...valaki benyomna egy linket akármelyik feldolgozásban vagy zene nélkül a "Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország" számot???
...fontos lenne nagyon!

...balboa
Ha arra gondoltok amire én, akkor a szám címe PUMP IT!LeoMessi írta:Nem Black Eyed Peas(lehet h feldolgozták). Az eredeti: Dick Dale - Misirlou. Ez a Taxi1 meg a Ponyvaregény zenéjeRajminho írta:A taxi 1-nek a zenéje ami az elején van tudtommal egy Blacd Eyed Peas zene! Ha valaki meg tudná mondani ennek a zenének a címét azért nagyon hálás lennék![]()
![]()
thx
Nem Black Eyed Peas(lehet h feldolgozták). Az eredeti: Dick Dale - Misirlou. Ez a Taxi1 meg a Ponyvaregény zenéjeRajminho írta:A taxi 1-nek a zenéje ami az elején van tudtommal egy Blacd Eyed Peas zene! Ha valaki meg tudná mondani ennek a zenének a címét azért nagyon hálás lennék![]()
![]()
thx
Nekem megvan midiben, amint tudom, eljuttatom hozzád.Rivaldinho írta:hello, megvan valakinek a Barca himnusz midiben? vagy esetleg *.amr kiterjesztésben?
Enrique írta:Kérdezted már? Mert én szoktam sok mással együtt természetesen. Úgy látszik nem vettem észre..
Nekem bejön, a lassabbakra inkább ilyen relaxálósak, a gyorsabb számaik meg odavágnak rendesen, azokat jobban is szeretem. Az énekes csávónak meg iszonyat jó hangja van, nem az a sablonos, mint amiket az amerikai zeneipar gyárt sorra... Nekem a kedvencem a No Way Back című dal, de persze van még több jó is.
Szeva BadBoyZsolti írta:Segítsetek nekem!!!
kellene a rendőrakadémiából a kék osztriga bár zenéje!!
kössz,főnökEnrique írta:Dc++ - Ennio Morricone
Erre keress rá.