Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ja... De lesz olyan favágás, hogy rossz lesz nézni.diagonal írta:A sok nehéz ellenfél közül mert itt már csak olyan van sikerült megkapni azt amelyik a legkevésbé nehéz talán:-)Alcantara írta:HUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Figó!!!
VeB szeret negatívoskodni, vagyis én még nem láttam tőle pozitív kommentet, de ilyet írni, hogy a Chelsea nulla csapat háááááááááááááátMikeTyson írta:Azért a Chelsea az minden, csak nem nulla csapat...visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
Ez a te magánvéleményed, ami szerintem nem helytálló.visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
Azért a Chelsea az minden, csak nem nulla csapat...visca el barca írta:a real tuti hogy nem fog sem mnket, sem a bayert kapni. cselzit huzhatjak nekik, nulla csapat.
MikeTyson írta:Volt próbasorsoläs
Chelsea - Dortmund
Real M. - Man. United
PSG - Atletico M.
Bayern M. Barcelona
Nyilván szubjektív a sorrend, mindenki máshogy gondolja, de azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján tartod a Chelsea-PSG duót esélyesebbnek nálunk? Az első kettővel nem vitatkoznék, nálam is ők jelenleg a favoritok, de továbbra is csak egy hajszállal vagyunk lemaradva, köszönhetően a sorozatos kiegyensúlyozatlanságnak az utóbbi időben. Mert, ha olyan teljesítményt rakunk le az asztalra, mint a City ellen pl., akkor bizony nagyon komoly esélyeink is lehetnek.Kovbal88 írta:Ezt a BL rutint valaki megmagyarázhatná, nem igazán értem.
Szerintem jelenleg az erősorrend:
1 Bayern
2 Real Madrid
3 Chelsea
4 Paris
5 Barcelona
6 Manchester U
7 Dortmund
8 Atletico
De, itt már bármi lehet, egy fontos játékos sérülése, egy kihagyott 11-es és borul minden.
Jó lenne, a legjobb négy közé jutni, annyi van ebben a barcában...
Ezt kicsit javítanám:Maxi írta:az elmúlt éveket alapul véve, teljesen mindegy kit kapunk, ha kiejtenek minket legalabb megtudjuk kinyeri a BL-t.javítsatok ki ha tévedek de a 05-ös győzelmünk óta azt hiszem csak a 07-es győztes Milannak nem kellett minket kiejteni, a többi alkalommal mindig a minket legyűrő lett a BL győztes.
De lehet, hogy a Milan ejtett ki akkor is, nem emlékszem, de a többi tuti.
05-Barca
06-Pool / jól emlékszem, hogy ők ejtettek ki?/
07-Milan /vagy itt volt a Pool?/
08-Manu /elődöntőben estünk ugye ki ellenük/
09-Barca
10-Inter /szintén elődöntő/
11-Barca
12-Cselzi /elődöntő/
13-Bayern/elődöntő/
szóval az a szokás, hogy aki minket kiejt vagy MI nyerjük meg.
viszont őszintén nem érdekel kit kapunk, az az érzésem, hogy az idei BL a mienk lesz, persze koppkoppkopp, de valamiért ezt érzem.ha meg kiesünk...na puff a későbbi győztes ellen nem gáz kiesni
a bundáról meg annyit, hogy bármit húznak ki délben, valaki bundának fogja hinni mindenképp.egyszerűen sok meccs lenne pikáns.