Az a gáz, hogy mindenki úgy néz erre a bayernre mintha már döntős lenne, a többi csapat meg azért küzd, hogy vele döntőzzön. Egy igazán komoly ellenfele nem volt szerintem idén amiért azt tudnám mondani, hogy hát igen ezek ott vannak. Amennyire emlékszem a Salzburg is megverte őket 3-0-ra valami edzőmeccsen, bár tudjuk, hogy az bari meccs, de akkor is... Nyomják magukat a bundásban ahol egy Schalke a 3. meg egy szétzilált Dortmund a 2. Megvertek egy 10 emberrel játszó Arsenalt ami amúgy mint tudjuk a komolyabb csapatok ellen rendre besült a PL-ben, de még így is azt lehet mondani, hogy elég nyögve nyelős meccsek voltak. Egyedül a Cityt verték az első meccsen amire az ember felkapta a fejét, de amikor a City felszívta magát akkor meg is nyert, és ráadásul úgy, hogy a Bayern otthon volt. Lehet engem hülyének nézni, de szerintem, ha most megkapná a Barcát, szerintem nyernétek. Pep egy olyan focit akar ráerőltetni olyan játékosokra amit nem nekik találtak ki. Van náluk 2-3 olyan játékos aki érzi a bugit, de a többi még lassú ahhoz a bizonyos tiki-takához, és szerintem a Barca ha felszívná magát és azt játszaná amit tud megfogná Pep Bayernét. Szívesen megnézném őket amúgy egy AtMa vagy egy Chelseat ellen akik tipikusan ezt a fajta focit ölik meg. Én csak annyiból nem szeretném most őket kapni, mert nálunk most jön 2 húzós bajnoki idegenben a Sevilla és a Sociedad ellen amiket jó lenne behúzni, főleg így, hogy már 3 olyan sérültünk van akik az idei bajnokságban már nem igen lépnek pályára... Ez egy szubjektív vélemény, de szerintem a Bayern közel sem olyan erős csapat mint tavaly volt, és ha most kapnak egy Chelseat akkor ki is esnek. Akkor röhögnék a legdurvábban ha megkapnák az AtMát azok meg szétrúgnák a focijukat, aztán Costa találna egy gólt aztán mehetnének hazafele