Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem árt, ha megnézed azt a gyenge csapatot mostani formájában! Ahol mi 1:1-et játszottunk, ott ők a hétvégén nyertek 3:1-re (Levante).Leon írta:a Betis-t jövő héten meg agyonverjük,lesz kb 5-6-0 a meccs. Rég láttam ilyen egy széthullott gyenge (talán tavaly a Mallorca) csapatot a ligában mint idén a Betis, a Real pl idegenben rúgott nekik egy laza ötöst.
a 0-0 nekünk sem olyan rossz azért.blben is lesz apritas, foleg az elso meccsen, ahol nekik egy 0-0 is okés
Ez tényleg nagyon bosszantó volt a végén. A kiállítás utáni szabadrúgást például elég lett volna kapura rúgni, ehelyett Messi mellé lőtte. Utána is úgy tűnt, mintha megsajnálták volna őket, még pár lépésről is belelőtték a kétségbeesett kényszer kapusba.csababarca írta: Azt azért megjegyezném,hogy vészkapussal tolták,erre egyet nem lőttünk kapura,hanem nyomattuk fullba a kretént,és paszoltunk 10et a 16oson belül. Sok értelme volt,ahelyett hogy durrogtattunk volna,egy csak beakad,ha meg nem,akkor mire elvégzik a kirúgást eltelnek értékes másodpercek.

Sokan mondták két meg három hónappal ezelőtt is hogy majd elfáradnak. Jelenleg egyre inkább úgy tűnik, hogy ők lesznek a fő ellenfél a bajnoki címért folyó versenyben. Legalábbis ha Bilbaóban is tudnak ma nyerni akkor már bárhol. De én még mindig azt mondom, hogy fog botlani az Atletico is, mi is, és a Real is a végéig.visca el barca írta:hát ezek az életben nem fognak kipukkadni. nem baj, uccsó meccsen befujjak a piros+tizi kombót és jok leszünk

Ezzel én is így vagyok. Nekünk fújnak a bírók? Igen. És ha így nyerünk bajnokságot, akkor az kevesebbet fog érni, mint bármelyik másik? Nem.zola8787 írta:Madrid elleni rangadón olvastam Real szurkolótól Ronaldo kamu tizije után, hogy őt nem érdekli, hogy igazságtalan volt, gól és kész, én is úgy teszek, gól és kész, győztünk, ez a lényeg.

Én is így gondolom, ha nem is lesz ennyire nehéz, de nem lesz sétagalopp egyik meccs se. Amitől nem félek az a Betis illetve a Getafe elleni hazai bajnoki, ott azért illik magabiztosan nyerni. Rajtuk kívül még a Bilbao-t fogadjuk, meg ugye az Atletico elleni véres döntő, ha lesz még tétje.kristop írta:a maradék idegenbeli meccseknél is valami ilyesmire számítsatok. granada, villarreal, elche, iszonyat nehezek lesznek.