Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.24. 13:20:48

Az első félidőben Neymar ellen Pepe belépett és elpöckölte a labdát, az tuti nem volt 11-es. A labda irány is teljesen egyértelműen megváltozott, azt szerintem egyáltalán nem lehet felhozni.

Bíróról butaság beszélni, jól vezette egyébként a meccset, 1 hibája volt a megadott büntetőt, az hogy les nem les azt meg az asszisztensek nézték be. Benzema lesén kívül ezzel sem voltak gondok.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.03.24. 13:15:58

visca el barca írta:érdekes h zselé akkor nem sírt mikor ősszel az elche ellen 1-1nél, a 96. percben befujtak nekik a világ legnagyobb kamuját. azt a gyozelmuket nem a biro hozta össze? a tegnapi duplanulla teljesitmenye utan inkább kussolnia kellene.
igazából pont az ilyenekért bánom,h nem vagyok egy sztárriporter, mert én tuti egyből visszadobnám az ilyen nevetséges nyilatkozatok után a labdát,,h de bezzeg akkor meg amakkor nem volt gond a nevetséges ítéletekkel. Élőben...aztán pislogna mint egy hal,vagy terelne.

Arról nem is beszélve,h mypeter (teljesen igaz,és nívós összefoglalás, írhatnál ismét többet is) rávilágított arra,h Neymar esetét nem igen emlegetik (az első félidei felvágását), meg az ő saját 11esét (CR),ami nem volt az.

Igazából kiröhögtetik magukat,csak az bánt,h nincs senki aki ott rögtön,élőben visszavágna :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rinku
Director del Fútbol

2014.03.24. 13:13:11

A meccsről alles zuzammen ez jut az eszembe:

Kenny Loggins - Danger Zone

DÉNDZSÖRZÓN!

Jó kis tökös egy csörte volt ez! :) A Real játékosok szokásos kedves magja ismét bizonyították nagyságukat, s a sors végül utolérte őket. :) Ha nem lennének ekkora gyökerek, nem kaptak volna ki. Bár azért hozzá kell tenni, hogy a Barcás fiaink nagyon jól kenték, egy ilyen meccs után ne legyen pofájuk még egyszer csalódást okozni! All hail, Andrés, All hail, Leo!

szerk.: többet nem fog előfordulni, hogy ilyet írok, de Ramos most az egyszer nem érdemelt piroslapot. Ez is csak egyszer az életben fordul elő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2014.03.24. 13:16:44-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.24. 13:01:54

érdekes h zselé akkor nem sírt mikor ősszel az elche ellen 1-1nél, a 96. percben befujtak nekik a világ legnagyobb kamuját. azt a gyozelmuket nem a biro hozta össze? a tegnapi duplanulla teljesitmenye utan inkább kussolnia kellene.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
vargazoli
Jugador del Barça

2014.03.24. 12:56:49

Sziasztok

Szerintetek Neymart a 11-es előtt ,nem lesről engedte el a bíró?
1 ébként sztem.: 1 Alves kívül volt, 2 Neymar ha lesről indult, minden utána való tárgytalan,ha nem lesről, akkor még több kamera, és még több fotó kéne.3 iniesta 11 -ese jogos volt.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 12:35:28

Egyébként, nem is vártam mást a Realtól, sem a szurkolóktól, se a játékosoktól. Évek óta ez megy, hogy ha megveri őket a Barca, akkor az csak a bíró miatt lehetett.
Elmúlt 5-6évben szerintem csak a 2-6 után volt az, hogy elismerték, hogy jobb volt az ellenfél, bár ott az lett volna megdöbbentő ha nem ismerik el. 5-0 után nem emlékszem mit nyilatkoztak, de hogy azóta állandóan a bírózás megy az nevetséges.

