Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Le van töltve jó pár hír a Barcáról és azokat szépen felolvassa. Nem Szepesi György féle kommentárok vannak mostanábanPavel írta:Valaki meg tudja mondani miért utálják a Barcát Digi TV-n? Még el se kezdődött, de már bíróznak.
Xavi helyett igazán játszatna Iniesta... Na de mindegy, nyerni kell!Game90 írta:Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya, Bartra, Song, Alba - Xavi, Busquets, Roberto - Pedro, Messi, Tello.
Game90 írta:Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya, Bartra, Song, Alba - Xavi, Busquets, Roberto - Pedro, Messi, Tello.
Game90 írta:Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya, Bartra, Song, Alba - Xavi, Busquets, Roberto - Pedro, Messi, Tello.
Mondd már meg nekem, hogy melyik az a védelem, amelyik meg tudja állítani Bödét?!zola8787 írta:Kit érdekel Costa, de most komolyan? El kell érni, hogy labdához se érjen és felőlem lehet 2 Costa is elől. Bár annyiban megértem, hogy a védelmünk ellen Bödének is lenne esélye
Nagyon durva az a Bayern odds. De némelyik döntetlen is elég jól fizet.Tobias88 írta:Megtalálja valaki a kakukktojást?
Paranoia...Leon írta:Lehet csak Simeone akarja összezavarni a Barcát és azért trükközik.
Nem kell pedig messzire mennivisca el barca írta:külföldi oldalakon sehol nem látom a hírt, sztem kamu
már tegnap is 10perc után befejezte az edzést elvilegvisca el barca írta:costa állítólag megsérült, alig tudott edzés után lejönni a a pályáról.