Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eszem ágában nincsen.!MQuC írta: Légyszives, ne támadj.
Az El Prat mindig nehéz terep. Bármilyen pozícióban van az Espanol, ellenünk mindig szívják magukat. Emlékszem 2 évvel ezelőtt 1-1-et játszottunk velük úgy, hogy szinte mindent kihagytunk, a spori pedig nem mert befújni egy egyértelmű kezezést a gólvonalon a javunkra az utolsó percekben. Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy fél szemmel már a keddi meccsre is figyelnek a srácok, ez pedig mindig nehézzé teszi az ilyen összecsapásokat.Alcantara írta:Ősszel nyertünk 1:0 lett. tavaly 4:0 lett a Camp Nouban. Melyik meccs nem nagyon jön össze nekünk?MQuC írta:Szerintem is jó lesz ez, haparni kell ezután nagyon. Espanyoltól tartok egyedül, azok a meccsek tényleg nem nagyon jönnek össze mostanában.
Ősszel nyertünk 1:0 lett. tavaly 4:0 lett a Camp Nouban. Melyik meccs nem nagyon jön össze nekünk?MQuC írta:Szerintem is jó lesz ez, haparni kell ezután nagyon. Espanyoltól tartok egyedül, azok a meccsek tényleg nem nagyon jönnek össze mostanában.
Kb., bár mindkét madridi gárda döntetlenre áll az aktuális meccsen, de jobbak az ellenfélnél, lehetetlen, h minden így maradjon. Nyilván ha a választani lehetne, hogy melyik bukjon inkább, akkor a Real-t választanám, mert velük már bajnokit nem játszunk, de ez nyilvánvaló. Csoda kategória lenne, ha buknának sajnos, ha nem megy máshogy, akkor majd a 90. percben 11-esssel, ahogy az Elche ellen az ősszel...kadarzsolt85 írta:Egy felidot vezettunk jo erzes volt bar igy maradna a masadik felidoben is onnan mar tenyleg a mikezunkben lenne minden de ahhoz egy csoda kene!
Nekem is nagyon bejön. Végre megtörtént az Alves-Adriano csere.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Adriano Bartra Mascherano Alba - Iniesta Song Cesc - Alexis Messi Neymar.
Bench Barcelona: Pinto, Alves, Pique, Busquets, Sergi Roberto, Pedro, Tello.
Jó kezdő de hiányolom Tellot, már több meccsen is észre vettem, hogy a játékuk összeillik Messivel.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Adriano Bartra Mascherano Alba - Iniesta Song Cesc - Alexis Messi Neymar.
Tetszik ez a kezdő, minden adott egy jó kis meccshez. Felszabadult, ötletes, sziporkázó játékot szeretnék, de csak az első félidőre várom mindezt. Úgy gondolom, hogy ha az elején sikerülne elmenni 2-3 góllal, akkor a másodikban megy majd az alibi, de alá is írnám a hétvégi meccs miatt. Csak nyerjünk na.Game90 írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Adriano Bartra Mascherano Alba - Iniesta Song Cesc - Alexis Messi Neymar.