Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Sanama írta:Mert az egymás elleni számít, abban meg jobbak a Realnál, egyszer verték őket, egyszer x-eltek.Leon írta:Nem értem (de persze örülök neki),hogy most miért ATM van a bajnokság 1. helyén?
Az ATM-nek 70 pontja van és +45 a gólkülönbsége. 21 kapott gólja
A Realnak is 70 pontja van és +50es a gólkülönbsége. 30 kapott gólja
Tehát: az ATM a kevesebb kapott gól miatt vagy a jobb egymás ellenijük miatt vezeti-e a tabellát?
MI 69 ponttal (ez evidens) vagyunk 3.-ok +60as gólkülönbséggel 25 kapott góllal.

Nem fogják mert akkor azt mondaná,hogy a bajnoki arany mellett az aranycipőt is el akarják tőle csalni!visca el barca írta:amugy az lenne a legnagyobb ha zselét eltiltanák a pofázás miatt

igazából pont az ilyenekért bánom,h nem vagyok egy sztárriporter, mert én tuti egyből visszadobnám az ilyen nevetséges nyilatkozatok után a labdát,,h de bezzeg akkor meg amakkor nem volt gond a nevetséges ítéletekkel. Élőben...aztán pislogna mint egy hal,vagy terelne.visca el barca írta:érdekes h zselé akkor nem sírt mikor ősszel az elche ellen 1-1nél, a 96. percben befujtak nekik a világ legnagyobb kamuját. azt a gyozelmuket nem a biro hozta össze? a tegnapi duplanulla teljesitmenye utan inkább kussolnia kellene.

Mert az egymás elleni számít, abban meg jobbak a Realnál, egyszer verték őket, egyszer x-eltek.Leon írta:Nem értem (de persze örülök neki),hogy most miért ATM van a bajnokság 1. helyén?
Az ATM-nek 70 pontja van és +45 a gólkülönbsége. 21 kapott gólja
A Realnak is 70 pontja van és +50es a gólkülönbsége. 30 kapott gólja
Tehát: az ATM a kevesebb kapott gól miatt vagy a jobb egymás ellenijük miatt vezeti-e a tabellát?
MI 69 ponttal (ez evidens) vagyunk 3.-ok +60as gólkülönbséggel 25 kapott góllal.
És Ramos?neobarca írta:Sírnak a parasztok ennyi. Példát vehetne Marcelo-ról. Pedig őt sem kedvelem...soadroli írta:Ez a Ronci nyilatkozat...szánalmas