Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sokkal többre mennénk egy címekért küzdő fiatallal mint egy elkényelmesedett sztárral. Piqué-nek pl. a City ellen is nem egy ordító hibája volt - más kérdés, hogy nem lett gól belőle - ha már a rangadókat emlegetjük. Ergo Piqué sem tökéletes. Sőt. Viszont ő fejlődni már nem fog csak visszafelé, míg Mangala-ban - de akár írhatnám Inigo Martinezt vagy más feldobott nevet is - van potenciál, még fejlődni fog annak ellenére, hogy már most is jó játékos. A többit leírtam lentebb, szerintem nem kell tovább ragozni. Lenne egy sztár védőnk, két tehetséges, de már tapasztalattal rendelkező fiatalunk és egy rutinos Mascherano-nk. Közülük egyik sem nyerte magát halomra, nem lenne betonkezdő, meglenne az egészséges versenyhelyzet. Piqué senkinek sem hiányozna, legfeljebb Fabregásnak...Alcantara írta:Piquét eladni és az árából egy Mangalát venni?
Érdekes gondolat! Megkérhetném a Mangala iránt rajongókat, hogy említsenek 3 (nem kell több véletlen sem) jelentős meccsét?
Jelzem Pacos Ferreira, Estoril, stb. szintű csapatok nem számítanak!
Jaja, ezt Javier Faus, a gazdasági alelnökünk nyilatkozta nemrég, két hete nagyjából.MikeTyson írta:Talán GT írta nemrég odaát, hogy az új elnök nyilatkozta, hogy 50-60 misi van igazolásokra.
Két hátvéd nem fog érkezni, csak akkor, ha Puyol mellett egy másik középhátvédünk is távozik. Egyrészt pénzügyi okokból, másrészt 5-en sokan lennének, kivéve, ha Mascherano-ra a továbbiakban csak Busquets alternatívájaként számítunk, ez esetben viszont Song menne el. Bartra most hosszabbított, nem fog távozni. Marad Piqué és Mascherano. Én inkább Piqué-t küldeném el a lentebb felsoroltak miatt, Mascherano, bár nem olyan technikás mint a spanyol, de sokkal inkább hajtósabb, gyorsabb és motiváltabb. Piqué árából kijönne Mangala is. De ha reálisan nézzük a vezetőséget akkor már sajnos egy középhátvéd leigazolása is "fejlődésnek" lenne mondható az utóbbi évekhez képest. A csatárigazolást én csakis azért sürgetném és örülnék neki, mert a futball általunk (Guardiola) kialakított fő vonulatának meghatározó tagjai mind áttértek a középcsatáros játékra, a spanyol válogatottnál Costa, a Bayern-nél pedig idén Mandzukic, jövőre Lewandovski személyében. Idén nem egy Bayern meccset láttam, mivel Münchenben élek, így többször is élőben tekintettem meg a bajorokat - nem titkoltan főként Guardiola miatt, akit játékosként és edzőként is csodáltam, csodálok. Ami náluk előrelépés hozzánk képest az az ék, aki nem megy vissza a középpályások nyakára a támadásépítéskor és ezzel nem lassítja le az akciót, valamint a beadások is sikeresebbek. A spanyoloknál Costa ugyanezt testesíti meg, pedig Del Bosque is játszott már hamis kilencessel kontinenstornán.Leon írta: Amúgy Stegen meg 2 hátvéd, ennyi és nem több,nem fog jönni egy csatár+kp sem,ezt azért már fel kéne dolgoznunk!
Ne is mondzola8787 írta:Khedira is kezdő mindenkinél
Talán GT írta nemrég odaát, hogy az új elnök nyilatkozta, hogy 50-60 misi van igazolásokra.Capon írta:Mikor hangzott el, hogy 50 millió van igazolásokra?
Igaz szarkazmusként írtad, de mind igazLeon írta:Ez az,küldjük el Albát, a világ egyik legjobb bal hátvádéjét!![]()
Menjen Piqué is mert fejben nincs ott, Masquerano is mehet mert meg már öreg. Bartra egyértelműen túl van értékelve szóval tipli van neki is. Montoyáról tudjuk,hogy nem ide való szóval go!Alvest meg már képzeletben úgy is százszor eladtuk!
