Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
dekor
Jugador del Barça

2014.03.24. 08:27:36

"MikeTyson"Hihetetlen, hogy itt lehet cicázni CR-t, de ha nálunk valaki Messit törpézi jön a figyelmeztetés..."

Ez nem teljesen igaz, kapnak ők is rendesen, olykor az adminok is elszállnak. Nem muszáj átjönnöd ide, főleg ilyen este után.

Off:
(Az idézést miért nem lehet normálisan megcsinálni?)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dekor 2014.03.24. 09:06:53-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.24. 08:04:10

Hú gyerekek, ennek a meccsnek a vesztese az az ember volt, aki ezt kihagyta. Óriási iram, rengeteg esemény, fordulat. Talán ez volt a legizgalmasabb Klasszikus amit láttam. Az elmúlt években ez a meccs mindig a mi, vagy a Real javára hozott egyértelmű fölényt, tegnap mindkét csapat nagyon jól játszott. Örülök, hogy a csapatnak végre sikerült összekapnia magát és ismét egy rangadót hozni. Emellett maximális respect a Realnak a pályán nyújtott teljesítményükért. Évek óta nem láttam ilyen jól játszani őket (rangadókon). Úgy gondolom, hogy ezt a meccset az egyéniségeknek sikerült eldöntenie. Míg nálunk Messi és Iniesta tanári meccset hozott le, de még idevenném Neymar megoldásait is, addig a túloldalon a Ronaldo-Bale páros sehol nem volt, Carlo meg számomra érthetetlenül a 2 legjobbját lehozta a pályáról (Benz, Di Maria). Az első félidő a mi szempontukból a teljes katasztrófa volt, én ilyen gyenge védekezést nem láttam a csapattól... Alves és Mascherano teljesen flop volt. Ekkor lefociztak minket. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy ezzel a Xavi-Sergio-Cesc-Iniesta 4-sel nem tudjuk védekezésben felvenni a versenyt az ellenféllel, elképesztően könnyen szaladtak át rajtuk. Annak örülök, hogy a 2. félidőben teljesen fordult a kocka. A Realnak nem igazán volt lehetősége gólt szerezni. Volt Benzema lese, ami nagy helyzet volt, illetve a 11-es, ami nem volt az. Ezen kívül nem volt komoly lehetőségük, mi viszont folyamatosan dolgoztuk ki a helyzeteket. Összességében hatalmas örömöt jelent ez a győzelem, de nem megnyugtató. Ez a Real bármikor elkaphat bennünket, 11 emberrel nálam ők voltak a jobbak. A kupa döntőjében javulnunk kell, a nyáron pedig komoly változások kellenek. A védelemben 2 ember mindenképpen kell, a kp-ra is minimum egy.

Ramos és Ronaldo nyilatkozataira :arrow: no comment. Nem értem, hogy miért nem lehet méltóságteljesen elviselni a vereséget, mikor mindent beleadtak és jól is játszottak? #-o

Az meg a mi szégyenünk, hogy 2x-szer megvertük idén őket és ők állnak előrébb a bajnokságban...
MikeTyson írta:Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte :(
Sergio viszont szépen megtaposta Pepe fejét... A lényeg, hogy ezt soha senki nem veszi észre...
Akkor jobb lenne, ha a szabályokkal tisztában lennél, mert ezek szerint a játék a zsigereidben van:
Kiállítandó, piros kártya felmutatásával, a játékos, csere vagy lecserélt játékos, aki elköveti a következő hét szabálytalanság valamelyikét:
súlyos sportszerűtlenségben vétkes;
durva játékban vétkes;
leköpi az ellenfelet vagy bármely más személyt;
szándékos labdakezezéssel gól elérésében gátolja meg az ellenfelet, vagy nyilvánvaló gólhelyzetet semmisít meg (ez nem vonatkozik a saját büntetőterületén lévő kapusra);

