Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andreas31
Barça B

2014.04.07. 00:31:36

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2014.04.05. 22:40:08

Alapjába véve ő nem egy rossz játékos, jó kvalitásokkal bír, de ehhez a szinthez kevés. Hiába gyors, és jól fedezi a labdát. Bajnokságban, kupában elmegy, berugdossa amit tud, de a nagy meccseken rendre elvérez. Meg lehet nézni mennyit játszik a rangadókon, az igazi tétmeccseken, és hány gólt szerez. Viszont hajt mindig, amit becsülök benne. Viszont nem akkora alibi játékos mint Pedro. Mivel kapásból nem jut eszembe 2-3 név akit elnéznék a helyén, és egy Messi-Neymar mellett egy kövér fintorral is, de el lehet tűrni az iparos melóját. Viszont a helyzeteket berúghatná, mert olyan labdákat ad, amiért mások egy életen át álmodoznak, hogy Xavi vagy Ini szolgálja ki őket, becsülje meg.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
torotam
Jugador d'estrella

2014.04.05. 22:16:27

eimenis1212 írta:Ha a tizi nem lett volna akkor is a csetlő-botló Alexisra szavaznék mint a semmit nem csináló Pedrora
+1 =D>
Pedro már a visszapasszokat is elrontja, vicc az a pali. ](*,)
Visca el BARCA!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.05. 20:11:38

Barcaman1993 írta:Kicsit divat lett szidni mostanában.
valami oka csak van neki :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.04.05. 20:09:35

Barcaman1993 írta:
visca el barca írta:ez a pali önmaga paródiája. remélem a nyárom elhozzák helyette reust, vagy ha nem akkor pedro/dölöfu játsszon helyettte...
Azért azt tegyük hozzá, hogy az első félidőben nagyon jó volt. Utána pedig mondjuk el, hogy a gyenge Alexisnél még egy nála jóval gyengébb Pedro is volt a pályán. :wink: Kicsit divat lett szidni mostanában. Először Fabregas, majd Neymar, most Alexis. Várom a következőt!
igen ezt én is akartam írni.Ha a tizi nem lett volna akkor is a csetlő-botló Alexisra szavaznék mint a semmit nem csináló Pedrora
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.05. 20:03:09

visca el barca írta:ez a pali önmaga paródiája. remélem a nyárom elhozzák helyette reust, vagy ha nem akkor pedro/dölöfu játsszon helyettte...
Azért azt tegyük hozzá, hogy az első félidőben nagyon jó volt. Utána pedig mondjuk el, hogy a gyenge Alexisnél még egy nála jóval gyengébb Pedro is volt a pályán. :wink: Kicsit divat lett szidni mostanában. Először Fabregas, majd Neymar, most Alexis. Várom a következőt!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.05. 19:50:31

ez a pali önmaga paródiája. remélem a nyárom elhozzák helyette reust, vagy ha nem akkor pedro/dölöfu játsszon helyettte...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.05. 19:32:43

Ma sem állt meg 3 kihagyott ziccerig, csak a szoksásos. :D

ui: 88.perc, mehetne a kontra, mennek mellette 2en, de ő addig vezeti, ameddig beérik, és simán elrúgják előle. :oops:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.05. 19:22:49

Imádom a palit, komolyan mondom, de vicc, hogy 11 méterre a kapuval full szemben visszahúzza a labdát. De nem is úgy, hogy érzéssel, hanem teljes testtel beledől, nehogy utána még helyzet legyen :lol: =D>
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.05. 19:21:38

ismét... ziccerben csak el kellett volna lőni, nem baj, szépen vette le az első félidőben!
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.04.05. 18:54:28

azt mondom, hogy csetlik-botlik azért rendesen ma is ( ziccerben megint bénán vette át és kisodródott, fejbetalálja a labda és benntartja az oldalvonalnál stb.)VISZONT ha minden meccsen látok tőle ennyi focit én azért már hálás lennék. Mert én a fociért űlök le. Az ilyen Busis megmozdulásokért. Nekem soha nem az volt a bajom, hogy csetlik-botlik, hanem az hogy a mérleg másik serpenyőjében max. védekezés van, foci nem sok. De egy-egy ilyen szösszenet nekem meccsenként elég lenne, és simán elnézném neki a többit
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.05. 18:49:34

Fantasztikusan csinálta a tizenegyes előtt, mondjuk eddig ez a játék egy nagy nulla. Adunk esélyt a Betisnek, nem is keveset. Nehogy éljenek vele... :roll:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.05. 18:32:48