Na a védősorunk kipipálva!
Középen Xvai aggastyán,Ini sokat forgolódik,Busi eladja a labdákat... Mehet is ez a béna trió.
Elöl: Messi 100 milliót akar évente,plusz azt akarja,hogy a Camp Nout alakítsák át neki nappalinak.
Neymarra a klub előre elköltötte 10 évnyi igazolásra szánt pénzt meg amúgy is túl van hype-olva.
Alexis+ Pedro falábúak,kicselezik magukat. Mehet mind a 4!
Puyol meg Valdes alapból megy,2 problémával kevesebb.
Minden gond megoldva, a Barcát át is alakítottuk!![]()
tatesz1990 írta:Szóval szerintetek Piqué egy kapal sz*r?!![]()
Ennek ellenére alap ember Del Bosquénél (VB győzelem 2010-ben; EB győzelem 2012-ben), alap ember volt Guardiolánál (La Liga 2008-09, 2009-10, 2010-11; Copa del Rey 2008-09, 2011-12; spanyol szuperkupa 2009, 2010, 2011; BL 2008-09, 2010-11; európai szuperkupa 2009, 2011; klub VB 2009, 2011), alap ebmer volt Vilanovánál (La Liga 2012-13) és most Martinonál is alapember (spanyol szuperkupa 2013, ..eddig..)
Ennyi sz*r edző lenne, aki lát benne valamit?! Miért nem ül egyikőtök sem valamelyik top klub vagy top válogatott padján?
Én butus... Ezer bocsMQuC írta:Nem látsz a sorok mögé Mike![]()
A frissítés azt jelenti, hogy mivel MEssi szerződését felturbózzák, lesz kedve játszani, felszántja a pályát, ergó nem kell mást venni, ismét 90 gólt lő majd, Kapuból kipasszolja magának, kicselez három embert, kiugratja magát, majd átemelei a kapus fölött, s minden megoldódik.![]()
Piqué-nek nem a fizikai adottságaival van a probléma. Ahogy írtam: fejben és felfogásban kevés. Az, hogy mostanában a fiatalabb önmagához képest lassú is az utóbbinak tudható be: nem úgy néz ki, mint aki minden edzésen megtesz mindent a fejlődése érdekében, sőt.tatesz1990 írta:Szóval szerintetek Piqué egy kapal sz*r?!![]()
Ennek ellenére alap ember Del Bosquénél (VB győzelem 2010-ben; EB győzelem 2012-ben), alap ember volt Guardiolánál (La Liga 2008-09, 2009-10, 2010-11; Copa del Rey 2008-09, 2011-12; spanyol szuperkupa 2009, 2010, 2011; BL 2008-09, 2010-11; európai szuperkupa 2009, 2011; klub VB 2009, 2011), alap ebmer volt Vilanovánál (La Liga 2012-13) és most Martinonál is alapember (spanyol szuperkupa 2013, ..eddig..)
Ennyi sz*r edző lenne, aki lát benne valamit?! Miért nem ül egyikőtök sem valamelyik top klub vagy top válogatott padján?
Az, hogy valamikor fel tudott mutatni valamit és hogy most a farkát lógatja jó dolgában, elég nagy különbség van a kettő között. Martinónál és Titonál is csak azért kezdő, mert valamikor még tudott focizni. Titonál is már csak a nevéből élt. Kb. annyi értelme van játszani ezt a majmot, mint Rooney-t. Azon kívül, hogy más nemzetiségűek és más csapatban játszanak, ugyanolyan mentális szemeteskuka mindkettő. A múlt emberei, pedig lazán lenne még bennük spiritusz, ha valaki felképelné mindkettőt. Piquét azonnal ki kell rúgni. Pont az ilyenekre nincs szüksége egy csapatnak. Ahogy anno Deco húzogatta le az embereket, szöszitündér is ezt csinálja most. Lehet távozni.tatesz1990 írta:Szóval szerintetek Piqué egy kapal sz*r?!![]()
örülök h valaki végre leírta helyettem, ugyanígy látom. semmi klasszist nem vélek benne felfedezni.crixus írta:Én viszont Piqué-t mindenképp elküldeném és a helyére hoznék egy fiatalabb jó nevű emberkét, pl. Mangala-t. Piqué egy tohonya, elkényelmesedett, de ugyanakkor nagyszájú sztárocska, aki többet villog a sajtószobában mint a pályán. Azok után pedig, hogy saját maga vallotta be, hogy nem képe 90 percig koncentrálni, kell mellé valaki, aki felrázza, tiszta sornak kellene legyen, hogy el kell takarítani, mert nem ide való. Ilyen hozzáállással és mentális képességekkel biztosan nem. Az öltözői morálra sem lehet pozitív hatással. Sajnos ez nem reális, de nálam a kezdő, sőt a csapat közelében sem lehetne jövőre. Minden hiányzik belőle, amit Puyol-ban tisztelni lehet.
