Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Leon
Director del Fútbol

2014.03.29. 08:20:54

Ini gondolom a kisebb sérülése miatt nem kezdő ,viszont ott van a keretben. Remélem nélküle is elboldogul ma a csapat és akkor Andres legalább pihenhet a keddi BL meccsre. :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.29. 08:19:32

sokat változott a világ az utolsó vereségünk óta az tény.mi ebből a tanúság? elsősorban, hogy a potenciál bárki legyőzésére(a Ligában) megvan( jó: meg is lehetett, bár Messi nélkül nálam ez nem áll)
a motiváció a győzelemre-elvileg-szintén meg kell hogy legyen ( ide is igaz: eddg is meg kellett hogy legyen)
akkor most a lényeg: van e olyasmi ami eddig nem volt?! talán.... Messi egyértelmű formajavulása, Neymar javuló formája, a Madrid -mint fő rivális- valljuk be lelombozó lendületének a megtörése, Iniesta és talán Pique stabilan jó játéka, és talán még egy : látszik az "alagút vége".
ami viszont bizonytalan: meddig ér a mi nyerő szériánk? és mikor jön a matracosok bukója?
hát ez az amit csak megélni tudunk megjósolni aligha.....
Barbas
Barça B

2014.03.29. 08:14:28

Nem igazán örülök Ini pihentetésének, nélküle nincs igazi vezér a csapatban.
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.03.28. 09:39:36

Altatós kis meccset játszott a Barcelona a Celta ellen. A lendület megvolt, de ismét a régi jól bevált "nálunk a labda, majd csak lesz valami" recept volt meg. Végül is hoztuk a kötelezőt, Messi megint gólt lőtt (már 22 van neki, CR a célegyenesben), Neymart pedig felrázhatja a két gólja.
Kép
Kép
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.27. 14:07:14

A bajnokság most a tegnapi nap után teljesen rajtunk múlik. Jó formában vagyunk, remélem olyan sérülés nem jön, mint tegnap.
Sokkal könnyebb így játszani a véghajrában, mintha mindig várnánk az alkalmat, hogy bukjon a másik. Nem lesz egyszerű diadalmenet, de a csapat a vasárnapi győzelemmel szerintem kapott egy adag pozitív töltetet a motiválatlanság ellen. Az utóbbi évek legszebb bajnoki címe lenne, mert ezért igazán meg kellett küzdeni, ráadásul két igazi riválissal.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.27. 13:59:22

Úgy legyen! :)
NAgyon nagy eredmény és elégtétel lenne, ha legalább két kupát behúznánk a háromból (vagy talán egy is), azok után, mennyire leírták jó páran a csapatot.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.27. 13:51:03

MQuC írta: Légyszives, ne támadj. :)
Eszem ágában nincsen.! :) Mindössze írtad, hogy nem jönnek össze a meccsek ellenük mostanában. Konkrétan leírtam rá a két utolsó eredményt.
Volt időszak, amikor megszenvedtünk nagyon velük, sőt egy bajnoki címünk elúszását, a játékunk mellett nekik köszönhettük, de ez nem az utóbbi időben volt.
Ettől nyilván lehet még nehéz a szombati meccs, de szerintem tutira behúzzuk akár egy apró kis góllal is.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.27. 12:28:58

Alcantara, teljesen olyan, mintha mindig csak kötözködni szeretnél valakivel. AS topikjában sem arról beszéltem, hogy egy nyomorék, csak elmondtam a véleményemet arról a szituról, s hogy milyen szomorú fejet vágott. Emellett MEssinek is ugyan úgy benne van, hogy belevezeti húszszor ugyan úgy az emberbe, mint, ahogy a Celta ellen is így volt. Nem szidtam AS-t sem, mégis olyan volt a reakció...

Itt sem azt mondtam, hogy nem verhető az Espanyol, vagy, hogy nem is értem, miért nem ők harcolnak a dobogóért, hanem, hogy azért a katalán derbi nem szokott sima lenni. Annak ellenére sem, hogy felhoztad a 4-0-t. A Realt is elvertük már 6-2 -re. Légyszives, ne támadj. :)
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2014.03.27. 12:20:13

Kifejezetten örülnék, ha az Atma elleni lenne a bajnoki döntő az utolsó fordulóban és nyernünk kéne. Egy dolog miatt nem, amíg PSG, Bayern, Dortmund innentől nagyjából spórolhat a BL-re, addig nekünk mindegyik meccs döntő. Ezt (is) figyelembe véve hatalmas esélyese a BL-nek a Bayern...hogy rohadjanak meg.

