Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2014.04.07. 15:03:13

Primitive írta:Game!

Az Arsenalnak még lehetnek kiesési gondjai? =D> :lol: :lol:
kabbeee.gif

Amúgy nálunk bármi megtörténhet... :? :mrgreen:
bence-barca írta:Van valami tipped mi történhetett? :-k
Csak a szokásos, februárban/márciusban mindig megtörik valami.

Amúgy:
1. Mentálisan gyenge játékosok, a rangadókon/kulcsmeccseken rendre tele a gatya.
2. A keretből kb. csak 5-6 játékos látott idáig kupát testközelből.
3. Ehhez hozzájön még Wenger, aki lassan 9 éve nyeretlen ill. taktikailag semmi pluszt nem tud hozzátenni.
4. Sérülések megint voltak bőven, Ramsey, Wilshere, Podolski, Cazorla, Özil, Walcott...
5. Ramsey, Özil, Giroud folyamatosan játszott, ki voltak facsarva, ennek meg is lett az eredménye. (Szerencsére a Mertesacker - Koscielny kettős bírta a terhelést.)
6. DM és ST hiánya. Flamini-t imádom, de azért nála lehetne jobbat találni, Arteta meg már nem ez a szint, a Giroud, Bendtner, Sanogo trió meg kb. ilyen színvonal:
http://youtu.be/OX96KIdAVyw" target="_blank

Az a szerencsénk, hogy innentől könnyű a sorsolásunk, az Everton meg még játszik a ManUnited, Southampton, ManCity hármassal (amikor 4-5 ponttal vezettük a bajnokságot, nem hittem volna, hogy azért kell reménykednem, hogy meglegyen a 4. hely...). FA-Kupa meg szinte kötelező, ha az nincs meg, akkor most már tényleg ki kell rúgni Wenger-t.

Nyáron meg szerintem Sagna, Vermaelen és Podolski távozására van esély, szóval 4-5 igazolás kéne majd, egy 3. számú CB, Coleman, Bender, Draxler, Jackson Martínez/Balotelli/Mandzukic (na jó, felébredtem).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Primitive
Entrenador del Barça

2014.04.06. 20:50:42

Game!

Az Arsenalnak még lehetnek kiesési gondjai? =D> :lol: :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.06. 20:21:17

Pacsi az Evertonnak, nem gondoltam volna, hogy ilyen sima lesz. Mondjuk így már hét ponttal előttünk vannak, esélyes, hogy csak hatodik hely lesz ebből...

Coleman time!
#1: KATT
#2: KATT

Europa League welcomes Arsenal FC for their debut in the tournament. :twisted:

A Pool-meccshez csak annyit: FREE PENALTIES! =D>

Na jó, még annyit, hogy Suárez ezúttal nem lőtt gólt, bár elég közel járt hozzá:
KATT

Today is the first time Liverpool have won a PL game this season when neither Suárez nor Sturridge has scored.
Petr írta:A vb utan van Gaalnak orulnek a legjobban.
Neki én is örülnék, bár nem kedvelem különösebben, de nagyszerű szakembernek tartom.

De Laudrup sem lenne rossz. :) Illetve Roberto Martínezzel is szóba hoztak már minket, egy álom lenne, de nem hiszem, hogy elhagyná az Evertont a közeljövőben.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.06. 19:46:40

A Pool közben megint behúzott egy létfontosságú meccset idegenben.

Érdekes, hogy ők is rengeteg tizit kapnak, mégsem csámcsog a sajtó rajta. MU ellen hármat fújtak, ha jól emlékszem. Ma is kettőt kaptak, ami mindkettő abszolút jogos volt.

Jövő héten óriási derbi lesz a Pool-City meccs. Annak a győztese lélektanilag is előnybe kerülhet nemcsak pontszámban.
Az Arsenal meg egyszerűen elfogyott tavaszra, ma is csak kóvályogtak a pályán. Már nem a PL győzelem a cél, hanem elcsípni a negyedik helyet, ami BL selejtezőt ér még.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.06. 19:08:07

Game90 írta:
Egyébként amit az elmúlt pár hétben csinálunk, az kritikán aluli.
Van valami tipped mi történhetett? :-k
PCsabi
aka Game90

2014.04.06. 16:53:08

ozsimiki írta:azért szntem Game keresztbeoralizálná magát
Már megtörtént.