Ronaldot amúgy már azt hittem értelmes lett, utóbbi időben teljesen visszafogott és korrekt volt, erre most ilyet nyilatkozik megint, grautlálok neki. Nehéz lehet elviselnie, hogy a csapata egyik leggyengébbje volt, és megint Messi nyerte a CR vs Messi versenyt.
Kash
Entrenador del Barça

2014.03.24. 12:30:42

Az egyenlítő gólt követően (2-2) ismét megmutatkozott a Madrid undorító, szánalmas, dedós hozzáállása, innentöl kezdve darálták azt akit értek, Pepe ismét hozta a formáját, nem csak a viselkedése szörnyű, de még a frizurája is borzalmas. Védelmünk szokás-szerint leszerepelt mint általában, de mivel a Madrid nem volt jobb nálunk, nem használta ki a védőink töketlenségét, ami inkább Mascheranora jellemző, 1 védő elront valamit, magával rántja a többit is.
Ronaldo hozta a középszintű csatárok színvonalát, a 11-esböl szerzett gólját (Ami nem csak, hogy kivül volt a 16-oson, még "akadályozásnak" is kevés volt) úgy ünnepelte, mint Benzema az 1. és 2. gólját együttvéve, és még azt sem mondhatjuk, hogy Valdés nem volt rajta a lövésen, ha kicsit jobban elrugaszkodik, azt a labdát kitolta volna. Messi átlagon felüli teljesítményt nyújtott, bántam az elején elpuskázott kissebb ziccerét, ő az ilyet be szokta rúgni, érződött rajta az idegesség és a felelősség terhe, ami komolyan rányomja a bélyegét egy adott teljesítményre. Neymar nem szerepelt túl jol, az a fél gólpassz a 42. percben pozitívum rá nézve, ha nincs ott, az a labda nem visszafelé gurult volna, félig az ő érdeme is. Iniesta tanárokat megszégyenítően játszott. Amit még kiemelnék az Bale nullasága és a Madridot jellemző kiváló kapusteljesítmények, általában mindig kihúzzák őket (Cassillas, Diego) a csávábol, az utolsó pillanatban bravúroznak és olyasmiket is kiszednek amiket nem lehet, sok meccset köszönhetnek nekik, és a Madrid ebböl a szempontbol sokkal jobb, nem tudom, hogy a Kapusedző van jobban megfizetve, vagy maga a játékos... :roll:
Mindent elmondtam amit akartam, minden egyes lappal amit kiosztott az bíró jogosnak ítélek meg, nem volt kiemelkedő a bíró sem, de egy ilyen meccsen lehetetlen a hiba mentes játékvezetés.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 12:19:51

Leon írta:Nem értem (de persze örülök neki),hogy most miért ATM van a bajnokság 1. helyén?
Az ATM-nek 70 pontja van és +45 a gólkülönbsége. 21 kapott gólja
A Realnak is 70 pontja van és +50es a gólkülönbsége. 30 kapott gólja
Tehát: az ATM a kevesebb kapott gól miatt vagy a jobb egymás ellenijük miatt vezeti-e a tabellát?
MI 69 ponttal (ez evidens) vagyunk 3.-ok +60as gólkülönbséggel 25 kapott góllal.
Mert az egymás elleni számít, abban meg jobbak a Realnál, egyszer verték őket, egyszer x-eltek.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.24. 12:16:50

Nem értem (de persze örülök neki),hogy most miért ATM van a bajnokság 1. helyén?
Az ATM-nek 70 pontja van és +45 a gólkülönbsége. 21 kapott gólja
A Realnak is 70 pontja van és +50es a gólkülönbsége. 30 kapott gólja
Tehát: az ATM a kevesebb kapott gól miatt vagy a jobb egymás ellenijük miatt vezeti-e a tabellát?
MI 69 ponttal (ez evidens) vagyunk 3.-ok +60as gólkülönbséggel 25 kapott góllal.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
mypeter
Entrenador del Barça

2014.03.24. 12:12:34

Pozitívumok: végre haraptunk, Iniesta ismét top formában, Messi önzetlenül játszott, a támadók nagyon jókor indultak be lyukra, Pique, Busquets és Xavi régen játszott már úgy, ahogy kell. A Madrid erősségei közül kettőt nagyon szépen kivédekeztünk: nevezetesen nem rúgtak (?) szögletet és közeli szabadrúgást is csak 1-et, igaz lett volna még egy, de abból büntető lett.
Ronaldo, Modric és Bale kivonása a forgalomból.
Nem adtuk fel hátrányban
Labdabirtoklás és Xavi 94%-os passzolása
16-oson kívüli lövések!!! Végre (Alves, Iniesta, Mascherano, Neymar)
Szinte nem futottunk lesre

Negatívumok: Mascherano! Hihetetlen mit művelt.
Di Maria szabadon engedése.
Neymar és Fabregas eladott labdái,
Neymar bénázása, Fabregas lassúsága
Szegény Valdes azt gondolta simán kiüti Benzema fejesét, szerintem tudott volna nagyobbat beleütni a labdába, nem akart, hogy nehogy bent maradjon a labda a pályán, így picit benne van a gólban, bár lehet, hogy ez nem igaz, meg kell néznem még párszor.