Én szivesen látnám Subotić-ot, ha elkerülik a sérülések lehet akkora védő belőle mint mondjuk Vidić-ből. Doriáról még nem is hallottam, Verginiről is csak azóta mióta Tata itt van.trey88 írta:"Az ESPN Barcelonában dolgozó brazil munkatársának információi szerint Gerardo Martino, a spanyol élvonalbeli Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője egy nyolc játékos nevét tartalmazó listát adott át a katalán klub elnökségi bizottságának a nyári igazolásokat illetően. A szakember többek között Sergio Agüerót, Filipe Luist és Neven Szuboticsot is szívesen látná gránátvörös-kékben.
Az utóbbi időkben egyre gyakrabban lehetett arról olvasni, hogy a Barcelona a nyáron megerősítené keretét – különösen a védelmet.
A Gerardo Martino által benyújtott kívánságlistán a szerb Neven Szubotics (Dortmund), az egyaránt brazil Filipe Luis (Atlético Madrid) és Doria (Botafogo), illetve az argentin Vergini (kölcsönben Sunderland) személyében találunk bőven védőket.
Természetesen eredetileg az, ezzel arra próbáltam utalni, hogy elvétve lehet találni ma "inverz" szélsőhátvédet. Ő pedig nem jobbhátvédként robbant be a Chelseabe, Ivanovicot nem tudta volna kiszorítani érzésem szerint, és jobban megtalálta önmagát balhátvédként, jobb azon a poszton. De legyen ez csak az én véleményemBoixos1981 írta:Azért, mert még BHV-ként is jobb, mint Cole, de eredetileg ő JHV.
Azért, mert még BHV-ként is jobb, mint Cole, de eredetileg ő JHV.hank1ee írta:Kizárt, hogy ne vetted volna észre, hogy balbekket játszik.Boixos1981 írta:Nézem a Chelsea-Galatasarayt (20. percben tart), és megint az látszik, hogy Azpilicueta zseniális, jelenleg sokkal jobb Alvesnél, örülnek, ha nálunk játszana, csak sajnos elérhetetlen. Ja, Chelsea, el ne felejtsem: Mourinho vete al teatro!
Azért én ebben egyáltalán nem lennék biztos. Szerencsétlennek volt egy rossz meccse a Hercules ellen, majd annyit játszott, mint most Song. Végül mindenki kidőlt a védelemből és ő egy elfogadható szintet hozott le azon a poszton. Azóta viszont egyáltalán nem játszott vkp-t. Egy próbát minden esetre megérne.visca el barca írta:mascherano teljesen analfabéta ehhez a körömpasszolgatós háromszögelős játékhoz. nem véletlenül nem játszik ott.
mascherano teljesen analfabéta ehhez a körömpasszolgatós háromszögelős játékhoz. nem véletlenül nem játszik ott.Barcaman1993 írta:de Mascherano nem? Nem értem benne a logikát.
Kizárt, hogy ne vetted volna észre, hogy balbekket játszik.Boixos1981 írta:Nézem a Chelsea-Galatasarayt (20. percben tart), és megint az látszik, hogy Azpilicueta zseniális, jelenleg sokkal jobb Alvesnél, örülnek, ha nálunk játszana, csak sajnos elérhetetlen. Ja, Chelsea, el ne felejtsem: Mourinho vete al teatro!