Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
A BL az BL, soha nem tudni mi történik, ahogy írod a Chelsea nyert úgy BL-t hogy volt másik 5-6 jobb csapat nála, de óriási mázlija volt, előtte mikor erősek voltak akkor meg pont nekik volt többször is pechjük.Chino írta:Tényleg a Bayern a favorit, de azért nem vennék rá mérget, hogy ők nyerik, esetleg döntőznek. Azért az utóbbi években szinte mindig voltak olyan meglepetések, amik borították a papírformát. Mi tudjuk a legjobban. Minket is bejuttattak már előre a döntőbe, aztán jött egy kihagyott büntető és borult minden. Tavaly se a Dortmundot várták a végelszámoláshoz. A Chealsea-re se adtak volna egy árva petákot se, de minden évben volt valami. A döntő pedig lutri. Rossz bírói tevékenység, meg nem adott gól, tizenegyes stb.
Szóval én még nem látom ott a Bayernt. Akár egy Chealsea is megfoghatja őket.
Én a Realt szeretném nagyon elkerülni. A francnak se hiányzik hét Klasszikus egy évben. Egy Barca-Real döntő viszont elég pikáns lenne.
A spanyol sajtó már lehozta, hogy Platini a Realt akarja a döntőben látni. Nem lepődnék meg egy MU-Real sorsoláson.Leon írta:Csak nekem van olyan érzésem,hogy a fifa meg fogja bundázni ezt (is) a sorsolást?![]()
Bármibe lefogadom,hogy az alábbi párosítások közül legalább egy lesz:
Barca-Real mellette Chelsea-Bayern
Barca-Bayern mellette Chelsea-Real
Barca-Chelsea mellette Bayern-Real
Igen, szerintem is újra ez lesz. Csak annyival rosszabb a helyzet, hogy most a bajnokság is elúszik. Guardiola utolsó éve köszön vissza. El tudom viselni, de csak akkor, ha a Real megint nem nyer semmit.Kovbal88 írta:Én többet kaptam, kiesést vártam, de ez a csapat olyan, már nem a régi.Boixos írta:azt kaptam, amit vártam, a barca sokkal jobb csapat, mint a sziti.
kár, h a szerényképességű bíró majdnem hazavágta az egészet.
Tavaly a Milan ellen volt ez, a helyzet.. aztán jött a bayern na valami hasonló lesz idén is...

megnéztem, sokszor... és csak annak illusztrálására, hogy a foci egy csodálatos dolog(soha nem fogjuk ketten ugyanazt látni!?) az első gól Fabregas sokadik átlátszó,rossz ütemű,három védőbe lőtt passza amiben az a döntő, hogy egy KAPITÁLIS védőhiba tette lehetővé, hogy Messi elkapja a lasztit. onnan már rendben van.Leon írta:A tegnapi meccs pár perces összefoglalója:Na ilyen egy igazi kommentátor (hangosítások fel a gépet):
http://www.youtube.com/watch?v=vYWa_z2-Jdo" target="_blank
Kötve hiszem, ha nem nyerjük meg a BL-t, akkor hasonlóan beleszaladnánk a késbe, mint tavaly.Kovbal88 írta:Én többet kaptam, kiesést vártam, de ez a csapat olyan, már nem a régi.Boixos írta:azt kaptam, amit vártam, a barca sokkal jobb csapat, mint a sziti.
Tavaly a Milan ellen volt ez, a helyzet.. aztán jött a bayern na valami hasonló lesz idén is...
Hallod, muszáj minden nap benyomni egy depresszív megnyilvánulást arról, hogy milyen sz.rok vagyunk? Igen, ez már nem a régi csapat, sztem mindenki tudja, meg azt is, hogy nem vagyunk elsőszámú esélyesek sem a BL-ben, sem a bajnokságban. De attól még bizakodni hadd lehessen már anélkül, hogy jönnél te és konfrontálsz a "szomorú valósággal". Sajnálom, hogy csalódást okozott a csapat a továbbjutással és a jó játékkal. Már ne is haragudj, de úgy utálom az ilyen Magdi anyus - féle megnyilvánulásokat, mert ezek arra jók ha bejönnek, hogy majd lehet utána képmutatóan jönni, hogy te megmondtad, ha meg nem jön be, akkor megmagyarázod, hogy miért voltunk mégis sz.rok a továbbjutás ellenére. Ne nézd meg akkor a meccseket...(Tudom, te a klub alapítása óta hű culé vagy, csak objektíven látod a helyzetet).Kovbal88 írta:Én többet kaptam, kiesést vártam, de ez a csapat olyan, már nem a régi.Boixos írta:azt kaptam, amit vártam, a barca sokkal jobb csapat, mint a sziti.
Én többet kaptam, kiesést vártam, de ez a csapat olyan, már nem a régi.Boixos írta:azt kaptam, amit vártam, a barca sokkal jobb csapat, mint a sziti.