Ítéletek: Az első félidőben Pepe tisztán akasztotta Neymart a 16-oson belül, ismételtél is kétszer, a bíró továbbot intett. Eddig ezt nem említette itt senki, ha jól láttam. Benzemát elengedte lesről. Ronaldoval szemben a szabálytalanság kívül történt. Neymar esetét nehéz megítélni, előszőr tuti büntetőnek tűnt, aztán meg a kameraálláson és a fotók szögén múlott, hogy mit gondoljak. Ténny, hogy élőben én is befújtam volna és szerintem 100-ból 100 bíró. És valószínűleg nem panaszkodnék, ha ez az eset pl egy Piqué-CR párharc során történik meg. És az s valószínű, hogy Neymar onnan berúgta volna, miért esett volna el, ha nem értek hozzá, nagyobb dicsőség gólt rúgni, és szüksége is lett volna rá.
Iniesta esete nem kérdés, becsapott két embert, csúny kötényt kapott Alonso, és reflexből reagált. Egyértelmű és talán felesleges fault.

Tök jó meccs volt, mi nyertünk, ezért a bírót a Madrid szidja. Ha nem nyerünk, (Neymarét nem fújják be pl. ) akkor mi szidnánk. Ez minden rangadón így van, hacsak nem tökéletes a játékvezetés. CR büntetőjének befújása, az első félidőbeli Neymar büntető nem megadása, és Benzama ziccerben történő elengedése lesről három darab mérkőzés végeredményét befolyásoló hiba volt (az a szerencsénk, hogy Benzema kihagyta a helyzetet). Nyilván a másik szemszögből elemezhetjük a befújt Neymar esetet, ami, ha nem volt fault, akkor a 11-es és a piros lap szintén 2 mérkőzést befolyásoló hiba volt.
Sajnos ilyen színvonalú meccsen, amíg nincs videó bíró, vagy Puhl Sándor :) , addig lesznek ilyenek.

Ronaldo nyilatkozat érthető, kissé Mourinhot idéző. El van keseredve. Ami nem szimpatikus benne, az az, hogy nem erről a meccsről, és játékvezetésről beszél, hanem az elmúlt 5 évről. Igazságtalan és buta nyilatkozat volt, de megérthető.

Szerintem a Madrid lesz a bajnok, amit megérdemlünk (ők is), mert egy bajnokság 38 meccsből áll, nem 5-6-ból (kb ennyin hoztuk az általunk megszokott és elvárt ragyogó nívót).
Viszont a BL-hez és a kupához komolyan szükség volt erre, ez egy 200%-os pszichikai turbólöket volt. Elhiszik, hogy még ők a legjobbak, és ha igazán fontos, egy-egy meccsen még meg tudják csinálni.

Lehet, hogy Bartra hasznosabb lene a hátralévő kulcsmeccseken, mint Mascherano.
Piquenbauer
Jugador d'estrella

2014.03.24. 12:05:06

Végre hosszú idő után egy jó El Clásicót láttam, ami nem a favágásról szólt. Én sem gondoltam arra, hogy ekkora adok-kapok lesz belőle, szerintem nem sok köröm maradt az ujjaimon. A mérkőzés előtt azt mondtam csapattársamnak nálunk úgy néz ki Iniesta és Messi elkapta a fonalat, szal ez jól előjel lehet, végülis ők döntötték el a meccset nekünk, mindketten tanáriak voltak. Messi pedig ismét parádés labdákat adott.

A Realnál Benzema és Di Maria szerintem nagyot játszott, nem ezt vártam volna előzetesen, hogy ők fognak majd ott villogni. A meccsen akkor könnyebbültem meg az egyik legjobban, amikor a franciát lecserélte Ancelotti.

