Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a Chelsea az minden, csak nem nulla csapat...visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
MikeTyson írta:Volt próbasorsoläs
Chelsea - Dortmund
Real M. - Man. United
PSG - Atletico M.
Bayern M. Barcelona
Nyilván szubjektív a sorrend, mindenki máshogy gondolja, de azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján tartod a Chelsea-PSG duót esélyesebbnek nálunk? Az első kettővel nem vitatkoznék, nálam is ők jelenleg a favoritok, de továbbra is csak egy hajszállal vagyunk lemaradva, köszönhetően a sorozatos kiegyensúlyozatlanságnak az utóbbi időben. Mert, ha olyan teljesítményt rakunk le az asztalra, mint a City ellen pl., akkor bizony nagyon komoly esélyeink is lehetnek.Kovbal88 írta:Ezt a BL rutint valaki megmagyarázhatná, nem igazán értem.
Szerintem jelenleg az erősorrend:
1 Bayern
2 Real Madrid
3 Chelsea
4 Paris
5 Barcelona
6 Manchester U
7 Dortmund
8 Atletico
De, itt már bármi lehet, egy fontos játékos sérülése, egy kihagyott 11-es és borul minden.
Jó lenne, a legjobb négy közé jutni, annyi van ebben a barcában...
Ezt kicsit javítanám:Maxi írta:az elmúlt éveket alapul véve, teljesen mindegy kit kapunk, ha kiejtenek minket legalabb megtudjuk kinyeri a BL-t.javítsatok ki ha tévedek de a 05-ös győzelmünk óta azt hiszem csak a 07-es győztes Milannak nem kellett minket kiejteni, a többi alkalommal mindig a minket legyűrő lett a BL győztes.
De lehet, hogy a Milan ejtett ki akkor is, nem emlékszem, de a többi tuti.
05-Barca
06-Pool / jól emlékszem, hogy ők ejtettek ki?/
07-Milan /vagy itt volt a Pool?/
08-Manu /elődöntőben estünk ugye ki ellenük/
09-Barca
10-Inter /szintén elődöntő/
11-Barca
12-Cselzi /elődöntő/
13-Bayern/elődöntő/
szóval az a szokás, hogy aki minket kiejt vagy MI nyerjük meg.
viszont őszintén nem érdekel kit kapunk, az az érzésem, hogy az idei BL a mienk lesz, persze koppkoppkopp, de valamiért ezt érzem.ha meg kiesünk...na puff a későbbi győztes ellen nem gáz kiesni
a bundáról meg annyit, hogy bármit húznak ki délben, valaki bundának fogja hinni mindenképp.egyszerűen sok meccs lenne pikáns.
Azért gondolom ezt az összecsapást, mert már jó pár éve mindig van olyan párharc, amikor egy új igazolás játszik a tavalyi csapatával. Ebben a szituban Mourinho miatt. Bár idén is volt már rá példa Yaya Touré esetében. Nálam túl sok ez a véletlen, aztán kitudja, lehet tényleg csak véletlenMikeTyson írta:Benne van, de az ilyen Real-Bayern vagy Real-Chelsea meccsekkel még várnék egy fordulót. A Chelseat nekiengedném az AtMának, had rúgják szét egymást, vagy a Bayernnek, de az túl szép lennezola8787 írta:A Real szerintem a Chelsea-t fogja kapni Mourinho miatt.![]()
![]()
. Magunknak a Dortmundot dobnám, mert se nem gyenge, se nem erős, és jó lenne a tavalyi bukfencet visszaadni
Benne van, de az ilyen Real-Bayern vagy Real-Chelsea meccsekkel még várnék egy fordulót. A Chelseat nekiengedném az AtMának, had rúgják szét egymást, vagy a Bayernnek, de az túl szép lennezola8787 írta:A Real szerintem a Chelsea-t fogja kapni Mourinho miatt.
Azt javaslom próbálj meg tovább látni az orrodnál, tudom néha nehéz...S.Agüero írta:Akkor az minek tudható be, hogy tavaly ugyanaz jött ki a próbasorsoláson, mint ami élesben?Igen felforrósított golyó, majd figyeld meg mikor kihúzza a sorsolást végző manus alig tudja majd tartani.![]()
Ennyire ne legyetek már komolytalanok. Kicsit gyerekes...
Utánunk a vízözön....Most őszintén, melyik lesz a nézettebb: Barca-Bayern vagy mondjuk Barca- Atleti?
Melyik: Real-Chelsea vagy Real-Dortmund?
![]()
Tutira jobb lett volna az érdeklődés ha Barca a 16 között mondjuk a Zenittel játszik és nem a Cityvel,nem?
Akkor az minek tudható be, hogy tavaly ugyanaz jött ki a próbasorsoláson, mint ami élesben?Igen felforrósított golyó, majd figyeld meg mikor kihúzza a sorsolást végző manus alig tudja majd tartani.![]()
Ennyire ne legyetek már komolytalanok. Kicsit gyerekes...
Barcaman1993 írta:A spanyol sajtó már lehozta, hogy Platini a Realt akarja a döntőben látni. Nem lepődnék meg egy MU-Real sorsoláson.Leon írta:Csak nekem van olyan érzésem,hogy a fifa meg fogja bundázni ezt (is) a sorsolást?![]()
Bármibe lefogadom,hogy az alábbi párosítások közül legalább egy lesz:
Barca-Real mellette Chelsea-Bayern
Barca-Bayern mellette Chelsea-Real
Barca-Chelsea mellette Bayern-Real
hank1ee írta:Platini feleségét ma bundában látták!