon mellényúlni, akkor olvasd el az imdb-n a 'parents guide' részt, ott a szexre, meztelenségre, erőszakra, vulgáris beszédre és más, a 'nyugalmat' esetleg megzavaró részletre vonatkozóan kivesézik a filmeket (legalábbis a legtöbbet).Kash írta:Movie 43
...