Amúgy a harmadik gól nagyon vicces volt. Úgy látszik idén arra vagyunk jók, hogy a Top5 gólarányt javítson.

Egyébként amit az elmúlt pár hétben csinálunk, az kritikán aluli.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.04.06. 15:18:04

Everton-Arsenal 2-0 a szünetben...így 1 pontra feljönnének a kék rájuk,úgy,h 1el kevesebbet játszottak és ugye az utolsó BL helyről van szó.....azért szntem Game keresztbeoralizálná magát ha pont most nem lenne meg a BL hely sem, úgy,h pár héttel ezelőttig még az első hely sem volt kizárt, és volt bőven időszak amikor 4-5ponttal mentek az első helyen :D

bár már az utóbbi időben nem tudok szívből kárörvendeni sem rajtuk,de ha ez bekövetkezik, ha nem is élvezettel,de biztos megszakadok :D Igaz a M.U. meg simán lemaradhat még az ELről is,de hát 20évente belefér na :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.05. 15:30:40

sjay írta:
Gareth Tello írta: Hasonlóan gondolom én is. Ezt a szezont még kihúzzuk vele, nyáron azonban mindenképpen új edzőt kell hozni a Lane-re, egy tapasztalt, rutinos, taktikailag nagyobb tudású szakembert.
Magath? :lol: Bár ő viccen kívül jó lenne. A Fulhamnél úgysincs már sok virágvasárnapja, az a klub pont annyit tud vele, mint nélküle. Bár ez nem a német hibája.

A vb utan van Gaalnak orulnek a legjobban.
geridoss
Director del Fútbol

2014.04.05. 15:08:05

Nem semmi egyébként, Yayanak mennyire fekszik a PL, 17 góllal harmadik a góllövőlistán, egyedül a két liverpooli támadó előzi meg csak, azért ez egy középpályástól igen csak szép teljesítmény.

Kizártnak tartom, hogy valaha még nálunk kössön játsszon, bár egy álmom válna valóra...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
sjay
Entrenador del Barça

2014.04.05. 14:36:56

Gareth Tello írta: Hasonlóan gondolom én is. Ezt a szezont még kihúzzuk vele, nyáron azonban mindenképpen új edzőt kell hozni a Lane-re, egy tapasztalt, rutinos, taktikailag nagyobb tudású szakembert.
Magath? :lol: Bár ő viccen kívül jó lenne. A Fulhamnél úgysincs már sok virágvasárnapja, az a klub pont annyit tud vele, mint nélküle. Bár ez nem a német hibája.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.05. 13:35:55

Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov, Navas, Fernandinho, Yaya Touré, Nasri, Silva, Dzeko.
Subs: Pantilimon, Lescott, Richards, Javi García, Milner, Jovetic, Negredo.

Southampton: Gazzaniga, Chambers, Fonte, Lovren, Shaw, Cork, Schneiderlin, Davis, Lallana, Jay Rodríguez, Lambert.
Subs: Cropper, Clyne, Wanyama, Ward-Prowse, Guly, Hooiveld, Gallagher.

Pörgős meccs lesz, remélem, a Soton meg tudja szorongatni Silváékat. :)
sjay írta:Nem tudom ki hogy áll vele, de én személy szerint buta dolognak tartanám, ha Sherwood a szezon végeztével is a padon maradna. Nem érzek benne annyi kreativitást, ami egy ilyen keret - hosszútávú - összetartásához, a játékosok fejének kitisztításához és a taktika megreformálásához kell. Rövidtávon mint láthattuk is, tud annyi lelkesedést önteni a csapatba, hogy az eredményes meccseket, sorozatokat produkáljon, de a jövőbeli keret és játékszisztéma kialakítását felelőtlenség lenne rá bízni. Legalábbis szerintem.
Hasonlóan gondolom én is. Ezt a szezont még kihúzzuk vele, nyáron azonban mindenképpen új edzőt kell hozni a Lane-re, egy tapasztalt, rutinos, taktikailag nagyobb tudású szakembert.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.03.30. 20:39:08

Game90 írta: Arsenal results v top 4 (last 5 seasons):
Played 16
Won 1
Drawn 2
Lost 13
Scored 16
Conceded 43
Points 5/48
tudtam,h trék a rangadókon évek óta,de ez nagyon kemény :shock: :lol:

szerintem ennyit kb bármely más csapat összehozott a top 4ek ellen...talán csak a kiesők nem,de még lehet,h ők is...

nah mind1, idén leeshet a bánatkupa :D Wenger szobrot is kap egyből szntem...ha még nem kapott.

pedig most még igazolgattak is nyáron,igaz nem Madrid,vagy Chelsea módra,de na...

