LM10 írta:Szerintem örüljünk, hogy végre nem az van, hogy Messi a best, közben meg a többi támadónknak van kb 5-6 gólja, hanem azon megy a vita, hogy Neymar,Pedro vagy Alexis a jobb

Ez a lényeg!
Nagy pozitívum, hogy sikerült valamennyire leküzdeni az évek óta tartó Messi-függőséget. Tavaly a PSG és Bayern ellen is bebizonyosodott, hogy ezzel kell valamit kezdeni.
Nem tudom, hogy Tata-nak mennyire van benne a keze Pedro és Alexis teljesítményének hatalmas javulásában, de szerintem nagyban köszönhető neki.
Egy ilyen Pedrora tavaly hatalmas szükségünk lett volna, de idén véleményem szerint Alexis és Neymar is fölé nőtt valamelyest.
Ettől függetlenül elengedhetetlen a csapat számára, csereként beállva vagy rotációban sem kell olyan "minőségromlásra", mint az előző kb. két szezonban. (habár a tavalyi Alexisnél még ő is jobban teljesített)
Forma szempontjából viszont nem hiszem, hogy közte és a brazil között akkora különbség lenne, Pedro is ugyanúgy beleszürkült a mezőnybe mint a többiek, és kapura is teljesen veszélytelen volt. Vasárnap tényleg hatalmasat alkotott, ez nem lehet vitás, de ebből még nem lehet leszűrni a valós formát, amellett a játéka sablonosabb, ez pedig nem igazán előny a Reallal szemben.
Mindenesetre én bízom beni kaput.ne, hogy ha Tata őt jelöli a csapatba hétvégén rám cáfol és megzörgeti vagy kétszer a madrid