Espanyol nincs rossz helye, de annyira fent érzem most a csapatot lelkileg, h kizárt dolognak tartom a pontvesztést. Remélem VV sérülése sem okoz gondot a fejekben , aki szerintem inkább csak a BL-ben fog hiányozni, mert ott Pintonak semmi tapasztalata, sem akkora tudása, mint VV-nek.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.03.27. 11:55:51

Alcantara írta:
MQuC írta:Szerintem is jó lesz ez, haparni kell ezután nagyon. Espanyoltól tartok egyedül, azok a meccsek tényleg nem nagyon jönnek össze mostanában.
Ősszel nyertünk 1:0 lett. tavaly 4:0 lett a Camp Nouban. Melyik meccs nem nagyon jön össze nekünk?
Az El Prat mindig nehéz terep. Bármilyen pozícióban van az Espanol, ellenünk mindig szívják magukat. Emlékszem 2 évvel ezelőtt 1-1-et játszottunk velük úgy, hogy szinte mindent kihagytunk, a spori pedig nem mert befújni egy egyértelmű kezezést a gólvonalon a javunkra az utolsó percekben. Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy fél szemmel már a keddi meccsre is figyelnek a srácok, ez pedig mindig nehézzé teszi az ilyen összecsapásokat.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.27. 11:27:07

MQuC írta:Szerintem is jó lesz ez, haparni kell ezután nagyon. Espanyoltól tartok egyedül, azok a meccsek tényleg nem nagyon jönnek össze mostanában.
Ősszel nyertünk 1:0 lett. tavaly 4:0 lett a Camp Nouban. Melyik meccs nem nagyon jön össze nekünk?
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.03.27. 09:37:18

Nem gondoltam, hogy ilyen hamar a Real elé kerülünk. Ha ez nem ösztönzi a fiúkat maximális koncentrációra a továbbiakban, akkor semmi. Pintónak óriási szerepe lesz, nem túl brilliáns védelmünk mögött.
Úgy látom Tata már semmit nem mer kockáztatni, még a cserékkel sem. Sergi Robertót kényszerből tette be, Tellonak egy percet sem adott. Valdes sérülése is közrejátszhatott ebben, mert a második félidőn csak túl akart lenni az egész csapat. Az Espanol ellen nem lehetnek ekkora üresjáratok, mert azok nagyon nekünk fognak jönni szokás szerint. Hamar le kéne őket hűteni, modjuk egy Messi mesterhármassal.
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.03.27. 09:37:18

Atma 73, Barca 72, Madrid 70

Ha Az Atma kikap 1szer, akkor nekünk már a döntetlen is belefér. Mondjuk az egymás elleni meccsen pont ugye:
Barca 75, Atma 73, Madrid 70

Ezek után egy döntetlennel:
Barca 76, Atma 76, Madrid 76

ahol az egymás elleni eredmény számít azaz öröm és boldogság van.
Szóval adott a feladat, a hátralévő 8 meccsből ha 7et megnyerünk ami között az Atletico elleni meccs is benne van és 1et döntetlenre hozunk akkor bajnokok vagyunk. Ez már kevésbé tűnik nehéznek főleg úgy ahogy most játszanak
94:39 6 - 1
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.27. 09:34:05

Szerintem is jó lesz ez, haparni kell ezután nagyon. Espanyoltól tartok egyedül, azok a meccsek tényleg nem nagyon jönnek össze mostanában. Egyébként kicsit megijedtem, mikor Pinto a becserélése után nekicsúszott a kapufának. Na akkor jöhetett volna Casillas, ha ő is lesérül abban a szituban. :twisted:
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.03.27. 09:30:50

Szerintem a pálfordulás (bajnokság elveszett <-> jó eséllyel behúzhatjuk) érthető a szurkolóktól,hiszen ki gondolt volna,hogy a kiesőjelölt Valladolid elleni bukta után így összekapják magukat a srácok? (meg,hogy a Real 3 napa alatt elszór 6 pontot)
Én nagyon bizakodó vagyok mert a City visszavágó óta hengerel a csapat, Messi gyakorlatilag a csúcson van ismét, Neymar is egyre jobb.Valamint látszik a társaságon,hogy nagyon akarnak.
Ha az sem készteti őket sikeréhségre,hogy ismét kezükben a csapat sorsa akkor semmi!
Igen, a védelmünk gyengélkedik,de mégis csak ezzel a védelemmel vertük el idén kétszer oda-vissza Európa top 5 csapatából kettőt,mert szerintem a City meg a Real ott van.
Valdes kiesése nagy baj de nálunk többnyire nem a kapuson szokott elmenni a meccs:A Real ellen is mind a 3 kapott gól gyakorlatilag védhetetlen volt.
Pinto jó kapus amúgy is,bravúrokra képes,csak lábra kell gyúrnia.
A tegnapi meccsből meg nem kell kiindulni.Bőven belefért egy kis lötyögés a fővárosi diadal után.
Így is laza 3-0 lett,és szó szerint centiken múlott,hogy nem lett 5-6-0 ->éppen,hogy lesgólok.