Tisztán látható, hogy elrúgta a bal lábát és megfogta a vállát... A Pepe fejest meg pl. én észre sem vettem. Csúnya eset, de ha Pepének van egy kis csöpp esze, akkor ez nem történik meg. Teljesen fölöslegesen ment neki Fabregasnak, ill. én nem láttam a felvételekből azt sem, hogy mi oka volt elesni. Mindegy is. Unalmas, amit bírózás néven 1-2 ember lefolytat.
MikeTyson írta:Hihetetlen, hogy itt lehet cicázni CR-t, de ha nálunk valaki Messit törpézi jön a figyelmeztetés...
Súlyos fogalomzavarban vagy. Ha Ronaldot érik a cicázós jelzők, akkor azt a viselkedésével vívta ki a fórumozó társaimnál, amit gyönyörűen bizonyított a tegnapi egész meccses hisztizésével, amit a mix zónában tovább folytatott. Messit ezzel szemben nem a viselkedése, hanem a testi adottságai miatt érik a támadások. A testfelépítéséről meg, ha jól tudom sem ő, sem pedig senki más nem tehet. Nem kis különbség van a 2 között. Nem mindegy, hogy téged azért szívatnak, mert bunkó vagy (ez csak egy fiktív jelző, ne vedd magadra), vagy mert kisebbre, nagyobbra nőttél a szokásosnál... Feel the difference!
A hozzászólást 9 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.03.24. 08:58:22-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
alparka23
Barça C

2014.03.24. 07:52:35

Real szurkoló vagyok 22 éve de az este a végén nálunk már mindenki csupa ideg volt.
7 haverral (4-3 szurkoloi leosztasban) neztuk a meccset mint mindig.
Szunetben mondottuk hogy vegre egy tiszta debri ahol jatszanak a csapatok, azt tippeltuk hogy 4-4 vagy esetleg 5-4 lessz a vegen valaki javara.
Erre fel mi történik? Befujnak egy tizit nekünk ami nem volt az, már akkor kezdtünk azon filozni hogy ezt vissza kapjuk mert a biro is rájott hogy tévedett, inkább ne fujtak volna semmit es hanyjanak játszani.És mi történt, 10perc es nektek is tizi,de meg kiállitás is.
Erre barcas haverjaim kezdtek hogy el van baszva egy nagyon szep elvezetes meccs.
Es el is lett de rendesen.
A velemenyem az hogy egy komoly angol biro a 3bol max az utolsot fujja be de azt is csak ha az aszisztens nagyon jelez.
A lenyeg, legalabb tucatnyi kamera allas van ami azt mutatja hogy fault es kiallitas meg tizi illetve ugyanennyi kamera amelyik lest es szineszi alakitast jelez.
A legszomorubb hogy ujra egy [auto_cenzúra] biro vezetett es Barca kollegaim szerint is tonkretette az utobbi tiz ev legizgalmasabbnak indulo derbijet. Neztunk mi mar 5-0 es 2-6os derbiket is es soha nem biroztunk, jatek es tudas alapja dolt el a meccs nem peddgi egy ket ketelyes iteleten. Rengeteg dolgot nem latott meg egyik fel karara sem aztan valtozott es olyanokat latott meg amit mas tovabb enged. Ha ezt itthon egy fradi ujpest meccsen csinalja szerintem felszeletelik utanna :)
Ami a szemelyes velemenyem hogy 11 a 11 ellen ha reggelig jatszunk sem vertzek meg., de a meccs ott ment el szerintem hogy a helyzeteket be kellene loni es kerulni a ketes biroi helyzeteket mert az altalaban mindig visszafele sul el nekunk.
A lenyegen semmi sem valtoztat, mi kikaptunk, ti nyertetek en tudok gratulalni mert ha jogosan ha nem de az emberelony adta lehetoseggel tudtatok elni. GRATULA nektek.
Talalkozunk a kupa dontoben es remelem ott is egy olyan masodik felidot latunk mint itt az elsot. Ha hanyjak a ket csapatot jatszani szerintem olyan meccset hoznak le hogy azt nevezik futball-nak!!! Szerintem a sevillat megesszuk szerdan, ennek a csapatnak szerintem nagyon jol jott ez a vereseg, es mivel nagyon nagyon jol jatszottunk az elso felidoben es utana 3-3-ig szerintem a fiuk meg jobban fognak oszpontositani!!(bocsi az ekezetekert meg mindig tul ideges vagyok)
Léfe
Entrenador del Barça

