Barcaman1993 írta:"Szép volt fiúk! Többet nem jövök...!"-Tipszmiksz Csabi.
A nagy változtatások ellen voltam, de ez most már elkerülhetetlen. Ez egyszerűen botrányos. Nem gondoltam volna, hogy hiányolni fogom a Tito csapatot, de amit ők lehoztak, az klasszis szint volt ehhez képest. Ott legalább nyertük a meccseket és volt egy Messink... Most ott tartunk, hogy helyzeteink sincsenek. Vki igazán rájöhetne már, hogy miért van az, hogy amint a játékosok innen kiteszik a lábukat, akkor ismét megrázzák magukat, majd visszatérnek és ugyanez... A védelem tragikum (bár ezen a meccsen Piqué és Mascherano óvott meg minket egy nagyobb veréstől), középpályánk van? (Sergiot életemben nem láttam ilyen formában játszani, Fabregas-Xavi duó képtelen dominálni, de ugyanez a helyzet Iniestával), Neymar a sérülése óta csak fölöslegesen van a pályán, Messi majdnem ugyanez, fényévekre van önmagától...
Mondanám, hogy hozzunk 2-3 védőt, 2 középpályást, meg egy harcos és radikális edzőt, de tudom, hogy megint egy ilyen töltelék vkp fog jönni a védelembe és ennyi... Nagyon mérges vagyok, hogy itt van egy ilyen játékosállomány és se eredmény, se játék... Innentől lemondhatunk a bajnokságról, ahogy a BL-ről is, mert egy mentálisan ilyen gyenge társaság sose fogja megnyerni a trófeát. Szégyen egy ilyen idénykezdet után.
Annak azért örülök, hogy egyre többen kezdik belátni, hogy nem egyszeri kisiklásokról van szó hanem egy negatív folyamatról ( ami amúgy nem most kezdődött hanem kb. egy éve, de ez most mindegy is már ). Még lesznek maihoz hasonló pofonok, nem is egy.
Mindenkit természetesen nem kell elzavarni, csak mert most van pár ilyen extrém vélemény is látom, de nyilván az elkeseredettség okozza. Messi, Piquet ( bár tudom őt sokan vitatják ), Busquets, Neymar köré fel kell majd építeni a jövő csapatát. Gyorsan nem fog menni, kellenek igazolások majd, már most nyáron kellettek volna Neymar helyett az igazán kritikus posztokra ( az övé pont nem tartozott ezek közé ).
És kell majd egy energikus, motivált edző, Tata Martino nem azért nem jó mert így áll vele most a csapat ahogy és ennyire motivált amennyire hanem a személyisége és tudása miatt, szerintem legalábbis, de majd a jövő eldönti ezt is.
Az ami történik a csapatnál amúgy egy természetes folyamat, de már milliószor írtam és nem írom le megint, a baj az hogy nagyon nagy fáziskéséssel reagál rá az elnökség és a szakvezetés.
Régen volt olyan izgalmas nyár a Barcánál mint ami most következik majd:-)