2014.03.08. 19:02:24
nem természetes az ilyen jellegű visszesés...ennyire gyengén mint ebben a periódusban nagyon régen játszottunk,szerintem még a Rijkaard korszak előtt. ne keverjük az eredményességet a mutatott játékkal,mert sajnos hiába vagyunk csak alig lemaradva a realtól,a játékunk pocsék.
abból adódik ez,hogy a vezetőség struccpolitikát folytat...
Ha jól emlékszem, június 20-a táján jött Tata. 40 napja volt,hogy odacsapjon az asztalra,és leadjon neveket,amikból igazolni kéne. De idejött tutyimutyi módon, nem mert kettőt szólni,örült hogy itt lhet edző nulla háttérrel. egy teljesen vakvágányon lévő edzőnek is látnia kellett volna,hogy ez a keret kevés lesz, főleg a védelem. Mások is igazolnak még aug utolsó napjaiban is,csak a mi idióta szokásunk,hogy júlis után nem akarunk igazolni.
na mindegy, bekkeljük ki a szezon mradék részét, otthon nyeregetjük majd a meccseket, blben bármi lehet, aztán mehet az átalakítás. Szerintem egy normálisabb,frissebb kerettel lehet tudna valamit Tata is csinálni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."