Pool sikerének nagyon örülök,így már ketten a Chelsea előtt, bárki nyerhet felőlem csak ne a special5 zsoldosai.
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2014.03.30. 19:20:33

Sajnálom a Tottenham-et. Számomra rendkívül szimpatikus a játékuk, a játékosállományuk még inkább és annak ellenére hogy City-szimpatizáns vagyok (2006 óta) nekik is rendre szorítok a jobb eredményekért, helyezésekért.

Nem tudom ki hogy áll vele, de én személy szerint buta dolognak tartanám, ha Sherwood a szezon végeztével is a padon maradna. Nem érzek benne annyi kreativitást, ami egy ilyen keret - hosszútávú - összetartásához, a játékosok fejének kitisztításához és a taktika megreformálásához kell. Rövidtávon mint láthattuk is, tud annyi lelkesedést önteni a csapatba, hogy az eredményes meccseket, sorozatokat produkáljon, de a jövőbeli keret és játékszisztéma kialakítását felelőtlenség lenne rá bízni. Legalábbis szerintem.
PCsabi
aka Game90

2014.03.30. 18:46:59

Game90 írta:Kiállítás, öngól, 0-4.
Még egy kiállítás kéne és el is találtam a Liverpool - Tottenham meccset :mrgreen:

Amúgy besírnék, ha a Liverpool behúzná a bajnokságot.

Arsenal results v top 4 (last 5 seasons):
Played 16
Won 1
Drawn 2
Lost 13
Scored 16
Conceded 43
Points 5/48

Giroud career v PL top 7:
Chelsea 4/0
Liverpool 4/1
Man City 4/0
Everton 3/0
Tottenham 4/2
Man Utd 3/0
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.30. 18:25:23

Alcantara írta:GT!

Gondolom a kezdés után 1p 30-nál rosszul lettél. #-o
Meg akartam nézni ezt a Verthongen gyereket, de nem sokat kellett belőle látnom.
Dawson beállásánál az jutott az eszembe rögtön, vajon mikor fog bakizni? Kétszer láttam őt játszani, mindkétszer bődületes hibát vétett.
Azt, hogy az első labdaérintéséből "eldönti" a meccset arra nem gondoltam. :roll:

A Pool félelmetesen jól össze van rakva. A bajnokság akár meg is lehet nekik.
Hát valahogy úgy. Először nem akartam elhinni, hogy már megint sikerül valami olyat összehoznunk, amin röhöghet napokig a fél világ... De mégis. #-o

Ja, remélem, nem súlyos a belga sérülése... Mert ez a Naughton-Dawson-Kaboul-Rose védelem kabaré. És egyébként nem tudom, mit gondolt Sherwood... Hogy majd Bentaleb egyedül szépen megszűri a Pool támadásait? Olyan lazán mennek át a középpályánkon minden egyes alkalommal, hogy az már nekem fáj.

Igen, baromi jó kis gárda lett ebből a Poolból. És - velünk ellentétben - a játékosok hozzáállása is kiemelkedő. Minden meccsen meghalnának a pályán a mezért, hajtanak az első sípszótól az utolsóig, és igazi csapatként funkcionálnak. Remélem, elviszik a bajnoki címet a Chelsea és a City elől.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.30. 18:15:33

GT!