2014.03.24. 07:15:55

Hát - nem hittem volna, de jó igy. Az X-es meccsek bármikor eldölhetnek 1 gollal ide vagy oda. Ez a védelem még Kaposváron se lenne elég - rémitő. 1-2 nél azt hittem, nagy zakó lesz. Ini super volt és persze Messi is. Fabre csak egx kicsit lenne gyorsabb. Most lehet görcsölni, hogy milyen simán szortunk el 3 vereséggel 9 pontot.
Fecó
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.24. 07:14:44

Hihetetlen, hogy itt lehet cicázni CR-t, de ha nálunk valaki Messit törpézi jön a figyelmeztetés...
Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.24. 07:11:16

Szerintem felesleges bizonygatni ezeket a tiziket, mert még az övéké kamu volt, addig a mieink teljesen jogosak.
Ettől függetlenül a bajnokság így is nekik áll, csak rajtuk múlik, mert a sorsolásuk könnyebb, mint a mienk. Szerdán sok minden kiderül Sevillában, remélem korrekt játék lesz, nem pedig a sirámok után jön egy szövetségi kompenzáció.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.24. 06:57:50

Nehogy már bizonyítani kelljen a tizieinket :lol:
Ennyire sima tizik ritkán vannak, szót nem lehet szólni miattuk.
Elsőnél megvolt a kontakt, utolsó emberként,még ha nem is szándékos volt, jogos a tizi+piros kombó.
A másodikról meg szót sem kell említeni,már Carvajal is szabálytalan volt, Ramos meg odarúgott,labda már a közelben nem volt,nem is nézte azt az öreg.

Elsőhöz hasonló szitu volt,amikor ALbiol egyszer kicsit megrántotta Villát utolsó emberként, az is tizi+piros kombó volt, akkor nagyon senki nem szólt semmit...pedig hasonló volt,csak itt összerúgták a támadó lábát,nem lerántották.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bestbarca
Entrenador del Barça

2014.03.24. 01:44:23

Megszólalt cica meg Ramos,egy élmény... :D Rosszabb mint vártam... :D Áhhh...Ezért imádlak Real... :D

http://www.eurobarca.hu/hirek/labdaruga" target="_blank ... A7at/15807

És HENTES Ramos még rosszabb,a labdarúgás nevében követel igazságot... :D :D :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.24. 01:37:01

tizik...

1. ronaldo esete a legtisztább, kívül volt, szerintem ezen senki nem akar vitatkozni.

2. neymar esetében a kontakt megvolt, illetőleg látható, hogy ramos keze neymaron van ( 1 , 2 , 3 ) és ez bár nem volt egy nagy szabálytalanság, de pont elég ahhoz, hogy köszönje szépen és elessen, ebből kifolyólag pedig szépen be lehessen fújni a tizenegyest.
ha pedig megadják a büntetőt, akkor ez piros lap, már csak lopez volt vele szemben.
ennél az esetnél nekem az érdemi kérdés az, hogy neymar lesen volt e, mert ha lesen volt, akkor szabadrúgás kifele, máskülönben szerintem adható volt a tizi és akkor járt a piros is.

3. iniesta esetében szerintem járt a tizi, szendvicsbe került.

a "taposásról" pedig van egy videó, ahogyan pepe fekszik, és látszik, hogy a lökdösődésben lép rá busquets, de igyekszik kikerülni a taposást, és lópez löki rá.
ha ez piros... íme.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.24. 01:22:13

Ramos amióta a Realban játszik 109 sárga és 14 piros lapot szedett össze: :shock:

http://int.soccerway.com/players/sergio ... arcia/326/" target="_blank

Lassan több lapja lesz mint Messinek gólja! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.24. 01:20:01

ferninho írta:ami a legszomorúbb, hogy végre volt egy jó meccs.... és megint csak a bíróról szól minden...
mármint nálatok szól arról. én arra emlékszem, és szerintem az emberek többsége is (meg ahogy olvasom a nagy médiumuk), hogy egy csodálatos meccs volt, nagy játékokkal, hajtással, fordulatokkal, izgalommal, kis balhéval és mellette vitatható bírói döntésekkel. tényleg minden volt ebben a meccsben, amiért futball a futball, amiben persze a hibás bírói ítéletek is benne vannak. de hogy erről szólna minden? dehogyis, csak nálatok.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.24. 01:12:39

