Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyon egyezek ezzel a sorrenddel. Csak én több esélyt adnék a Chelsea-nek és a PSG-nek. Ez a kettős bárkire veszélyes lehet. PSG akár titkos, vagy már nem is annyira titkos esélyes is lehet. Az Atleticó, Dortmund, Man utd trió szintén, de azért őket a könyebben verhetők közé sorolnám. Real-Bayern top favoritok. De nem érzem azt, hogy őket se lehet megfogni. Bayern se sérhetetlen, annak tükrében is, hogy a cimvédők átka most őket nyomja.Rivaldo11 írta:Nálam a sorrend:
1. Atletico Madrid-Amellett, hogy játékban is nagyon jók, harapnak, harcolnak, csípnek, rúgnak, meg minden, de Itt már számítani fog a BL rutin. Az Atletico jó csapat, de két meccsen kiütnénk őket. Ellenük a sansz meglátásom szerint kb 75%
2. Manchester United-Biztos voltam abban, hogy kiütik a görögöket, de abban is biztos vagyok, hogy jelenleg nem tudnák felszívni magukat annyira, hogy kiüssenek minket egy ilyen párharcban. 70%-ot adnék ellenük magunknak.
3. PSG-Meggyőző játék ide, Ibra, Cavani, Lavezzi meg Pastore (meg Lucas, meg Matuidi, meg mindenki) oda, még nincsenek készen arra, hogy egy Barca szintű csapatot búcsuztassanak. Két meccsen legalábbis biztosan nem. 65%-ra tenném a továbbjutási sanszot ellenük.
4. Borussia-Bár számomra a legszimpatikusabb ellenfél a nyolc közül, azt hiszem, ez a Dortmund már nem annyira harapós, mint a tavalyi, és a játékuk is döcögősebb. Nem mondom, hogy nem tudnának meleg perceket okozni nekünk-főleg Dortmundban-de azt hiszem, azért bőven esélyesnek számítanánk ellenük. 65%-od adnék ellenük is.
5. Chelsea-Mourinho összerakta őket a szezon második felére, és ugyan szerintem nem igazán az ő kerete ez-sok a kreatív játékos, kevés a "robot"-de azért bárkit megtréfálhatnak. A hiba viszont talán jobban bennük van, mint a Mourinho csapatokban általában szokott lenni-tán épp a fent említett megörökölt kreatívabb keret miatt-és azt hiszem, ez a csapat már nem tudná kibekkelni a Campban a továbbjutást. 60%-ra teszem magunkat, ha őket kapjuk.
6. Bayern-A címvédő sokak szerint a legnehezebb ellenfél lenne, ám bennem erős azért a vágy, hogy odacsapjunk nekik. Szerintem nem lennénk sansztalanok két meccsen sem, a csúfos 0:7-be azért erősen benne volt a müncheni meccs bírója, aki konkrétan három szabálytalan gólt adott meg a négyből...ezek után a visszavágónak nem volt sok értelme. Persze nem ezzel magyarázom a bizit, szétesően, gyengén játszottunk, megérdemelt volt a kiesés. Ha képesek vagyunk úgy játszani, ahogy a nagy derbiken eddig tettük, 50% sanszunk biztosan lenne.
7. Real Madrid-a hátam közepére nem kívánom őket. Bár játékerőben az elmúlt években volt jobb Real Madrid, és a mezőnyben azt hiszem, van két-három csapat, akinek komoly esélye lehet ellenük a 8 között, szerintem a hétvége meghatározná egy esetleges Bl párharc sanszait is, és most az a gyanúm, hogy nem feltétlenül mi jövünk ki jól a vasárnapi derbiből...Sanszunk ahogy most érzem-45%. A hétvége ezen azért javíthatna...
Szóval nálam kb ez lenne a sorrend. Szubjektív, de én így érzem
A BL az BL, soha nem tudni mi történik, ahogy írod a Chelsea nyert úgy BL-t hogy volt másik 5-6 jobb csapat nála, de óriási mázlija volt, előtte mikor erősek voltak akkor meg pont nekik volt többször is pechjük.Chino írta:Tényleg a Bayern a favorit, de azért nem vennék rá mérget, hogy ők nyerik, esetleg döntőznek. Azért az utóbbi években szinte mindig voltak olyan meglepetések, amik borították a papírformát. Mi tudjuk a legjobban. Minket is bejuttattak már előre a döntőbe, aztán jött egy kihagyott büntető és borult minden. Tavaly se a Dortmundot várták a végelszámoláshoz. A Chealsea-re se adtak volna egy árva petákot se, de minden évben volt valami. A döntő pedig lutri. Rossz bírói tevékenység, meg nem adott gól, tizenegyes stb.
Szóval én még nem látom ott a Bayernt. Akár egy Chealsea is megfoghatja őket.
Én a Realt szeretném nagyon elkerülni. A francnak se hiányzik hét Klasszikus egy évben. Egy Barca-Real döntő viszont elég pikáns lenne.
A spanyol sajtó már lehozta, hogy Platini a Realt akarja a döntőben látni. Nem lepődnék meg egy MU-Real sorsoláson.Leon írta:Csak nekem van olyan érzésem,hogy a fifa meg fogja bundázni ezt (is) a sorsolást?![]()
Bármibe lefogadom,hogy az alábbi párosítások közül legalább egy lesz:
Barca-Real mellette Chelsea-Bayern
Barca-Bayern mellette Chelsea-Real
Barca-Chelsea mellette Bayern-Real
Igen, szerintem is újra ez lesz. Csak annyival rosszabb a helyzet, hogy most a bajnokság is elúszik. Guardiola utolsó éve köszön vissza. El tudom viselni, de csak akkor, ha a Real megint nem nyer semmit.Kovbal88 írta:Én többet kaptam, kiesést vártam, de ez a csapat olyan, már nem a régi.Boixos írta:azt kaptam, amit vártam, a barca sokkal jobb csapat, mint a sziti.
kár, h a szerényképességű bíró majdnem hazavágta az egészet.
Tavaly a Milan ellen volt ez, a helyzet.. aztán jött a bayern na valami hasonló lesz idén is...
megnéztem, sokszor... és csak annak illusztrálására, hogy a foci egy csodálatos dolog(soha nem fogjuk ketten ugyanazt látni!?) az első gól Fabregas sokadik átlátszó,rossz ütemű,három védőbe lőtt passza amiben az a döntő, hogy egy KAPITÁLIS védőhiba tette lehetővé, hogy Messi elkapja a lasztit. onnan már rendben van.Leon írta:A tegnapi meccs pár perces összefoglalója:Na ilyen egy igazi kommentátor (hangosítások fel a gépet):
http://www.youtube.com/watch?v=vYWa_z2-Jdo" target="_blank
Kötve hiszem, ha nem nyerjük meg a BL-t, akkor hasonlóan beleszaladnánk a késbe, mint tavaly.Kovbal88 írta:Én többet kaptam, kiesést vártam, de ez a csapat olyan, már nem a régi.Boixos írta:azt kaptam, amit vártam, a barca sokkal jobb csapat, mint a sziti.
kár, h a szerényképességű bíró majdnem hazavágta az egészet.
Tavaly a Milan ellen volt ez, a helyzet.. aztán jött a bayern na valami hasonló lesz idén is...