Gondolom a kezdés után 1p 30-nál rosszul lettél. #-o
Meg akartam nézni ezt a Verthongen gyereket, de nem sokat kellett belőle látnom.
Dawson beállásánál az jutott az eszembe rögtön, vajon mikor fog bakizni? Kétszer láttam őt játszani, mindkétszer bődületes hibát vétett.
Azt, hogy az első labdaérintéséből "eldönti" a meccset arra nem gondoltam. :roll:

A Pool félelmetesen jól össze van rakva. A bajnokság akár meg is lehet nekik.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.30. 17:41:12

hihetelen h a pool milyen jol áll ilyen noname jatekosokkal. szurkolok nekik h behuzzak a pl-t
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.30. 17:03:12

Liverpool team v Tottenham: Mignolet, Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge, Suarez.
Liverpool subs v Tottenham: Jones, Allen, Aspas, Sakho, Lucas, Cissokho, Moses.

Tottenham team v LFC - Lloris; Naughton, Kaboul, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Sigurdsson; Lennon, Chadli, Eriksen; Soldado.
Tottenham subs v LFC: Friedel, Dawson, Dembele, Sandro, Townsend, Winks, Kane.

Academy midfielder Harry Winks, 18 - who scored in U21s 2-0 win v Arsenal on Friday - on bench for 1st time in PL.

Sok jót nem várok a meccstől, de hátha Suárez rossz napot fog ki...

COYS!

szerk.: Jó kezdés. =D>
PCsabi
aka Game90

2014.03.29. 18:03:26

Arsenal‬ team to play Man City: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Podolski, Giroud.
Subs: Fabianski, Bellerin, Jenkinson, Gnabry, Kallstrom, Oxlade-Chamberlain, Sanogo.

Manchester City: Hart - Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy - Fernandinho, Yaya Touré - Navas, Nasri, David Silva - Dzeko.
Subs: Pantilimon, Lescott, Kolarov, Javi Garcia, Milner, Jovetic, Negredo.

Kiállítás, öngól, 0-4.
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.03.29. 17:57:22

M.U.-Aston Villa 4-1 8)

Crystal Palace-Chelsea 1-0 8)

így tovább jose
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.03.29. 11:58:05

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ik-2325207" target="_blank

Ruud Gullit korábbi holland válogatott és Chelsea-játékos, illetve -menedzser szerint a Tottenham Hotspur megegyezett Louis van Gaallal, és a nyári világbajnokság után a jelenlegi holland kapitány veszi át a londoni csapat irányítását.

Múltkor Lukaku, most Van Gaal... nem is lehet rossz jövőre ez a Spurs GT ! :wink:
Mondjuk azok lesznek. :mrgreen:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.26. 16:44:59

Sandro - "The Beast" from THFC - His story - special feature
http://www.youtube.com/watch?v=ZCUcw0gerC0" target="_blank
Game90 írta:flaminiowngoal.gif
Kép

Puskás-díj! =D>

A United meg szépen leégett ismét, bármily meglepő.
Manchester United have conceded 2+ goals in three successive home league games for the first time since Feb 1979.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.03.26. 07:48:59

Szegény Arsenal. Még mindig nagyon gyenge a támadósor, rövid a pad, s rendre elfáradnak fejben. Csodálom egyébként, hogy Wenger iránt ekkora a bizalom. MErt egy darabig jó, hogy fiatalok minden áron, de ez kezd átmenni butaságba, nem? Mondjuk, ha gazdasági társaságként kezelik a klubbot, lehet nem állnak rosszul. Bár abban is fejlődhetnének, ha olykor olykor címeket is nyernének.

A City és a Sunderland vajon mikor játsza le az elmaradt meccseit? Eddig mondjuk inkább a City volt kérdéses, de így, hogy kiestek a BL-ből, már több idejük lesz azért. City két meccs, Szunderland 3 meccs lemaradásban van.
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.03.25. 23:54:13

Zsép votl brafó kratulálok!

Flamini öngólja kabaré volt, ameddig GT nem hozza a gif-et, addig érjétek be ezzel:
flaminiowngoal.gif

Ha így folytatjuk, akkor még a 4. helyet is bukjuk.

Egyébként idáig 36 gólt kaptunk a bajnokságban, ebből 17-et 3 (három!) meccsen. Hétvégén meg a ManCity-vel játszunk, ott is kapunk 5-6 gólt...
MatyiG
Adminisztrátor

2014.03.25. 20:49:16

Hát, ez gyors volt, 43 másodperc kellett az első City-gólhoz. :lol:
Válasz küldése