Orange írta:A végig fogalmatlan Bale-t kellett volna lehozni ha már mindenképpen a csatárok közül akart valakit lekapni Carlo
Hamarabb hoztam volna le CR-t mint Balet...
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.24. 01:10:57

Ha én is Barca drukker lennék én is azt mondanám, hogy persze, hogy sima piros... Fölös ezen lovagolni ez egy vélemény volt mert kb 5x néztam vissza az esetet. Csalódott vagyok, mert szerintem nyerhettünk volna, de nüanszokon ment el a meccs... Ettől független nem fogom elküldeni a fél csapatot, mert jók voltunk, az más kérdés, hogy kb 2 hete várom ezt a meccset mint a messiás, erre igy elcseszi egy kiállitás. Ez fáj talán a legjobban, mert ez a meccs szerintem az elmúlt 10 év legjobb El Clásicója volt 70. percig
Orange
Barça C

2014.03.24. 01:08:42

Gergely írta:Most nyalja a golyómat a madridista barátom barátnője. megnyertem a fogadást. ezért kapom eme finom gyümölcsöt. utóirat:
egy jóllakott katalán fiú
minő fennkölt mondatok, tényleg ez feltétlenül ide tartozik egy sportfórumra?
Ha vicc azért vagy szánalmas ha meg nem akkor meg nyugodtan emberi hulladék kategória vagy a barátoddal meg a barátnőjvel együtt akár madridisták akár nem.

Meccsre visszatérve hibának éreztem Benzema lehozatalát még a Ramos kiállítás után.
A végig fogalmatlan Bale-t kellett volna lehozni ha már mindenképpen a csatárok közül akart valakit lekapni Carlo Ancelotti. Benzema hónapok óta nyilván CR mellett a Madrid legveszélyesebb és gólgépesebb támadója plusz vágott két gólt nyílván duzzadt már az önbizalomtól erre lehozza...

A bíró továbbra is úgy érzem gyenge volt.
Első 11-esnél igazából nehezen volt kivehető a kontakt valóban megvolt-e.. a kommentátor is először valami mezrángatásról hablatyolt aztán mire rájött, hogy hozzá se ért Ramos Ney mezéhez tért át a bokaösszekoccintás témára... másrészt pedig eléggé közel került már Ney DL-hez nem vagyok biztos benne el tudta volna lőni vagy húzni már a kapus mellett. Mindesenetre Ney borult mint az ég a vihar előtt neki ez a dolga...

2. 11-es befújható kategória láttunk már ilyenért.. de aki nekem azt mondja, hogy egy meccsen 16-oson belül nincs minden meccsen 4-5 ilyen meccsenként akkor az hazudik... összezártak Ini előtt ez tény.. de hát azért nah.. kicsit azért gondolkodni kellene, hogy előtte milyen 11-est és piros lapot fújt be...

Csak azért nem mondanám full elfújt meccsnek mert közben a Real is kapott 1 fullosan kamu 11-est hisz a 16-oson kívül szabálytalankodtak CR-el szemben

Mindenesetre sajnálom, hogy ismét nem a játékosok hanem a bíró kapta a főszerepet egy klasszikuson... (bár már megszokhattuk)

A bajnokság továbbra is nyílt maradt visszavágó pedig a klasszikóért a spanyol kupa döntőjében.
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.03.24. 01:02:19

Érdekelt volna,hogy mi lesz a meccsel ha 11-11 fő marad de Ramos cseszte el ezt a Madrdinak akár honnan is nézzük. És ő amúgy is hajlamos ilyen kamikaze megmozdulásokra hiába remek védő. De Pepénél is rezgett a léc,szóval ha nem Ramos akkor meg lehet,hogy ő pontozódik ki egy vadállat megmozdulása miatt.
A meccs egyébkén nálam is x-es volt addig az esetig.De lényeg,hogy győztünk.
Amúgy ha jól tudom Ramos elég közel van egy negatív rekordhoz ami legtöbb piros+ sárga lapok begyűjtésért lehet megdönteni a ligában. :roll:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.24. 01:02:08

