Leon írta:Én csak ironizáltam!
Nem csapatot kell váltani hanem taktikát. (persze 1-2 minőségi védő mindenképp kell)
Különben is vannak fiatalok és újak akik nem voltak részesei Pep csodacsapatának(08-11):
Alexis,Alba,Fabregas,Song,Neymar.
Egy az egyben adom. Habár nem lehet teljesen megváltoztatni, nem is lehet ezt így hirtelen, de ez el is indult. most nem a tegnapi meccsről beszélek.
Még minidg tartom, hogy a legnagyobb hibánk, nem az, hogy nem hajtunk egy kiscsapat ellen, hanem, hogy a helyzetkihasználásunk főleg az ilyen meccseken katasztrofális. Az első félidő például viszonylag jó volt és nem szólhatott volna semmit az Almeria, ha egy 4:1-el fordulunk.
Ez pedig nem Tata hibája akárki akármit mond.
Viszont neki köszönhető, hogy láthatunk némi változatosságot. Tegnap is egyedül Neymar minimum 2 gólt lőhetett volna kontrából. A City meccset is nagyban neki köszönhetjük, mert maguktól a játékosok nem vették volna fel ezt a taktikát és nem hajtották volna ilyen pontosan végre. Viszont ezzel a hullámzó játékkal kell valamit kezdeni. Tegnap is az első 30 perc teljesen vállalható játékot nyújtottunk aztán a 70-80. percig nulla.
A lassú kp-s játékunkat szerintem nagyban köszönhetjük ennek a 3-4-3.szerű taktikánknak. Ennek sajnos Cesc itta meg a levét. Sokan ezt akarták látni, de bebizonyosodott, hogy ezzel az Alvessel már nem működik. Folyamatos életveszély volt, ezt el kell felejteni.
Ez sajnos kiheréli a középpályánkat.
Neymar próbálkozott és voltak szép megoldásai, de a befejezések nagyon nem mentek. Iszonyatosan kellett volna neki egy gól.
Akik pedig Tata-t küldenék már el gondolkozzanak egy kicsit. Szinte az utolsó pillanatban vette át a csapatot, nagyon nehéz ilyenkor bármit is csinálni, ő viszont rengeteget tett a csapattal. Titonál (és lehet, hogy ezért megköveznek), de Pep utolsó 2, de legalább 1 szezonjánál is többet, pedig nem kicsit van nehezebb dolga.
Azzal a cirkusszal és nyomással a nyakában ami most folyik a csapat körül. Az idő megszépít mindent, de ebben az időszakban Peppel sem álltunk jobban.
Pozitívum, hogy hoztuk a meccset, még ha az eredmény nem is tükrözi a mutatott játékot. Viszont Ini és Pedro is jól szállt be. Nem szoktam elégedett lenni Pedritoval, de tegnap egyértelműen aggilisabb és jobb volt mint Alexis. Az előbbi mellőzésével nem igazán értek egyet. Cesc-szel együtt játszatni sokszor veszélyes.
Én is látom a sajnálatos hibákat és változtatni kell ezeken, de ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Viszont három hónap alatt nem felejtettek el ezek a játékosok focizni, úgyhogy nem látom veszve ezt a szezont. Nyáron kellenek az erősítések, de egy kapus és klasszis védőn kívül nem létszükséglet más. Nem is nagyon futna másra.
Lehet itt lovagolni, hogy kell egy center, de mennyivel tudna többet adni. Vele sem érnénk többet a fejeléseknél, a statikussága miatt pedig sok dologban hátráltatna.
Ha egy Müllerért kiadunk 30-40 milliót akkor küldeném el a vezetőséget a bús pi..ba.
El kell fogadni, hogy nem lehet folyamatosan álomfocival hozni a meccseket. Többen írták, hogy azért fog a madrid előttünk végezni, mert ha rosszul játszanak is hozzák a meccseket. Azok most miért kárálnak akkor annyira.