Az pedig ismét bebizonyosodott, hogy a védelmünk kész katasztrófa, Mascherano pedig szerintem az eddigi legrosszabb meccsét hozta le, amióta nálunk játszik.

Amúgy nem tudom CR is mit sír, kapott egy ajándék tizit, míg nálunk mindkettő jogos volt. Ajánlom figyelmébe ezt az idézetet, ha nem ismerné: " A sport megtanít becsületesen gyõzni, vagy emelt fõvel veszíteni. A sport tehát mindenre megtanít." - Hemingway. (Egyébként a tizenegyesén kívül mintha a pályán sem lett volna ő, halkan megjegyezném...

Szerintem innen meg lesz nekünk a bajnokság, legalábbis nagyon bízom benne. Azért elég röhej lenne, ha a Real úgy lenne bajnok, hogy mi oda-vissza vertük őket, míg az Atlético Madrid ellen is csak egy vereség és egy x a mérlegük.

Visca el Barca!
Andris
Adminisztrátor

2014.03.24. 12:04:12

Rossz nézni amit művel pár ember a madrid háza táján, ugyanakkor kellemes csalódás pl hogy Ancellotti nem reklamált a bíráskodásért. Éles váltás ez Mourinhohoz képest aki valószínűleg tegnap már szívrohamot is színlelt volna a kameráknak.

Néhány gondolat: bár helyzeteket illetően döntetlen szagú volt, végig mi irányítottuk a meccset, így szerintem lehet igazságosnak mondani hogy a szerencse a mi oldalunkra döntötte el.

A bíró szerintem a legnagyobb hibát Ronaldo büntijénél követte el, de az se volt túlságosan nagy, elnézhető volt bőven. Ha tévedett is pár dologban, biztosan nem billent el a mérleg egyik irányba se. Az Iniesta büntetőnél egyértelműbb helyzetek nincsenek a fociban, Alonso szerencsére buta volt megint. Neymarnál pedig két dolog: Ramos emlékeim szerint ott akkor nem is reklamált igazán, másrészt pedig, bár Neymar nagy színész, amiért igencsak illene már pofánverni őt, nem látom be egy játékosnak miért kéne üreskapus 1méteres ziccerben elesnie. Sok szitu van amikor szoktak műesni, mert jobb eredménnyel kecsegtet, de ez baromira nem olyan volt. Nem látom be miért játszotta volna el, ha nincs rá oka. Persze lehet mondani hogy így egy pirossal jobban jártunk, de azért látni kéne hogy egy csatár gólhelyzetben ilyenen már nem agyal. Azthiszem aki egy elfogadható szinten és rendszerességgel játssza ezt a játékot csak hobbiból legalább a grundon, az tudja hogy ez valószínűleg tényleg bokapöcc volt és sima bünti&piros. (ebbe persze belefér hogy Ramos nem akarta, de pechje volt mert hozzáért)

Nagyon örülök, hogy így tudtunk dominálni a mezőnyben, nem kis dolog ez az utóbbi évek legjobb madridja ellen. Utoljára talán a Pellegrini féle volt ilyen jó, vagy jobb inkább.

Elképesztő hogy mennyire nincsen semmiféle önuralom és méltóság Ronaldoban, pedig már volt időszak amikor kicsit kezdett enyhülni az utálatom, mert annyit és olyan becsületesen hajtott a meccseiken. Ramosnál legalább nem lepődtem meg, épp valami világrekordot döntött meg piroslapok tekintetében, nyilván jólesik mást hibáztatni.

Végül egy kérdés: jól gondolom, hogy most az Atletico lenne a bajnok? :) tehát ha nem vesztenek pontot akkor csinálhat a másik két csapat bármit?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.24. 11:49:18

neobarca írta:
soadroli írta:Ez a Ronci nyilatkozat...szánalmas :roll:
Sírnak a parasztok ennyi. Példát vehetne Marcelo-ról. Pedig őt sem kedvelem...
És Ramos? :D Rablás volt az egész meccs, reméli hagyják őket harcolni a bajnokságért...
Barcaman14
Director del Fútbol

2014.03.24. 11:44:48

Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy ilyen szintű adok-kapok lesz ezen a klasszikuson. Emiatt lett jó a meccs, sőt, az utóbbi évek legjobb derbije, de a mi szempontunkból azért nyugodtabb lettem volna, ha nem így alakul a dolog és egy fokkal "unalmasabb" meccset játszunk.