Rinku írta:
torotam írta:Bartra egekbe bombázott felszabadítását Alexis úgy vette le, mintha valami méteres körömpassz lett volna. Majd négy Betis védőből csinált bohócot és ezzel kiharcolt egy 11-est! =D>
De persze ő sokak szemében ezek után is csak csetlő-botló Sanchez lesz... [-X
Ja, ezalatt Pedro akkor is visszapasszolja Iniestanak, ha az csínyben van! :mrgreen:
Egy jó tett nem tesz jóvá megannyi kihagyott helyzetet, elszenvedett idegességet és a gólokból származó pont- és egyéb veszteségeket. A megmozdulás tényleg szép volt, de még mindig kevés ő ide, nem egyszer kell ilyet megcsinálni, hanem folyamatosan nyújtani hasonlóakat.

szerk.: most meg nem tudta levenni a labdát, pedig sokkal egyszerűbb volt az, mint a nagy megmozdulása. Double standards.
Adjunk neki aranylabdát, mert le tud venni egy labdát. Xavitól kapott labdáját amúgy meg csak elszabta ziccerben... :)
Rinku
Director del Fútbol

2014.04.05. 18:31:39

torotam írta:Bartra egekbe bombázott felszabadítását Alexis úgy vette le, mintha valami méteres körömpassz lett volna. Majd négy Betis védőből csinált bohócot és ezzel kiharcolt egy 11-est! =D>
Ja, ezalatt Pedro akkor is visszapasszolja Iniestanak, ha az csínyben van! :mrgreen:
Egy jó tett nem tesz jóvá megannyi kihagyott helyzetet, elszenvedett idegességet és a gólokból származó pont- és egyéb veszteségeket. A megmozdulás tényleg szép volt, de még mindig kevés ő ide, nem egyszer kell ilyet megcsinálni, hanem folyamatosan nyújtani hasonlóakat.

szerk.: most meg nem tudta levenni a labdát, pedig sokkal egyszerűbb volt az, mint a nagy megmozdulása. Double standards.
Football, bloody hell. /SAF/
torotam
Jugador d'estrella

2014.04.05. 18:23:12

Bartra egekbe bombázott felszabadítását Alexis úgy vette le, mintha valami méteres körömpassz lett volna. Majd négy Betis védőből csinált bohócot és ezzel kiharcolt egy 11-est! =D>
Visca el BARCA!
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.01. 23:38:29

Sanama írta:Iniest adott ma is egy olyan gólpasszt, amiről Sanchez éjjelente álmodik, ne hasonlítsd már össze a 2 játékost, Andresnek sértő.
Kábé annyira nevetséges, mint a te hasonlatod.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.01. 23:38:09

Andris írta:Mivel szurkolók vagyunk, ha bármi esély lenne arra hogy ezt olvassák, nyilván nem írnánk. :)
Így viszont szerintem gond nélkül megvitathatjuk ilyen formában, hogy mivel és mennyire vagyunk elégedetlenek.
Nem volt az véletlen, hogy akkor rúgtuk a gólt, mikor bejött. Cesc meg Xavi malmozott középen, Messit még jóformán keresik a Camp Nouban, Neymarnak volt egy-két félénk próbálkozása. De ahogy bejött Alexis, és 3 támadóval kezdtük rohamozni a kaput, egyből jött a gól. 1 ember figyelt Neymarra, akit egy lyukra futtatással gólhelyzetbe lehetett hozni. De azért figyelt rá egy ember, mert amúgy legalább 2 volt rajta addig, amíg csak Messi támogatta valahol a Kaukázus mögül. Alexis, Messi is ott mozgott elöl, igyekeztek játékba avatkozni, elvitték a védőket. Az eredmény továbbra is az, hogy Neymar gólt szerez, mert egy ember mögül gyerekjáték neki kiugrani. Alexis pedig megszerezte a labdát. Utána eldönthette volna, csereként beszállva egy ilyen kiélezett helyzetben, a szokásosnál jóval nagyobb nyomás alatt játszva. Én nem provokálni akarok, de meg fogom őt védeni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Andris
Adminisztrátor

2014.04.01. 23:31:18

Mivel szurkolók vagyunk, ha bármi esély lenne arra hogy ezt olvassák, nyilván nem írnánk. :)
Így viszont szerintem gond nélkül megvitathatjuk ilyen formában, hogy mivel és mennyire vagyunk elégedetlenek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.01. 23:29:58

Pedig már valóban nem érdemli meg ezt a sok negatívumot amit itt kap, persze tudom, hogy Alexis nem olvassa ezt az oldalt.

hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.01. 23:23:29

Andris írta:hank1ee, azért ezt sürgősen abba kéne hagyni, ez már tényleg túlzás. Bár nem vagyok aktív már rég, még mindig admin vagyok, szó nélkül odapirítok legközelebb. Valami minimális tiszteletet mutass már iránta. És irántunk is azzal, hogy a szóhasználatodat újragondolod.
Csempészhettem volna bele több iróniát, mert látom, nem jött át. Ti bántjátok Sánchezt, nem én.