Ez a Ramos eset ez tényleg szót se érdemel, annyira egyértelmű volt. Nem csak az hogy utolsó ember gólhelyzetben kitörőt, de ráadásul hátulról koccolt, plusz ahogy lejjebb írta is valaki sárgája volt. Teljesen tiszta 11-es és piros lap volt. Inkább Ramos butasága volt, ezért is írtam a higgadtabb csapat nyert.

ui: Ez a Neymar "nyalás" ez hihetetlen, vagyis inkább hogy megint nem egyenlőnek vannak kezelve emberek. Meccs előtt is kicsit bosszantónak tartottam, de így meccs után meg pláne, meg hogy Pedro nem csinált semmit stb....Neymaron majdnem elment konkrétan a meccs, s nem is rajta múlott, hogy visszajöttünk. Győztes meccs után tudom ez legyen a legkevesebb, de nagyon unalmas már. Jól jellemzi, hogy Neymar kinéz oldalra 15 youtube videót be kell linkelni mert tényleg baromi fontos.... Mikor Alexis levett egy labdát, ami szállt vagy 30 métert, akkor meg leírja pár ember, hogy jó ezt mindenki tudja de ő béna. Pedro pl iszonyat fontos szituban szerelt egyet a 16osunk előtt, mikor Modric szemben a kapuval lőhetett volna, Neymar védekezése meg a kezdeti harciasság után amit mutatott a szezonban, azóta viszont említésre se méltó, mert gyakorlatilag nincsen. Kezeljük már normálisan a helyzetet, örüljünk, hogy nyertünk főleg hogy mostanában volt 1-2 letargikus pontvesztésünk, de objektíven nézzük.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2014.03.24. 01:01:03

ami a legszomorúbb, hogy végre volt egy jó meccs.... és megint csak a bíróról szól minden... elképesztő, hogy mindig ez van és sosem képesek felnőni a meccsekhez, pedig tudtommal ez a dolguk.... elengedik Benzemát lesen a 2. félidőben, amit kihagyott, CR esete kívül volt, a Neymaros esetnél nálam inkább az volt a kérdés, hogy les volt-e ott, sztem Neymar teste bőven előrébb volt, de persze 100 kamerával közvetítik a meccset, ezt meg nem vágják be (amúgy amit a meccsen műveltek a kamerákkal felháborító volt.... borzasztó....) a 11esnél Ramos volt a hülye, ha szabálytalankodott, ha nem....
az a Bale Piqué eset is érdekes volt, bár azzal nem is foglalkoztak kb. illetve az a tizenegyes a végén... sztem nem volt az, Xabi hozzáért a labdához, de ezt is lehet máshogy látni és más szempontokat figyelembe venni, de Xabi hozzáért a labdához, ez tény.
tehát láthatjuk, hogy a bíró megint mit alkotott és rohadtul nevetséges, hogy mindig ez van és tévednek ide-oda jobbra balra, össze-vissza... ez nem állapot...
összességében sztem a Barca koncentráltabb volt és jobban akarták ezt, de nagyon simán nyerhetett volna a Real is, ahogy ősszel is, de mind a kétszer a Barca húzta be és ez a nem mindegy és ez már nem is véletlen.
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.24. 00:53:39

MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat...

Ne vedd támadásnak,mert nem az. De egyrészt volt kontakt Neymar eseténél,ha meg befújta,akkor a piros is jogos,utolsó ember, tiszta ziccerben...ez mindenhol piros...nincs jelentősége hogy csak összekoccantotta,vagy beleszáll hátulról páros lábbal. Utolsó emberként szabálytalankodott,az piros.
a második tizi meg tök egyértelmű volt.
helyzeteink nekünk is megvoltak bőven, ha nem is annyi,de szép számmal volt,szóval mindkét csapat hagyott gólokat a meccsben bőven.

Sergio meg odataposott, de azért a videót is érdemes megnézni,nem csak kiragadott képet. Meg eleve ha nem kezd el állatkodni Pepe a semmire,akkor nincs ez az egész. Persze ha valóban szándékosan lépett rá,akkor gusztustalan,és szankcionálnám utólag.

