Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Annak azért örülök, hogy egyre többen kezdik belátni, hogy nem egyszeri kisiklásokról van szó hanem egy negatív folyamatról ( ami amúgy nem most kezdődött hanem kb. egy éve, de ez most mindegy is már ). Még lesznek maihoz hasonló pofonok, nem is egy.Barcaman1993 írta:"Szép volt fiúk! Többet nem jövök...!"-Tipszmiksz Csabi.
A nagy változtatások ellen voltam, de ez most már elkerülhetetlen. Ez egyszerűen botrányos. Nem gondoltam volna, hogy hiányolni fogom a Tito csapatot, de amit ők lehoztak, az klasszis szint volt ehhez képest. Ott legalább nyertük a meccseket és volt egy Messink... Most ott tartunk, hogy helyzeteink sincsenek. Vki igazán rájöhetne már, hogy miért van az, hogy amint a játékosok innen kiteszik a lábukat, akkor ismét megrázzák magukat, majd visszatérnek és ugyanez... A védelem tragikum (bár ezen a meccsen Piqué és Mascherano óvott meg minket egy nagyobb veréstől), középpályánk van? (Sergiot életemben nem láttam ilyen formában játszani, Fabregas-Xavi duó képtelen dominálni, de ugyanez a helyzet Iniestával), Neymar a sérülése óta csak fölöslegesen van a pályán, Messi majdnem ugyanez, fényévekre van önmagától...
Mondanám, hogy hozzunk 2-3 védőt, 2 középpályást, meg egy harcos és radikális edzőt, de tudom, hogy megint egy ilyen töltelék vkp fog jönni a védelembe és ennyi... Nagyon mérges vagyok, hogy itt van egy ilyen játékosállomány és se eredmény, se játék... Innentől lemondhatunk a bajnokságról, ahogy a BL-ről is, mert egy mentálisan ilyen gyenge társaság sose fogja megnyerni a trófeát. Szégyen egy ilyen idénykezdet után.
Sajnos nem az ellenfelek miatt tűnik annak... Még azt is kinézem a csapatból, hogy nyerünk Madridban, csak utána meg folyamatosan buktázzuk a meccseket.Boixos írta:nem a kiesés elkerüléséről beszélgetünk, hanem egy dobogós brigádról, akiknél még bármi lehet, bár a szupermotivált ellenfelek miatt elég mission impossible-nek tünik.
Egy korszak már Pep távozásával lezárult. Már második éve más korszak van. A bajnoki címre még nem vetnék keresztet, de az tény, hogy a Madridot nehéz lesz jópár pontos távból üldözni. A City ellen szerintem még meglehet a továbbjutás, mert a Camp Nouban még minőségi focit tud játszani a csapat. Viszont egy Real-Bayern minőségű csapatok ellen ezzel a mai mentalitással sok keresnivalója nem lehet Messiéknek.bujna írta:Vége. Befejeződött egy korszak. A bajnoki cím elúszott. Új csapat, edző és elnökváltás is lesz szerintem. A City ellen sem biztos a BL továbbjutás. Ha tovább is jutnak, a következő ellenféltől csúnyán kikapnak a BL-ben. A spanyol kupát sem nyerik meg, mert a Reál most összeszedett, sikeréhes. Most a Barcánál érkezett el az az idő amit eddig a Reál szurkolók éltek meg több éven keresztül. A Guardiola csapat kiégett ... Ő még időben elhagyta a süllyedő hajót.
pedig igaza van. én még eladnám adrianot, bartrát, songot, messit, neymart, fabregast meg iniestát is.eimenis1212 írta:ez kicsit erős azért... Piqué, Masc, Alves,Alba nálam marad. Azért ne mossuk össze azt, hogy pár játékosnak nem megy mert szr a játékrendszer , és az edző nem tudja őket motiválni azzal, hogy jó játékosok 1 év alatt elfelejtettek focizni. Mert ezzel az erővel Messin és Neymaron kívűl mindenki mehetne.Nem Ede72 írta:Az év végével távozók névsora remélem: Martino, Mascherano, Pique, Alves, Tello, Pedro, Alexis, Alba, S Roberto es sajnos Xavi....
ez kicsit erős azért... Piqué, Masc, Alves,Alba nálam marad. Azért ne mossuk össze azt, hogy pár játékosnak nem megy mert szr a játékrendszer , és az edző nem tudja őket motiválni azzal, hogy jó játékosok 1 év alatt elfelejtettek focizni. Mert ezzel az erővel Messin és Neymaron kívűl mindenki mehetne.Nem Ede72 írta:Az év végével távozók névsora remélem: Martino, Mascherano, Pique, Alves, Tello, Pedro, Alexis, Alba, S Roberto es sajnos Xavi....