Iniesta gólja után számomra érthetetlen, amit bemutattunk. Nem játszottunk kifejezetten rosszul, inkább fejetlenül és a rangadókhoz nyújtott játékunkhoz mérten hihetetlenül bután. A gól után arra számítottam, hogy megnyugtatjuk egy kicsit a játékot, el dugjuk a labdát és türelmesen bevisszük a második döfést. Ehelyett mintha megzavarodtunk volna és egy picit elvesztettük a fonalat szerintem. Pedig sok kellemetlen perctől megkímélhettük volna magunkat. Utólag természetesen iszonyatosan örülök, hogy sikerült behúzni a meccset, de emiatt, bármilyen fura is egy ilyen nagyszerű győzelem után, azért maradt bennem hiányérzet.

És persze a Realt is dicséri az 1.gól utáni időszak, mert elég erőteljesen nyomultak előre és sajnos tökéletesen kihasználták a védelmünk gyengeségeit. Idén kb. 3 Real meccset láttam, úgyhogy lehet, csak nekem volt meglepetés Di María játéka, de rá sem ismertem hirtelen. Gyakorlatilag ő és Benzema elég volt ahhoz, hogy totális káosz legyen a védelmünkben.

Ami miatt viszont dicséret illeti a csapatot, hogy újra olyan dinamikusan játszottunk, mint a legszebb időszakainkban. Volt élet a csapat játékában és ehhez szinte egytől egyig mindenki hozzájárult kiváló egyéni teljesítményekkel is. Ismét tökéletes állapotban voltunk mentálisan egy rangadón, ami örvendetes, mert bizonyítja, ha akarunk, akkor még mindig bárkit, bárhol megverünk nem is akármilyen játékkal. De ennek csak akkor lesz igazán értéke, ha ráébred a csapat, hogy ilyen hozzáállással kéne minden meccsen játszani és nem lenne gond. Fontos 3 pontot szereztünk, de a java még hátravan és szerintem senki nem akarja a falba verni a fejét a csapat háza táján, hogy két megnyert klasszikus és ilyen játék után is elvesztettük a Ligát, úgy, hogy mindenki tisztában vele, hogy képesek lennénk továbbra is dominálni, csak akarni kéne. Jó lenne, ha ez tudatosulna bennük és akkor nincs más dolgunk, mint nyerni a meccseinket és várni a madridiak pontvesztését, mert lesz még, efelől nincs kétségem.

Azt pedig nem értem, hogy lehet egy ilyen meccs után a bírói részrehajlást emlegetni. :roll: Ez nálam azt jelenti, hogy látványosan, kizárólag ez egyik fél javára ítél a sporti. Nos, tegnap nem igazán ez történt, legalábbis annyi biztos, hogy itt is ott is vitatható esetek.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.24. 11:40:47

soadroli írta:Ez a Ronci nyilatkozat...szánalmas :roll:
Sírnak a parasztok ennyi. Példát vehetne Marcelo-ról. Pedig őt sem kedvelem...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Csbal
Jugador d'estrella