Visca El Barca! =D> 8)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
mess2009
Director del Fútbol

2014.03.27. 08:35:49

örültem Ney két góljának, és néhány szép megmozdulásának, és úgy egészben az első félidőnek. tetszett Alexis mezőnyjátéka, Messi gólja, de nem tetszett a második félidő ( a mumus: előrébb jöttek és egy sokmozgásos nyíltabb támadójátékkal máris megkeverték a harmatos védelmünket)tetszett az indián (Pinto) ügyes védése, kivéve a szokásos bénaságát(!), sajna Valdést elveszítettük, nem ezt érdemelte!
a sors velünk van, csak az a kérdés, hogy meddig? innentől nincs verhetetlen csapat de ha azt vesszük hogy eddig sem volt ugye?!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.27. 08:00:30

ez a meccs kötelező volt, így kell az ilyet behúzni! viszont a nulla hátvédsorunkkal és valdes kiesésével azt hiszem, befigyel a repertoárba a xanax is, így a szezonból hátralévő időre...
remélem, ez a szitu úgy fel paprikázza a dolgozókat, mintha minden meccsünkön újrajátszanánk a madridi 3-4et!
mert másképp nem fog menni a bugi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.27. 00:16:39

Innentől kezdve nincs kifogás. Igenis minden meccsen oda kell tenni magunkat, mert visszajöttünk, megcsináltuk a szinte lehetetlent. Nem vagyunk a legjobbak, de a top5-ben ott a helyünk és ha olyan biszem-b@szom csapatoktól nem tudjuk elhozni a 3 pontot, amelyek hátra vannak a ligában, akkor annak csakis kizárólag mentalitásbeli okai lehetnek majd. Igaz, hogy sem a Villareal sem az Espanyol nem amatőrök, nem rossz csapatok, de klasszisokkal le vannak maradva az elittől. Aki bajnok akar lenni annak több hiba nem fér bele. Addig biztosan nem, ameddig az ellenfelek "lőtávon" kívül nem kerülnek. És még abban az esetben is, ha egy döntetlen becsúszik mondjuk a Villareal ellen is bajnokok lehetünk, ha a többi 7 meccset, beleértve az Atletico ellenit is - megnyerjük. Az Atletico pedig szerintem fog még pontokat veszíteni amúgy is.
Ha innen bukjuk a bajnokságot, akkor remélem, hogy a "fél csapatot" elküldik (nyilván nem szó szerint értendő). :wink:
Barca96
Jugador del Barça

2014.03.26. 23:31:11

emberek, vezet a Sevilla ! :D
Madrid nagyon presszionál sajnos. Még 2o perc :D
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.26. 23:01:15

kadarzsolt85 írta:Egy felidot vezettunk jo erzes volt bar igy maradna a masadik felidoben is onnan mar tenyleg a mikezunkben lenne minden de ahhoz egy csoda kene!
Kb., bár mindkét madridi gárda döntetlenre áll az aktuális meccsen, de jobbak az ellenfélnél, lehetetlen, h minden így maradjon. Nyilván ha a választani lehetne, hogy melyik bukjon inkább, akkor a Real-t választanám, mert velük már bajnokit nem játszunk, de ez nyilvánvaló. Csoda kategória lenne, ha buknának sajnos, ha nem megy máshogy, akkor majd a 90. percben 11-esssel, ahogy az Elche ellen az ősszel...
kadarzsolt85
Jugador del Barça

2014.03.26. 22:54:15

Egy felidot vezettunk jo erzes volt bar igy maradna a masadik felidoben is onnan mar tenyleg a mikezunkben lenne minden de ahhoz egy csoda kene!
Barca Barca Baaarca
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.26. 19:53:44

Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Adriano Bartra Mascherano Alba - Iniesta Song Cesc - Alexis Messi Neymar.

Bench Barcelona: Pinto, Alves, Pique, Busquets, Sergi Roberto, Pedro, Tello.
Nekem is nagyon bejön. Végre megtörtént az Alves-Adriano csere. =D>
Bartra a kezdőben, középen együtt 4-3-3-ban az Ini-Cesc páros elől meg Alexis és Neymar is ott van. Nem várok gálát, bár ezzel a kezdővel simán benne lehet, de legyen meg a magabiztos győzelem. Jó lenne újra a táblázat élén érezni magunkat, még ha csak ideiglenesen is, Messinek meg minden adottk, hogy zárkózhasson Cr-re. :D
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.26. 19:35:37

Adja ez a kezdő, remélem sikerül egy sokgólos győzelmet aratnunk. Mondjuk egy Iniesta, Neymar-dupla, Messi-triplának örülnék. :D
bennike123
Jugador del Barça

2014.03.26. 19:30:19

Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Adriano Bartra Mascherano Alba - Iniesta Song Cesc - Alexis Messi Neymar.

Jó kezdő de hiányolom Tellot, már több meccsen is észre vettem, hogy a játékuk összeillik Messivel. =P~
Ac dc - Aerosmith - Def Leppard - Guns n Roses - Led Zeppelin - Nirvana - The Doors - Queen. ~the REAL music~
looka
Capitá del Barça

2014.03.26. 19:16:33

Tetszik ez a kezdő, minden adott egy jó kis meccshez. Felszabadult, ötletes, sziporkázó játékot szeretnék, de csak az első félidőre várom mindezt. Úgy gondolom, hogy ha az elején sikerülne elmenni 2-3 góllal, akkor a másodikban megy majd az alibi, de alá is írnám a hétvégi meccs miatt. Csak nyerjünk na. :D
Válasz küldése