Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lionel85 írta:Pinto felé nagy gesztus lenne, ha ő fejezhetné be a szezont és nem vennének elé másik kapust. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy ő is megsérülhet, ahogy a Celta ellen meg is történt, de folytatni tudta a játékot. Oier kevés szerintem a kapuba. Pinto képes lehet befejezni a szezont, nagy bravúrokra képes, csak lábbal gyengébb kicsit Valdésnél.
Én is így vagyok ezzel a dologgal. De még nem is inkább illem, mint az, hogy tényleg jó kapussá nőtte ki magát az ipse. Jól véd, magabiztosan. Amióta leszoktatták a cselezgetésről, tényleg profi munkát nyújt. Én vele védetném végig a szezont. Úgy látszik az idei eddig a feltámadás éve, hadd kapjon még utoljára szerepet mindenben.Lionel85 írta:Pinto felé nagy gesztus lenne, ha ő fejezhetné be a szezont és nem vennének elé másik kapust. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy ő is megsérülhet, ahogy a Celta ellen meg is történt, de folytatni tudta a játékot. Oier kevés szerintem a kapuba. Pinto képes lehet befejezni a szezont, nagy bravúrokra képes, csak lábbal gyengébb kicsit Valdésnél.
Szerintem sincs semmi esély ilyesmire, de jobb is. Azért képzeljük már el, hogy valaki jön a semmiből és egyik nap még véd valahol Németországban, Franciaországban, akárhol, másik nap meg beáll mondjuk egy Bayern vagy Real ellen egy BL elődöntőben a kapuba a Nou Campban úgy hogy nem ismeri a játékostársait, nem tudja hogy mozognak előtte a védők stb. Ez nonszensz lenne.visca el barca írta:én nem igazán értem, hogy miért lehetne igazolni. legalabb is a cikkből nem derül ki.
amugy meg pintyő simán elintézi a bayernt, felesleges igazolni. max padra. hulye az aki egy noname kapust dobna be a mélybe ugy hogy azt sem tudja barcelonaban merre hány óra. pintonal jobbat ilyenkor usem lehet hozni.
Állítólag lesz még 2 barátságos meccsünk a koszovói ensz békefenntartókkal kompenzáció gyanánt.bence-barca írta:Hogy lett Halilovic végül 2.2m? Nemrég még 10m+ -os árakról lehetett olvasni.
elvileg klub nélküli kapust lehetne. talán.albicelesteX írta:Sziasztok!
Valaki mondja már el nekem, hogyan tudna kapust igazolni a csapat?
Olvasgatom a lapokat és cikkeznek ilyenről hogy igazol e vagy sem a klub új kapust.
Hogyan van erre esély?Vagy milyen szabály van rá igazolási időszakon kívül.
Opciókhoz kötötték a további kifizetéseket. Nagy valószínűséggel a 15 minden feltétel teljesülése estén jön ki.visca el barca írta:2.2 millio euro? multkor 15ről cikkeztek, nehezen hiszem h egy ekkora tehetségért csak ennyit kértek. remélem kiderül h ő is 542 millio volt és barto is lemond
ebben a szezonban jó párszor láttam. Rendkívül magabiztos,és jó fizikumú védő, emellet gyors is, és ahogy látom,éretten mozog a védelem közepén.Zolee23 írta:kiket hoznátok a védelembe? reális lehetőségeket próbáljunk említeni.
ezt a mangala gyereket látta valaki játszani kettőnél többször?
Alvarez a RiverbőlZolee23 írta:kiket hoznátok a védelembe? reális lehetőségeket próbáljunk említeni.
ezt a mangala gyereket látta valaki játszani kettőnél többször?