2014.03.24. 11:24:56

MikeTyson írta:Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...
Minek nevezed a mi két gólunkat, ha a tiétek támadásból született? Iniesta gólja nem támadásból lett gondolom, az első Messi gól sem támadásból. Most az h a védőtök rúgta Messi elé, arról sajnos nem tehet az Argentin. Érkezni tudni kell, és ő érkezett is és három(!) ember között, alatt, rúgta a kaputokba úgy, hogy meg is nézte hogy Diego Lopez hol áll. Szóval kicsit sem volt véletlen. Ramosnak minek kell szabálytalankodnia a tizenhatoson belül utolsó emberként? Egyértelmű piros lap. Ez ugyanolyan hiba, csak súlyosabb következményekkel járt, mint Masch hibái, mert az egész meccsen a csapatotokat hozta nehéz helyzetbe. Hiba és kész. Benne van. Iniesta buktatását pedig nem kell magyarázni. Bárhol befújják, akadályoztatva volt a továbbmenetelben, ha meg továbbmegy, akkor nagy eséllyel bepassz és gól a vége. Ez is hiba volt a Real részéről, hogy ott így mentek oda Iniesta-ra. Ronaldo tizije kamu volt, ezt a hülye is látja. Benzema lehetősége Bale passzából les volt. Viszont az elején ha elmegyünk kettő nullal, akkor egy rossz szót nem szólhattatok volna, csak Messi ellazázta, vagy nem is tudom mit csinált. Neymar is nagyon gyenge megoldást választott. Azt a 20 percet azért nyomtátok le 10 emberrel, mert hibázott a védőtök és ezzel a csapatát nehéz helyzetbe hozta. Nincs mit ezen magyarázni. Ramos egy alattomos védő, és simán benne volt ez a játékában ami a végkifejlet lett. Volt olyan periódus amikor jobbak voltatok, de nem egész meccsen. Kerestétek a labdát a középpályán, és amikor az első két gólt berúgta a franciátok, akkor jobbak voltatok, de se előtte, se utána nem voltatok azok. Ronaldoról annyit, hogy kegyetlen jó játékos, de nem ellenünk. Neki nem fekszik ez a folyamatos visszatámadás, és presszió, amit más csapatok ellen nem kap meg, ezért villoghat. Óriási játékos de tegnap is bebizonyosodott, hogy Messi ilyen helyzetekben jobb. Ez mutatja a különbséget. Akár tiziből estek a góljai, akár nem. Ez egy tipikusan olyan meccs volt ahol, minden gól egy hibából született. Nincs mit magyarázni ezen. Jobbak voltunk és ahogy Marcelo mondta, ez már nem véletlen hogy kétszer kikaptatok ellenünk és nem a hibásokat kell keresni hanem javítani a hibákat.
soadroli
Llegenda del Barça

2014.03.24. 10:27:32

Ez a Ronci nyilatkozat...szánalmas :roll:
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2014.03.24. 10:25:30

MikeTyson írta:Nekem speciel nem a tizikkel van bajom, hanem azzal, hogy kaptunk egy szokásos Messi flippergólt meg 2db tizit és ezért kaptunk ki, meg mert 20 percet nyomtunk le 10 emberrel. Nekünk meg volt 2 támadásból született gólunk, de lehetett volna több is, ha Benzema berùgja. 11 emberrel jobbak voltunk és engem ez idegesít semmi más, de ilyen a foci... Remélem a kupa más lesz...
mondjuk amekkora szerencsétek volt végig azokkal a gólokkal... hát komolyan nem hittem el, hogy minden összejön a túloldalt. 3-2nél mondtam is, hogy nem nyerhetnek így, "meg lesznek ******" és be is jött :D

ez a 11 emberrel jobbak voltatok meg. hát nem tudom, ha berúgjuk a helyzeteket az elszórakozás előtt, akkor 3-0ra mentünk volna. aztán jöttek azok a gólok és mindent összezavartak.. aztán ahogy a második félidőt kezdtük az is a mienk volt, nyomtunk mint az állat, csak aztán jött a tizi.

szerintem pont az volt benne a jó, hogy folyamatosan változott ki játszik jobban, és fordulatos volt a meccs. 1-0 -> 1-2 -> 2-2 -> 3-2 -> 3-4.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.24. 10:22:29

MikeTyson írta:Ez azért mosolyogtató mert az elmùlt 2 évben alig talált be ellenünk...
Tavaly Barcelonában 2-őt, Madridban 1 gólt lőtt a bajnokságban, a Szuperkupában további 1-1 gólt. Jobb lett volna, ha jobban kitöm titeket, de egyelőre ennyivel is beérem. :D
alparka23 írta: Azért azt ne feledd hogy a 3 golján kivül (amiből 2 tizi 1 szerencsésen visszakerült labda amit normális védő már rég kivág a 11 területéről) es a szép golpasszán kivül abszolut nem mozgott ahogy szokott.
Erre bármit is mondanom kéne...?
alparka23 írta:Nem vagyok én ellened es Messi ellen de szerintem ha Iniesta lövi mindkét tizit akkor most ő lene a királyotok, és szerintem ez volna az igazság. a legjobb játekosotok volt csak hát nektek is van sztárotok aki lövi a tiziket.
Lejjebb az egyik hozzászólásomban találod, hogy Messi és Iniesta nyerte meg nekünk a meccset.
alparka23 írta:igy pedig senki nem emlékszik évek multán hogy a jo meccset ki játszotta hanem csak arra ogy messi triplázott. A tény hogy az embert a goljai után itélik...
Az első madridiak közt vagy (leszel), aki megérti, hogy Messi miért is áll toronymagasan mindenki felett, még Ronaldot idevéve is. Pont ez miatt.
alparka23 írta:Mondjuk a nyilatkozatok után szerintem nálunk CR megint eltiltják szoval indul a mandula megint.
Nem hinném. De ha meg is történik, akkor is magának köszönheti az egészet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2014.03.24. 10:28:44-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2014.03.24. 10:13:23

