Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahhoz képest, hogy azzal magyarázták meg az Aranylabda elvesztését, hogy egy olyan játékos nem nyerhet, aki kihagyja az őszi szezont, na ahhoz képest ez egyáltalán nem rossz. Jövő héten remélhetőleg már vele kezdődik a lista.Leon írta:A hétvégén nem játszik sem Costa (25gól) sem Ronaldo(28 gól). Szerintetek Messi (23gól) mennyire lesz motivált,pláne egy ilyen csapat ellen,hogy felzárkózzon a góllövő listán?![]()
Lazán kinézek belőle 3-4 gólt!
Eldogadnék egy 1-0ás győzelmet is, ahol a 97. percben Pinto fejesével nyernénk egy szöglet utánLeon írta:Igaz,idegenben meg szoktunk szenvedni a sereghajtókkal szemben,de a Camp Nou-ban nem igazán!
Egy 5-6-0 eredményt tartok a legvalószínűbbnek.A hétvégén nem játszik sem Costa (25gól) sem Ronaldo(28 gól). Szerintetek Messi (23gól) mennyire lesz motivált,pláne egy ilyen csapat ellen,hogy felzárkózzon a góllövő listán?![]()
Lazán kinézek belőle 3-4 gólt!
Ez azért is lenne jó, mert így Mascherano is szusszanhatna egyet a szerdai visszavágó előtt. Bárcsak Puyol két meccset is le tudna hozni egymás után, de erre nagyon kevés az esély. Elég valószínű, hogy a Bartra-Mascherano duóval fogunk kezdeni szerdán.Alcantara írta:A sport.es azt írja Puyol játékra kész, orvosi engedélyt kapott szombatra.
Jó lenne, ha játszana az öreg és bírná is a térde, mert lehet szerdán szükség lesz rá.
Nem árt, ha megnézed azt a gyenge csapatot mostani formájában! Ahol mi 1:1-et játszottunk, ott ők a hétvégén nyertek 3:1-re (Levante).Leon írta:a Betis-t jövő héten meg agyonverjük,lesz kb 5-6-0 a meccs. Rég láttam ilyen egy széthullott gyenge (talán tavaly a Mallorca) csapatot a ligában mint idén a Betis, a Real pl idegenben rúgott nekik egy laza ötöst.
a 0-0 nekünk sem olyan rossz azért.blben is lesz apritas, foleg az elso meccsen, ahol nekik egy 0-0 is okés
Ez tényleg nagyon bosszantó volt a végén. A kiállítás utáni szabadrúgást például elég lett volna kapura rúgni, ehelyett Messi mellé lőtte. Utána is úgy tűnt, mintha megsajnálták volna őket, még pár lépésről is belelőtték a kétségbeesett kényszer kapusba.csababarca írta: Azt azért megjegyezném,hogy vészkapussal tolták,erre egyet nem lőttünk kapura,hanem nyomattuk fullba a kretént,és paszoltunk 10et a 16oson belül. Sok értelme volt,ahelyett hogy durrogtattunk volna,egy csak beakad,ha meg nem,akkor mire elvégzik a kirúgást eltelnek értékes másodpercek.
Sokan mondták két meg három hónappal ezelőtt is hogy majd elfáradnak. Jelenleg egyre inkább úgy tűnik, hogy ők lesznek a fő ellenfél a bajnoki címért folyó versenyben. Legalábbis ha Bilbaóban is tudnak ma nyerni akkor már bárhol. De én még mindig azt mondom, hogy fog botlani az Atletico is, mi is, és a Real is a végéig.visca el barca írta:hát ezek az életben nem fognak kipukkadni. nem baj, uccsó meccsen befujjak a piros+tizi kombót és jok leszünk
Ezzel én is így vagyok. Nekünk fújnak a bírók? Igen. És ha így nyerünk bajnokságot, akkor az kevesebbet fog érni, mint bármelyik másik? Nem.zola8787 írta:Madrid elleni rangadón olvastam Real szurkolótól Ronaldo kamu tizije után, hogy őt nem érdekli, hogy igazságtalan volt, gól és kész, én is úgy teszek, gól és kész, győztünk, ez a lényeg.