Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen helytálló kritika, én viszont hallottam megszólalni pár hónapja őszintén egy embert, bár neki is sikerült magáról egy kicsit elterelni a felelősséget. Valószínű, hogy ilyen formában mégegyszer ő nem fog megszólalni.Zozzy 5 írta:Az is csak Magyarországon történhet meg, hogy a szövetségi kapitány szerint annak a csapatnak két és fél éves előnye van velünk szemben, akik 30 hellyel mögöttünk van a világranglistán. Tudom, hogy nem ez a lista az elsődlegesen mérvadó annak megítélésében, hogy ki hol tart, de ilyet kiköhögni, mint amit Pintérnek sikerült nonszensz. Természetesen ha ezt valaki nem így gondolja, akkor megint neki áll feljebb.
Nem várok én már semmit ezektől, csak egyszer egy őszinte, önkritikus és nem mellébeszélő hozzáállást, amiben legalább felsejlik bennük a gondolat, hogy egyáltalán nem értenek ahhoz, amire elvileg feltették az életüket. Sem az edző, sem a játékosok. Olyan utópisztikus vágyakról meg már ne is beszéljünk, hogy egyszer megszólal bennük a lelkiismeret, hogy talán indokolatlanul teszik zsebre azt a rengeteg pénzt. A magyar futball nem csak teljesíteni, őszintén megnyilvánulni sem képes továbbra sem.
Szted érdekli h mibe vágta a fejszéjét? Csak a pénz motiválja, kiáll nyilatkozni óriási baromságokat, és felveszi a fizetését, senki nem kéri számon tőle személyesen. A munkaadói ha kirúgják, úgyis elmegy valami csapathoz a mennyeibe, az kész. Neki veszíteni valója nincs. Nem érdekli h milyen a megítélése. Ha érdekelné, annó a fradinál nem úgy dolgozott volna ahogyan a játékosok lenyilatkozták. A válogatott tagjai meg örülnek, mert válogatottak, plusz zsé és igazából ők is letojják hogy a szurkolónak eredmény kell. Ez most erre volt elég dumával elintézik.neobarca írta:Már most sajnálom Pintér Attilát. Nem tudja mibe vágta a fejszéjét...
Lehet megtanulnak labdát kezelni, esetleg még passzolni is, az már nagy szó lenne.visca el barca írta: pintér te vagy az?![]()
hagyjaf már 5 éve ua. az emberek "fociznak" a válogatottban. mivel lesz most más?
Hát, ezt köszönhetjük a magyar médiának. Amit letudnak nyomni itthon... mindenhova úgy megyünk, h most megfoghatjuk őket, van esély... a mindenhovába sajnos az olyanok is beletartoznak, mint Hollandiazola8787 írta: Illetve nem kellene úgy beharangozni, hogy hú mennyire fontos, stb stb.
Pintér Bence, problem ?visca el barca írta: pintér te vagy az?![]()
hagyjaf már 5 éve ua. az emberek "fociznak" a válogatottban. mivel lesz most más?
pintér te vagy az?bence-barca írta:ez volt az első meccse a válogatottnak.
Rendben, én sem húzom le a válogatottat, mert tisztába vagyok a képességeinkkel, de akkor ilyen esetben ingyenessé kellett volna tenni a meccset, elvinni a puskásba, hogy telt ház legyen a legnagyobb stadionba, illetve nem kellett volna a mezekre rávarrni a magyar - finn zászlókat, most annak mi értelme volt? Illetve nem kellene úgy beharangozni, hogy hú mennyire fontos, stb stb.bence-barca írta:Azért tegyük hozzá gyorsan, ez volt az első meccse a válogatottnak. Lesz ez még jobb is, nem kell egyből mindent és mindenkit újra lehúzni.
Nem azt mondom, h olyan jók leszünk, de az első meccs után még nem kell messzemenő következtetéseket levonni.
Csoda gól! Csoda, hogy megadtákmessideco írta:Vezetünk Rudolf góljával a finnek ellen![]()