Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyik sem tuti! Mondom én, aki az utóbbi hetekben csak nyomozza a nyereményt!pep71 írta:Fogad vki holnap a BL-re?
Atma-t, meg Bayern-t mennyire gondoljátok tutinak, hogy nyernek?
A Bayern meccsen én a gólokra mentem rá. Az Arsenal hátrányban van, ergo nagyon nincs miért bekkelniük illetve amúgy is elég messze áll tőlük ez a stílus.pep71 írta:Fogad vki holnap a BL-re?
Atma-t, meg Bayern-t mennyire gondoljátok tutinak, hogy nyernek?
Jó ez elvileg, egy darabig én is játszottam ezt. két alkalommal buktam a a tuti 1,08-as Madrid oddsal 10.000 Ft-ot, azóta ezeket inkább hanyagolom.csababarca írta: pl ha mi otthon játszunk akkor hendivel,real is hendivel otthon, BM is, dortmund hazai győzelem,ha nem top 6os csapattal játszanak, City is mehet rá otthon,PSG is...ezek azért otthon nem igen botlanak meg, közepes vagy gyengébb csapatok ellen.
jó, javarészt 1,3as max 1,5ös oddsok,de sok kicsi sokra megy:D
én most így nyomom,nem szarakodok ilyen 200-500 forintokkal,meg 40szeres szorzókkal.
nekem utoljára kétszer is jött ilyen tuti.bence-barca írta:Úgy-úgy...Alcantara írta: Ezekben a tutikban mindig az a jó, hogy tutira elmennek!
Egy barátom mondta egyszer, "ne tuti mixet rakj, hanem nyerteset!"
Egyszer raktam egy ilyen tutit, ajax, real, benfica ilyenek vtak benne. 5ből 4 elment.
Úgy-úgy...Alcantara írta: Ezekben a tutikban mindig az a jó, hogy tutira elmennek!
Igen az elég gáz, én például rakok ma egy általam tutinak vélt másikat, amiben ez nem lesz benne. Valamiért a Chelsea az amit biztosnak érzek (GT biztos megköveznebence-barca írta: Én amúgy azt néztem, h Atmának vt túlságosan is csábító az oddsa, biztos bukni fognak.![]()
1,8 idegenben... háát. Normális esetben lenne max 1,6. Itt buktató lesz, de azért remélem nem, én is megraktam őket.
Én amúgy azt néztem, h Atmának vt túlságosan is csábító az oddsa, biztos bukni fognak.Alcantara írta:
Van esély rá, hogy igazad lesz. Holland-belga tippnél szoktak nekem ezek elmenni általában.
Tegnap például hiába jött az összes Bundesliga II. meccse, a Marseille borított mindent!
Van esély rá, hogy igazad lesz. Holland-belga tippnél szoktak nekem ezek elmenni általában.bence-barca írta: a nagy számok törvénye alapján egy biztos el megy.... de azért sok szerencsét!
Az ilyenre szokták mondani, h a nagy számok törvénye alapján egy biztos el megy.... de azért sok szerencsét!Alcantara írta:Egy merész "papírformamix"!
Jó ez, talán Gladbach neccesebb a többinél kicsit, de sok szerencsét!(Amúgy az Estoril nem rossz csapat, meg jó formában is vannak, de már ideje lenne, hogy kikapjanak:D)Alcantara írta:Egy merész "papírformamix"!
'Gladbach-Augsburg H
Wolfsburg-Bayern V
Chelsea-Tottenham H
Monaco-Sochaux H
Valladolid-Barcelona V
Celta-A. Madrid V
PSV-Utrecht H
Standard Liege-Mechelen H
Real-Levante H
Ajax-Canbuur H
Benfica-Estoril H
Porto-Arouca H
500Ft = 19.580 Ft
A Bayern 1,20-ért ajándék a hétvégére szerintem.hank1ee írta:Elnézést a nyugalom megzavarásáért, de van valakinek valami tuti tippje hétvégére? Azon kívül, hogy a Chelsea elkalapálja a Fulhamet...
Hmm, jogos, jogos...bence-barca írta:Én a Realt megraktam, mert ha nyernek akkor azért nyerek, ha nem akkor meg azért.hank1ee írta:Elnézést a nyugalom megzavarásáért, de van valakinek valami tuti tippje hétvégére? Azon kívül, hogy a Chelsea elkalapálja a Fulhamet...![]()
2es szorzó van rajtuk.
Én a Realt megraktam, mert ha nyernek akkor azért nyerek, ha nem akkor meg azért.hank1ee írta:Elnézést a nyugalom megzavarásáért, de van valakinek valami tuti tippje hétvégére? Azon kívül, hogy a Chelsea elkalapálja a Fulhamet...
Ha egy játékmezőn van 5 találatod akkor a megjátszott tétedet nyerted vissza.shutterisland írta:a kenót vágja valaki ?
utánaolvastam a játék szabályának, de nem teljesen tiszta.
kaptam egy szelvényt, 2x10 szám van megjátszva rajta, és "3 húzás" van felül írva.
a tegnapi, mai és holnapi húzásra érvényes, és eddig a hétfői és keddi húzásra is van 5-5 találatom valamelyik mezőmből.
akkor az elvileg 300-300 forint nyeremény ?
ha senki nem tudja, akkor majd csütörtökön lehúzatom, azt hátha.
Kovbal88 írta: 168 Crystal Palace- Manchester Utd. V