No így egy nappal a meccs után is annak hatása alatt vagyok. Nekem ez volt eddgig a legjobb classico, amit láttam. Itt mindkét csapat győzelemre játszott, és bárki nyerhetett volna. Eddig az etalon a madridi 4-1 vagy 4-2es siker volt, amikor ugyan kikaotunk, de az nagyon megragadt, hogy ott is éppúgy nyerhettünk volna, mint ők, és ami hihetetlen volt, hogy az első félidőben akkor a 45 percből majd 40 volt a tiszta játékidő. Nyilván jobb volt az 5-0, meg a 2-6, de az hasonlított leginkább a tegnapi meccsre.

Szóval nekem nagyon pozitív volt a Barca játéka. Őszintén nem hittem benne, hogy nyerhetünk. Duplán jó, hogy mindamellett, hogy nyertünk, azért tegnap is kidomborodott, hogy védő kell!!!

Talán az X reálisabb lett volna, de jó ez így. Az első gól után volt Messinek egy ziccere, amit 10-ből 9-szer berúg. Pont most nem. Aztán Neymar töketlenkedett el egy helyzetet. Utána a Madrid 2 gyors góllal fordított, ráadásul a gólok előtt Benz ki is hagyott egy nagyot. Ott nem gondoltam volna, hogy feláallunk.

Kicsit sajnálom, hogy ez a meccs is a játékzeteőről kell, hogy szóljon, ami nem a csapatok hibája. Az első félidőben nem hibázott nagyot, de a másodikban a real tizije kívül volt. Nem tudom Ronaldo látta e az esetet, és az után nyilatkozott-e?! Mert az volt az, ami tuti nem volt tizi. Piros nem járt Alvesnek azért, sárga járt volna, nem is tudom kapott -e. A második gól előtti lest (ha egyáltalán az volt) felesleges felhozni. Azt még videobíróval is nagyon nehéz lett volna eldönteni. Én ilyenkor nem háborgok - még ha a mi kárunkra is tévednek, mert inkább engedje tovább, mintsem les legyen. Ha Madrid fan elnnék ennél a helyzetnél nem a leshelyzetet, és nem is Neymar esését nézném. Neymarhoz Ramos hozzáért, nem annyira, hiogy akkorát essen,. de ebben a szituban mindenki rájátszik. Ezt tette volna a másik oldalon is bárki. Itt Ramos volt a hülye, aki ahelyett, hogy hagyta volna Neymart, hozzáért. Ha pedig a bíró lefújta, akkor a piros jogos, és ez nem is lehet kérdés. Az utolsó tizi az egyértelmű volt, ott késve érkezett Xabi Alonso, és az teljesen felesleges volt szerintem.

A lényeg, hogy egy jó meccs volt, gratula mindkét csapatnak. Ez tényleg futball volt a javából!
alparka23
Barça C

2014.03.24. 09:59:37

Barcaman1993 írta:Emellett a történelem első olyan játékosa, aki 2db mesterhármast jegyzett a Real Madrid ellen, ill. az első aki mesterhármast szerzett Ancelotti Madridja ellen.
Azért azt ne feledd hogy a 3 golján kivül (amiből 2 tizi 1 szerencsésen visszakerült labda amit normális védő már rég kivág a 11 területéről) es a szép golpasszán kivül abszolut nem mozgott ahogy szokott.
Nem vagyok én ellened es Messi ellen de szerintem ha Iniesta lövi mindkét tizit akkor most ő lene a királyotok, és szerintem ez volna az igazság. a legjobb játekosotok volt csak hát nektek is van sztárotok aki lövi a tiziket.
igy pedig senki nem emlékszik évek multán hogy a jo meccset ki játszotta hanem csak arra ogy messi triplázott. A tény hogy az embert a goljai után itélik...
Mondjuk a nyilatkozatok után szerintem nálunk CR megint eltiltják szoval indul a mandula megint.
Továbbra is azt tartom ezt a meccset mi vesztettük el, első félidőben ha Benzi belő meg 2 golt(nem az amelyik les volt) akkor ha kiallitnak akkor se nyertetek volna.
De ez már a mult, nyertetek es ezért gratula.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.24. 09:43:25