Ez esetben pláne egy mértéket nem ismerően felesleges hozzászólást produkáltál. A.

Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.01. 23:22:48

Iniest adott ma is egy olyan gólpasszt, amiről Sanchez éjjelente álmodik, ne hasonlítsd már össze a 2 játékost, Andresnek sértő.
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.01. 23:21:17

Sanama írta:Már nagyon fárasztó, hogy nála sosem lehet kiemelni azt, amit egy csatárnál általában...Akkor álljon védőnek és teljesen elégedett leszek vele.
Ma aki a posztjához szükséges dolgokat hozta, az nem ő volt, hanem Bartra.(cseréknél)

De kíváncsi lennék, nagy Sanchez fanok mit szólnátok ahhoz, ha Bartra adott volna pl. 3gólpasszt Villanak, kikapunk 2-4re, de azért megemlítettem volna, hogy jó... de lőtt 1 gólt, azért emeljük ki azt! Remélem érezhető...

A kettő nem ugyanaz, ennyire leszámszerűsíteni pedig nem fair.
Iniesta: egy kihagyott helyzet, 1 gólpassz
Alexis: egy kihagyott helyzet, 1 kulcsszerelés

Mindkettő hasznosan játszott az összjátékot tekintve és védekezésileg is, mégis Iniesta volt ma jobb, sőt. Ezen felül Alexist sem érheti panasz, mert jól játszott, de számszerűleg Inivel volt majdnem egy szinten. Ennyire nem lehet számszerűsíteni, főleg, hogy a 3 öngólpassz mégiscsak öngól, hogy éljek a szóvicc jogával.
Értem mit mondasz, de szerintem csak keresed a támadás lehetőségét. Nem hinném, hogy bárki alul teljesített volna, ma ennyi jött ki, reméljük nem ennyi van a csapatban.

Úgysem fogjuk egymást meggyőzni, remélem a chilei az év végi játékával ennél is jobban rád cáfol, és ha nem is győz meg, de el fogod ismerni a hasznosságát, mint jobbszélső.
Andris
Adminisztrátor

2014.04.01. 23:20:41

hank1ee, azért ezt sürgősen abba kéne hagyni, ez már tényleg túlzás. Bár nem vagyok aktív már rég, még mindig admin vagyok, szó nélkül odapirítok legközelebb. Valami minimális tiszteletet mutass már iránta. És irántunk is azzal, hogy a szóhasználatodat újragondolod.

A többieknek kéretik nem reagálni erre. Abból csak baj van
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.01. 23:16:48

Az, hogy ez a gyenge, nulla, semmirekellő Sánchez beállt és futott visszafele, mint a ló, és véletlen elvette a labdát, majd abból lett a gól... Bárki megcsinálta volna, csak oda kellett nyúlni érte. A kihagyott helyzetet meg nem is mondom, minősíthetetlen, hogy bekotorja azokat a szánalmas labdákat 1 méterre a kaputól, ilyen fontos helyzetben meg megremeg a lába és egyáltalán nem tényező. Csel itt, csel ott, aztán elbotlik, még Koman is hozná ezt a teljesítményt szerintem. Barcelona szégyene, hogy ez a chilei betette a városba a lábát, remélem, nem tart már sokáig a jelenléte. Fábregást meg minek hozták le? MOM volt a lecseréléséig egyértelműen. Takarodj Sánchez...

Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.01. 23:13:48

Már nagyon fárasztó, hogy nála sosem lehet kiemelni azt, amit egy csatárnál általában...Akkor álljon védőnek és teljesen elégedett leszek vele.
Ma aki a posztjához szükséges dolgokat hozta, az nem ő volt, hanem Bartra.(cseréknél)

De kíváncsi lennék, nagy Sanchez fanok mit szólnátok ahhoz, ha Bartra adott volna pl. 3gólpasszt Villanak, kikapunk 2-4re, de azért megemlítettem volna, hogy jó... de lőtt 1 gólt, azért emeljük ki azt! Remélem érezhető...
Lezárt