Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1eimenis1212 írta:Ha a tizi nem lett volna akkor is a csetlő-botló Alexisra szavaznék mint a semmit nem csináló Pedrora
valami oka csak van nekiBarcaman1993 írta:Kicsit divat lett szidni mostanában.
igen ezt én is akartam írni.Ha a tizi nem lett volna akkor is a csetlő-botló Alexisra szavaznék mint a semmit nem csináló PedroraBarcaman1993 írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy az első félidőben nagyon jó volt. Utána pedig mondjuk el, hogy a gyenge Alexisnél még egy nála jóval gyengébb Pedro is volt a pályán.visca el barca írta:ez a pali önmaga paródiája. remélem a nyárom elhozzák helyette reust, vagy ha nem akkor pedro/dölöfu játsszon helyettte...Kicsit divat lett szidni mostanában. Először Fabregas, majd Neymar, most Alexis. Várom a következőt!
Azért azt tegyük hozzá, hogy az első félidőben nagyon jó volt. Utána pedig mondjuk el, hogy a gyenge Alexisnél még egy nála jóval gyengébb Pedro is volt a pályán.visca el barca írta:ez a pali önmaga paródiája. remélem a nyárom elhozzák helyette reust, vagy ha nem akkor pedro/dölöfu játsszon helyettte...
Adjunk neki aranylabdát, mert le tud venni egy labdát. Xavitól kapott labdáját amúgy meg csak elszabta ziccerben...Rinku írta:Egy jó tett nem tesz jóvá megannyi kihagyott helyzetet, elszenvedett idegességet és a gólokból származó pont- és egyéb veszteségeket. A megmozdulás tényleg szép volt, de még mindig kevés ő ide, nem egyszer kell ilyet megcsinálni, hanem folyamatosan nyújtani hasonlóakat.torotam írta:Bartra egekbe bombázott felszabadítását Alexis úgy vette le, mintha valami méteres körömpassz lett volna. Majd négy Betis védőből csinált bohócot és ezzel kiharcolt egy 11-est!![]()
De persze ő sokak szemében ezek után is csak csetlő-botló Sanchez lesz...![]()
Ja, ezalatt Pedro akkor is visszapasszolja Iniestanak, ha az csínyben van!
szerk.: most meg nem tudta levenni a labdát, pedig sokkal egyszerűbb volt az, mint a nagy megmozdulása. Double standards.
Egy jó tett nem tesz jóvá megannyi kihagyott helyzetet, elszenvedett idegességet és a gólokból származó pont- és egyéb veszteségeket. A megmozdulás tényleg szép volt, de még mindig kevés ő ide, nem egyszer kell ilyet megcsinálni, hanem folyamatosan nyújtani hasonlóakat.torotam írta:Bartra egekbe bombázott felszabadítását Alexis úgy vette le, mintha valami méteres körömpassz lett volna. Majd négy Betis védőből csinált bohócot és ezzel kiharcolt egy 11-est!![]()
De persze ő sokak szemében ezek után is csak csetlő-botló Sanchez lesz...![]()
Ja, ezalatt Pedro akkor is visszapasszolja Iniestanak, ha az csínyben van!
Kábé annyira nevetséges, mint a te hasonlatod.Sanama írta:Iniest adott ma is egy olyan gólpasszt, amiről Sanchez éjjelente álmodik, ne hasonlítsd már össze a 2 játékost, Andresnek sértő.
Nem volt az véletlen, hogy akkor rúgtuk a gólt, mikor bejött. Cesc meg Xavi malmozott középen, Messit még jóformán keresik a Camp Nouban, Neymarnak volt egy-két félénk próbálkozása. De ahogy bejött Alexis, és 3 támadóval kezdtük rohamozni a kaput, egyből jött a gól. 1 ember figyelt Neymarra, akit egy lyukra futtatással gólhelyzetbe lehetett hozni. De azért figyelt rá egy ember, mert amúgy legalább 2 volt rajta addig, amíg csak Messi támogatta valahol a Kaukázus mögül. Alexis, Messi is ott mozgott elöl, igyekeztek játékba avatkozni, elvitték a védőket. Az eredmény továbbra is az, hogy Neymar gólt szerez, mert egy ember mögül gyerekjáték neki kiugrani. Alexis pedig megszerezte a labdát. Utána eldönthette volna, csereként beszállva egy ilyen kiélezett helyzetben, a szokásosnál jóval nagyobb nyomás alatt játszva. Én nem provokálni akarok, de meg fogom őt védeni.Andris írta:Mivel szurkolók vagyunk, ha bármi esély lenne arra hogy ezt olvassák, nyilván nem írnánk.![]()
Így viszont szerintem gond nélkül megvitathatjuk ilyen formában, hogy mivel és mennyire vagyunk elégedetlenek.
Csempészhettem volna bele több iróniát, mert látom, nem jött át. Ti bántjátok Sánchezt, nem én.Andris írta:hank1ee, azért ezt sürgősen abba kéne hagyni, ez már tényleg túlzás. Bár nem vagyok aktív már rég, még mindig admin vagyok, szó nélkül odapirítok legközelebb. Valami minimális tiszteletet mutass már iránta. És irántunk is azzal, hogy a szóhasználatodat újragondolod.
Sanama írta:Már nagyon fárasztó, hogy nála sosem lehet kiemelni azt, amit egy csatárnál általában...Akkor álljon védőnek és teljesen elégedett leszek vele.
Ma aki a posztjához szükséges dolgokat hozta, az nem ő volt, hanem Bartra.(cseréknél)
De kíváncsi lennék, nagy Sanchez fanok mit szólnátok ahhoz, ha Bartra adott volna pl. 3gólpasszt Villanak, kikapunk 2-4re, de azért megemlítettem volna, hogy jó... de lőtt 1 gólt, azért emeljük ki azt! Remélem érezhető...