Ahogy én látom, kb a rúgott gólig volt elviselhető a játékunk. Abban igaza van Pintérnek, ott talán még volt pár szép és okos labdakihozatal is. Aztán jött a gyönyörű labdakezelés és a mákos gól. Persze ne vegyük el Rudolf érdemét, mert az a gól, amit megadnak. 1-0
Ezt követően viszont mintha elfelejtettek volna mindent. Lipták folyamatosan úgy akart tisztázni, hogy előrefelé belerúgta a támadóba. Néha kiment róla a labda, kirúgás. Néha meg megszerezték és veszélyhelyzet alakult ki. Többnyire azért hoztuk a védekezést (erős jóindulattal).
Aztán elkezdődött a szokásos. Nem értem, Koman kinek a jóvoltában fix kezdő még

Az a gyerek egy istenadta tehetség. 3, azaz három méterre nem ad pontos labdát, nemhogy kiugrasson valakit, mint SZERVEZŐ középpályás. Továbbá nem értem, hogy mitől olyan nehéz megmondani a játékosoknak (ha már maguktól nem jöttek rá ennyi idő alatt), hogy kicsit hamarabb el lehetne passzolni a labdát. Elkezdték vezetgetni egy percig, aztán csodálkoztak, hogy minden labdát levettek a lábukról. Ha már nem tudják fedezni, vagy lefordulni a védőről, passzolják már tovább. Más kérdés, hogy amint valaki felhozta tőlünk a bogyót, a többiek elindultak minél messzebb tőle, nehogy passzolni tudjon. Ez is tipikus

Párszor azért még felvillant bennem a remény ezzel kapcsolatban, mert péltául azt hiszem Lovrencsics is szépen húzta vissza a labdát, otthagyva az üldözőjét, de aztán szintén nem tudta, mi lenne a teendő és megvárta, amíg valaki elveszi tőle a játékszert. Nem bírta továbbgondolni, hogy mit kéne tennie.
Ezt követően elmentem edzésre, úgyhogy a második félidő szenvedését szerencsére nem láttam, de sejtem, hogy még ennél is rosszabbak voltunk. Nem gondolom, hogy veszett fejsze nyele, de el kellene felejteni a csókosokat, mert ez így nagyon nagy vicc. Elsősorban Komannal van bajom, mert pofázik bele a nagyvilágba az is, közben lerí a képéről, hogy mekkora sunyi egy ember. Munka meg büdös.
Hajrá magyarok!