Sanama írta:Már nagyon fárasztó, hogy nála sosem lehet kiemelni azt, amit egy csatárnál általában...Akkor álljon védőnek és teljesen elégedett leszek vele.
Ma aki a posztjához szükséges dolgokat hozta, az nem ő volt, hanem Bartra.(cseréknél)
De kíváncsi lennék, nagy Sanchez fanok mit szólnátok ahhoz, ha Bartra adott volna pl. 3gólpasszt Villanak, kikapunk 2-4re, de azért megemlítettem volna, hogy jó... de lőtt 1 gólt, azért emeljük ki azt! Remélem érezhető...
A kettő nem ugyanaz, ennyire leszámszerűsíteni pedig nem fair.
Iniesta: egy kihagyott helyzet, 1 gólpassz
Alexis: egy kihagyott helyzet, 1 kulcsszerelés
Mindkettő hasznosan játszott az összjátékot tekintve és védekezésileg is, mégis Iniesta volt ma jobb, sőt. Ezen felül Alexist sem érheti panasz, mert jól játszott, de számszerűleg Inivel volt majdnem egy szinten. Ennyire nem lehet számszerűsíteni, főleg, hogy a 3 öngólpassz mégiscsak öngól, hogy éljek a szóvicc jogával.
Értem mit mondasz, de szerintem csak keresed a támadás lehetőségét. Nem hinném, hogy bárki alul teljesített volna, ma ennyi jött ki, reméljük nem ennyi van a csapatban.
Úgysem fogjuk egymást meggyőzni, remélem a chilei az év végi játékával ennél is jobban rád cáfol, és ha nem is győz meg, de el fogod ismerni a hasznosságát, mint jobbszélső.