Xes meccs volt,rengeteg védelmi hibával mindkét oldalon, mi jöttünk ki jobban belőle, de a real is jól ment.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.24. 00:51:54

Ramos nem volt sárgás... Nem volt olyan kontakt ami miadt pirosat kellet volna adni. Ezt egy normális biró max egy sárgával kiséri, de amikor tudtam, hogy ez a tag lesz a biró tudtam, hogy ez lesz... 11 vs 11 ben viszont jobb volt a Real. Elég megnézni mik maradtak ki nálunk és mi nálatok. Az első félidőben Benzema rúghatott volna 4-et a második félidőben pedig volt 1 tiszta ziccere. Ehhez képest nálatok volt a gólokon kivül egy Messi ziccer meg egy Alvas kapufa. Ami viszont tény, hogy CR ma gyenge volt és baromi önző. Borzasztóan akart, és ez nem tett jót a mecsnek. Volt olyan, hogy Bale tök üresen kérte a labdát a 16-son belül és 15 méteres körzetbe ember nem volt a környékén, erre CR cselezget 3-4 barcás között... Kivagyok az ilyen kavicsot kirázom a papucsból atom cselektől, mert baromira semmi értelme... A 2 tizi amúgy megadható szó se róla, de a piros viszont tőlzás szerintem, de volt itt más is aki igy gondolta pedig barca drukker, szóval ezek szerint nem vagyok elfogult...
crixus írta:...
A többi szurkolóval ellentétben én nem temetem a csapatot, mert ez most a tólzott akarásnak volt köszönhető. Az első gólnál Cavajal is tisztán benne volt és ez anna köszönhető, hogy nagoyn akartunk... Atletocinak igen komoly meccse lesz, de nektek is hétvégén (Bilbao-Atletico, Espanyol-Barca). Én csak azt sajnálom, hogy egy piros elcseszte az egész meccset. Biztsos vagyok benne, hogy ha Benzema marad akkor lett volna még sansz, de igy nehéz bármit is tenni...
Sanama írta:Utolsó ember szabálytalan, akkor az mi? zöld?
Akkora szabálytalanság volt, hogy csak na... Nézd vissza még párszor, és rájössz, hogy nem avgyok elfogult...
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 00:39:34

MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat, de gondoltam irok ide pár sort és kiteszem magam a betámadásoknak... Lehet engem támadni, de szerintem 11 vs 11 nél jobb volt a Real, de amit itt 1 hete is irtam, hogy remélem nem a biróról fog szólni a meccs az sajnos megtörtént... Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Baromira sajnálom ezt a meccset mert talán eddigi életem legjobb El Clásicoja volt. Mást nem tudok tenni mint gratulálni, de kicsit felcseszi az agyam, hogy 2 tizivel forditott a barca és szerintem ez forditott esetben is igy lenne. Amiket meg kihagytunk az meg főleg dühit... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte :(
Sergio viszont szépen megtaposta Pepe fejét... A lényeg, hogy ezt soha senki nem veszi észre...
Leon írta:A legjobb az egészben,hogy mi ma esete remekül elfogunk aludni,nekik meg legalább kétszer el kell számolniuk 11ig mire sikerül! :mrgreen:
Tudod, hogy a tököm ki van veled, de most igazad van sajnos... Pedig korán kelek #-o
Utolsó ember szabálytalan, akkor az mi? zöld?
Elfelejted, hogy volt egy Barca kapufa is.
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.24. 00:38:26

MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat, de gondoltam irok ide pár sort és kiteszem magam a betámadásoknak... Lehet engem támadni, de szerintem 11 vs 11 nél jobb volt a Real, de amit itt 1 hete is irtam, hogy remélem nem a biróról fog szólni a meccs az sajnos megtörtént... Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Baromira sajnálom ezt a meccset mert talán eddigi életem legjobb El Clásicoja volt. Mást nem tudok tenni mint gratulálni, de kicsit felcseszi az agyam, hogy 2 tizivel forditott a barca és szerintem ez forditott esetben is igy lenne. Amiket meg kihagytunk az meg főleg dühit... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte :(

