2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
azért mégis csak egy válogatott játékosról van szó, ráadásul meglehetősen fiatal még...Enrique írta:-24 éves marokkói származású, 1,79 magas holland válogattfcjoc írta:Hát itt van vmi erről a srácról!!
http://www.elmundodeportivo.es/20060305 ... 35212.html
Enrique vagy aki tud a segítsen elolvasni![]()
-10-15 millióért engednék el
-2008ban jár le a mostani szerződése, az klub új ajánlatát meg elutasította
Röviden ennyi, de szerintem nincs szükség rá... Rá semmiképp.
chivu tegnap az inter ellen nagyon nagyot jatszot meg jobban bizonyitotta h mennyire kellCharlie írta:Edmilsonnal nekem semmi bajom,jó Ő,Chivut viszont nagyon szeretném a csapatban látni.
C.
tökéletesen egyetértek!!! NAGYONNAGYONNAGY SPÍLEREK!!!sefdeni írta:Szerintem De Rossi és Chivu mindenképp kellene a csapatba!!! De Rossi sokkal jobb lenne Edmilsonnál, Chivuval pedig többet tudna pihenni Marquez és Puyol. Harjá Barca!!!!
-24 éves marokkói származású, 1,79 magas holland válogattfcjoc írta:Hát itt van vmi erről a srácról!!
http://www.elmundodeportivo.es/20060305 ... 35212.html
Enrique vagy aki tud a segítsen elolvasni![]()
Ledlay King és hát nemtom hogy a mostani rioval jól járnánk mostanába hullámzó a teljesítményeBarcafan92 írta:Mondjuk Rio F. vagy Knight a tottenhambol(nem to mjo irom-e) lenne jó!!!jol fejelnek és magasak is!![]()
Sztem VALDES nagyon jó kapus. és nem kevés az az 1-2 bravur, lásd a cselszky ellen.Sokat fog még fejlődni és kapus nem kell.Annál inkább egy két jó hátvéd.visca el barca írta:betelt a pohár!
ÚJ KAPUST AKAROK!
elegem van vv értelmetlen [auto_cenzúra]
tétovázás, árnyékra repkedés (jaj azt hittem h mellé megy....) és felszabaditani nem tudás.
az hogy van néha 1-2 bravurja kevés
Azt tom, hogy a kezdő kapus Jorquera!Kenny írta:Nemtudjátok véletlenül hogy ki(k) a spanyol utánpótlás válogatott kapusai?
Egyetértek hogy [auto_cenzúra] kapus. De vannak fontosabb igazolási pontok.visca el barca írta:betelt a pohár!
ÚJ KAPUST AKAROK!
elegem van vv értelmetlen [auto_cenzúra]
tétovázás, árnyékra repkedés (jaj azt hittem h mellé megy....) és felszabaditani nem tudás.
az hogy van néha 1-2 bravurja kevés