Azért azt a statisztikát had osszam meg a fórummal, hogy Leo Messi a Klasszikusok legeredményesebb játékosa 21 góllal (Di Stefano 18 gól) és a legtöbb asszisztot számláló játékosa 12 gólpasszal (Molowny 9 gólpassz). Emellett a történelem első olyan játékosa, aki 2db mesterhármast jegyzett a Real Madrid ellen, ill. az első aki mesterhármast szerzett Ancelotti Madridja ellen. Továbbá a Real Madrid vált Messi kedvenc áldozatává, ugyanis tétmeccsen nekik köszönt be a legtöbbször, 21 alkalommal.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Leon
Director del Fútbol

2014.03.24. 09:25:35

Igaz nem korrekt Cuncit leciczáni! :mrgreen:
Egyébként én pl nem szoktam és Ronaldo az nálam CR és ennyi. Amúgy a fórumon talán el lehet hinteni 1-2 ilyen nem durva becézést viszont a sötét oldal hivatalos meccsebszámolója az abszurd és no cooment! #-o
Valaki már idézett róla,így nem teszem, meg a szabályok szerint nem is lehet de az objektivitást teljes mértében nélkülözni.
Én még mindig a meccs hatása alatt vagyok és ilyen veszélyesen játszó Madridot utoljára a tavalyi Kupa visszavágón láttam amikor otthon megcsaptak minket 3-1-re.De mi jobban bírtuk a nyomást és azért nem semmi,hogy 2 szer is fel tudott állni a csapata Barbenauba a padlóról. A tiziken kár vitatkozni ( a Marca (!) egy köztudottan Madrid szimpatizáns lap is írta,hogy CR-é jogtalan volt, a mi kettőnk meg jogos) mert mi a sajátjainkat látjuk szabályosnak a madridosok meg nem,ennyi.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2014.03.24. 09:10:24

Ramos szenzációs. Tisztán látszik egy-egy videóból, hogy Neymar lábához hozzáér, és összeakasztja azt. Sajnos Neymar még rátett erre egy hátas kombót is, amiért sokan vádolják színészkedéssel, de ez most tényleg nem volt az.

Ramos egyébként sosem lesz igazi vezére ennek a Madridnak. Egyszerűen mindig elborul valamin az agya, vagy 5-0-nál, vagy 3-2-es vezetésnél, mindegy. Inkább hagyja besétálni Neymart, aki lehet, ki is hagyja ráadásul a ziccert, amilyen formában van a kapu előtt. Erre összeakasztja a lábát, és még a vállára is ráteszi a kezét, feladva a magas labdát. Sosem lesz olyan vezér, mint Hierro, Maldini vagy éppen Puyol. Fejben nincs rendben.

Az meg csak a szokásos, hogy Guti és Ramos is egy olyan ítéletet kérnek számon, ami jogos volt, mindezt annak tudatában, hogy Ronaldo büntetője meg kívül volt. Mindegy is, az elmúlt 5 évben sosem nyert a Barcelona jogosan, most sem. Értem én, hogy nehéz veszíteni, pláne így, 3-2 után, de elvileg a világklasszisok sajátja ilyenkor az, hogy gratulálnak.
.
Deus
Boixos Nois

2014.03.24. 09:00:41

csababarca írta: Sergio meg odataposott, de azért a videót is érdemes megnézni,nem csak kiragadott képet.

Csalóka volt a kép, éppen hogy majdnem rálépett, mert Lopez a Sergio nyakát fogva lökdöste odébb a srácokat. Tessék, itt a videó, hogy mindenki lenyugodjon a... :)

https://www.facebook.com/photo.php?v=699732550064947" target="_blank

Uh, pár centin múlott...
KépKép
Válasz küldése