Tudod, hogy a tököm ki van veled, de most igazad van sajnos... Pedig korán kelek #-o
Mindenki a meccs hatása alatt lesz még szerintem holnap is, mindkét oldalon.
Nem akarlak betámadni sem. 11 vs 11-nél az első félidő második felében, 2-1-es vezetésnél jobb volt a Real Madrid, akkor megnyerhettétek volna a meccset. Azonban ha a kihagyott helyzetekre gondolsz, akkor vedd figyelembe, hogy ha Messi és Neymar az első 15-20 percben jobban koncentrál, akkor könnyen lehetett volna 3-0 a Barca-nak is.
A Bíró pedig már ott elrontotta, hogy nektek befújta a büntetőt. Ahogy a City ellen Messi büntetője sem volt az, így ez a mostani sem. Utólag érthető, hogy a Neymar elleni büntetőt könnyebb síppal fújta be, ami viszont maga után kellett vonja a pirosat is, mert hátulról, utolsó emberként rúgta össze Ramos Neymar bokáját, aki gólhelyzetben, 1 az 1ben vitte a kapusra a labdát. Ha szabálytalanság történt, akkor piros. A kontakt pedig megvolt, szinte pont ugyanannyira, mint Ronaldo esetében a túloldalon. A második büntető is jogos volt, Xabi Alonso belerúgott Iniesta lábába.
A taposásokért és a dulakodásért kár, én nem láttam, hogy Busquets ilyet csinált volna, de elhiszem, mert felteszem, hogy vagy annyira értelmes, hogy valós dologról írj. Más kérdés viszont, hogy Pepe már az első félidőben narancsszínűbb lapot érdemelt volna.
Szerintem egyébként egyik szurkolótábornak sem kell szomorkodni, mert a Madridnak még mindig szinte a saját kezében van a sorsa, pláne a Barca-val szemben, a kupadöntőn pedig egy ilyen teljesítmény elég lehet győzelemhez.
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.24. 00:37:04

MikeTyson írta:Hát nehezen találok szavakat, de gondoltam irok ide pár sort és kiteszem magam a betámadásoknak... Lehet engem támadni, de szerintem 11 vs 11 nél jobb volt a Real, de amit itt 1 hete is irtam, hogy remélem nem a biróról fog szólni a meccs az sajnos megtörtént... Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem
Nem hiszem, hogy jobb lett volna a Real, kiegyenlített volt a meccs, mindkét fél eldönthette volna.
Ramos esete pedig nem piros? Gólhelyzetben lévő játékossal szemben szabálytalankodott utolsó emberként. Ha a szabálytalanságot szankcionálják az egyből piros lap. De még ha valamilyen okból kifolyólag nem is ad egyből pirosat, Ramos már amúgy is sárgás volt.
Forca Barca!!!!
MikeTyson
Jugador del Barça

2014.03.24. 00:26:06

Hát nehezen találok szavakat, de gondoltam irok ide pár sort és kiteszem magam a betámadásoknak... Lehet engem támadni, de szerintem 11 vs 11 nél jobb volt a Real, de amit itt 1 hete is irtam, hogy remélem nem a biróról fog szólni a meccs az sajnos megtörtént... Tizi ide vagy oda, de az közel nem volt piros, és ebben az olyanok akik tudják mi a foci egyet is értenek velem... Baromira sajnálom ezt a meccset mert talán eddigi életem legjobb El Clásicoja volt. Mást nem tudok tenni mint gratulálni, de kicsit felcseszi az agyam, hogy 2 tizivel forditott a barca és szerintem ez forditott esetben is igy lenne. Amiket meg kihagytunk az meg főleg dühit... Ezt nagyon elcseszte biró és egyben mi, mert totál pariban voltunk... Kár érte :(
Leon írta:A legjobb az egészben,hogy mi ma esete remekül elfogunk aludni,nekik meg legalább kétszer el kell számolniuk 11ig mire sikerül! :mrgreen:
Leon
Director del Fútbol

2014.03.24. 00:18:19

A legjobb az egészben,hogy mi ma esete remekül elfogunk aludni,nekik meg legalább kétszer el kell számolniuk 11ig mire sikerül! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.24. 00:15:55

Ilyenkor mindig a könnyeimmel kűzdök a szerencsétlen, elnyomott madrid miatt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Válasz küldése