Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kabbeee.gifPrimitive írta:Game!
Az Arsenalnak még lehetnek kiesési gondjai?![]()
![]()
Csak a szokásos, februárban/márciusban mindig megtörik valami.bence-barca írta:Van valami tipped mi történhetett?
Neki én is örülnék, bár nem kedvelem különösebben, de nagyszerű szakembernek tartom.Petr írta:A vb utan van Gaalnak orulnek a legjobban.
Van valami tipped mi történhetett?Game90 írta:
Egyébként amit az elmúlt pár hétben csinálunk, az kritikán aluli.
Már megtörtént.ozsimiki írta:azért szntem Game keresztbeoralizálná magát
sjay írta:Magath?Gareth Tello írta: Hasonlóan gondolom én is. Ezt a szezont még kihúzzuk vele, nyáron azonban mindenképpen új edzőt kell hozni a Lane-re, egy tapasztalt, rutinos, taktikailag nagyobb tudású szakembert.Bár ő viccen kívül jó lenne. A Fulhamnél úgysincs már sok virágvasárnapja, az a klub pont annyit tud vele, mint nélküle. Bár ez nem a német hibája.
Magath?Gareth Tello írta: Hasonlóan gondolom én is. Ezt a szezont még kihúzzuk vele, nyáron azonban mindenképpen új edzőt kell hozni a Lane-re, egy tapasztalt, rutinos, taktikailag nagyobb tudású szakembert.
Hasonlóan gondolom én is. Ezt a szezont még kihúzzuk vele, nyáron azonban mindenképpen új edzőt kell hozni a Lane-re, egy tapasztalt, rutinos, taktikailag nagyobb tudású szakembert.sjay írta:Nem tudom ki hogy áll vele, de én személy szerint buta dolognak tartanám, ha Sherwood a szezon végeztével is a padon maradna. Nem érzek benne annyi kreativitást, ami egy ilyen keret - hosszútávú - összetartásához, a játékosok fejének kitisztításához és a taktika megreformálásához kell. Rövidtávon mint láthattuk is, tud annyi lelkesedést önteni a csapatba, hogy az eredményes meccseket, sorozatokat produkáljon, de a jövőbeli keret és játékszisztéma kialakítását felelőtlenség lenne rá bízni. Legalábbis szerintem.
tudtam,h trék a rangadókon évek óta,de ez nagyon keményGame90 írta: Arsenal results v top 4 (last 5 seasons):
Played 16
Won 1
Drawn 2
Lost 13
Scored 16
Conceded 43
Points 5/48
Még egy kiállítás kéne és el is találtam a Liverpool - Tottenham meccsetGame90 írta:Kiállítás, öngól, 0-4.
Hát valahogy úgy. Először nem akartam elhinni, hogy már megint sikerül valami olyat összehoznunk, amin röhöghet napokig a fél világ... De mégis.Alcantara írta:GT!
Gondolom a kezdés után 1p 30-nál rosszul lettél.![]()
Meg akartam nézni ezt a Verthongen gyereket, de nem sokat kellett belőle látnom.
Dawson beállásánál az jutott az eszembe rögtön, vajon mikor fog bakizni? Kétszer láttam őt játszani, mindkétszer bődületes hibát vétett.
Azt, hogy az első labdaérintéséből "eldönti" a meccset arra nem gondoltam.![]()
A Pool félelmetesen jól össze van rakva. A bajnokság akár meg is lehet nekik.
Game90 írta:flaminiowngoal.gif