Szerintem a pálfordulás (bajnokság elveszett <-> jó eséllyel behúzhatjuk) érthető a szurkolóktól,hiszen ki gondolt volna,hogy a kiesőjelölt Valladolid elleni bukta után így összekapják magukat a srácok? (meg,hogy a Real 3 napa alatt elszór 6 pontot)
Én nagyon bizakodó vagyok mert a City visszavágó óta hengerel a csapat, Messi gyakorlatilag a csúcson van ismét, Neymar is egyre jobb.Valamint látszik a társaságon,hogy nagyon akarnak.
Ha az sem készteti őket sikeréhségre,hogy ismét kezükben a csapat sorsa akkor semmi!
Igen, a védelmünk gyengélkedik,de mégis csak ezzel a védelemmel vertük el idén kétszer oda-vissza Európa top 5 csapatából kettőt,mert szerintem a City meg a Real ott van.
Valdes kiesése nagy baj de nálunk többnyire nem a kapuson szokott elmenni a meccs:A Real ellen is mind a 3 kapott gól gyakorlatilag védhetetlen volt.
Pinto jó kapus amúgy is,bravúrokra képes,csak lábra kell gyúrnia.
A tegnapi meccsből meg nem kell kiindulni.Bőven belefért egy kis lötyögés a fővárosi diadal után.
Így is laza 3-0 lett,és szó szerint centiken múlott,hogy nem lett 5-6-0 ->éppen,hogy lesgólok.
Visca El Barca!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!