2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor jobb lenne, ha a szabályokkal tisztában lennél, mert ezek szerint a játék a zsigereidben van:MikeTyson írta:Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte![]()
Sergio viszont szépen megtaposta Pepe fejét... A lényeg, hogy ezt soha senki nem veszi észre...
Súlyos fogalomzavarban vagy. Ha Ronaldot érik a cicázós jelzők, akkor azt a viselkedésével vívta ki a fórumozó társaimnál, amit gyönyörűen bizonyított a tegnapi egész meccses hisztizésével, amit a mix zónában tovább folytatott. Messit ezzel szemben nem a viselkedése, hanem a testi adottságai miatt érik a támadások. A testfelépítéséről meg, ha jól tudom sem ő, sem pedig senki más nem tehet. Nem kis különbség van a 2 között. Nem mindegy, hogy téged azért szívatnak, mert bunkó vagy (ez csak egy fiktív jelző, ne vedd magadra), vagy mert kisebbre, nagyobbra nőttél a szokásosnál... Feel the difference!MikeTyson írta:Hihetetlen, hogy itt lehet cicázni CR-t, de ha nálunk valaki Messit törpézi jön a figyelmeztetés...
mármint nálatok szól arról. én arra emlékszem, és szerintem az emberek többsége is (meg ahogy olvasom a nagy médiumuk), hogy egy csodálatos meccs volt, nagy játékokkal, hajtással, fordulatokkal, izgalommal, kis balhéval és mellette vitatható bírói döntésekkel. tényleg minden volt ebben a meccsben, amiért futball a futball, amiben persze a hibás bírói ítéletek is benne vannak. de hogy erről szólna minden? dehogyis, csak nálatok.ferninho írta:ami a legszomorúbb, hogy végre volt egy jó meccs.... és megint csak a bíróról szól minden...
Hamarabb hoztam volna le CR-t mint Balet...Orange írta:A végig fogalmatlan Bale-t kellett volna lehozni ha már mindenképpen a csatárok közül akart valakit lekapni Carlo
minő fennkölt mondatok, tényleg ez feltétlenül ide tartozik egy sportfórumra?Gergely írta:Most nyalja a golyómat a madridista barátom barátnője. megnyertem a fogadást. ezért kapom eme finom gyümölcsöt. utóirat:
egy jóllakott katalán fiú
MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat...
A többi szurkolóval ellentétben én nem temetem a csapatot, mert ez most a tólzott akarásnak volt köszönhető. Az első gólnál Cavajal is tisztán benne volt és ez anna köszönhető, hogy nagoyn akartunk... Atletocinak igen komoly meccse lesz, de nektek is hétvégén (Bilbao-Atletico, Espanyol-Barca). Én csak azt sajnálom, hogy egy piros elcseszte az egész meccset. Biztsos vagyok benne, hogy ha Benzema marad akkor lett volna még sansz, de igy nehéz bármit is tenni...crixus írta:...
Akkora szabálytalanság volt, hogy csak na... Nézd vissza még párszor, és rájössz, hogy nem avgyok elfogult...Sanama írta:Utolsó ember szabálytalan, akkor az mi? zöld?
Utolsó ember szabálytalan, akkor az mi? zöld?MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat, de gondoltam irok ide pár sort és kiteszem magam a betámadásoknak... Lehet engem támadni, de szerintem 11 vs 11 nél jobb volt a Real, de amit itt 1 hete is irtam, hogy remélem nem a biróról fog szólni a meccs az sajnos megtörtént... Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Baromira sajnálom ezt a meccset mert talán eddigi életem legjobb El Clásicoja volt. Mást nem tudok tenni mint gratulálni, de kicsit felcseszi az agyam, hogy 2 tizivel forditott a barca és szerintem ez forditott esetben is igy lenne. Amiket meg kihagytunk az meg főleg dühit... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte![]()
Sergio viszont szépen megtaposta Pepe fejét... A lényeg, hogy ezt soha senki nem veszi észre...
Tudod, hogy a tököm ki van veled, de most igazad van sajnos... Pedig korán kelekLeon írta:A legjobb az egészben,hogy mi ma esete remekül elfogunk aludni,nekik meg legalább kétszer el kell számolniuk 11ig mire sikerül!
Mindenki a meccs hatása alatt lesz még szerintem holnap is, mindkét oldalon.MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat, de gondoltam irok ide pár sort és kiteszem magam a betámadásoknak... Lehet engem támadni, de szerintem 11 vs 11 nél jobb volt a Real, de amit itt 1 hete is irtam, hogy remélem nem a biróról fog szólni a meccs az sajnos megtörtént... Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Baromira sajnálom ezt a meccset mert talán eddigi életem legjobb El Clásicoja volt. Mást nem tudok tenni mint gratulálni, de kicsit felcseszi az agyam, hogy 2 tizivel forditott a barca és szerintem ez forditott esetben is igy lenne. Amiket meg kihagytunk az meg főleg dühit... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte![]()
Tudod, hogy a tököm ki van veled, de most igazad van sajnos... Pedig korán kelek
Nem hiszem, hogy jobb lett volna a Real, kiegyenlített volt a meccs, mindkét fél eldönthette volna.MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat, de gondoltam irok ide pár sort és kiteszem magam a betámadásoknak... Lehet engem támadni, de szerintem 11 vs 11 nél jobb volt a Real, de amit itt 1 hete is irtam, hogy remélem nem a biróról fog szólni a meccs az sajnos megtörtént... Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem
Tudod, hogy a tököm ki van veled, de most igazad van sajnos... Pedig korán kelekLeon írta:A legjobb az egészben,hogy mi ma esete remekül elfogunk aludni,nekik meg legalább kétszer el kell számolniuk 11ig mire sikerül!