Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már ne haragudj, de szerinted egy éppen párharcban levő védőnek meg kellene tudnia ítélni, hogy a társai éppen hol helyezkednek el a pályán? Mindezt a másodperc törtrésze alatt. Nem életszerűbb lenne az, hogy az éppen szabadon levő társak helyezkedjenek úgy, hogy minden lehetőséget figyelembe véve játékba tudjanak avatkozni adott esetben? Mert nekem ez utóbbi tűnik sokkal logikusabbnak és gyanítom hogy ez így is van. Ennyi hibafaktor sajnos benne van a csapat játékában, hasonló bakikat Piqué vagy Masch is követett már el, ráadásul utolsó emberként. Mellesleg annál az ominózus gólnál legalább 2 embernek sokkal nagyobb ..csánrúgás járt volna. Egyrészt Montoya érthetetlen módon a felugró Bartra mellé zárt, de sem a fejelő játékos leütközésében nem segített, sem a helyére befutó Sociedad játékost nem vette fel. Song és Piqué kezdősebessége sajnos ebben a helyzetben is botrányos volt, de a fő érdem mindenképpen Adriano-é, aki hanyag eleganciával sétálgat az embere mögött. Az egész szitunál pont Bartra-n érződött valami tenni akarás, a többiek mintha végig a társ segítségét várták volna, ahelyett, hogy még jó helyen közbeavatkoznának.kristop írta:ja, megnéztem még egyszer, úgy fejelte oda, hogy a csatár egy méteres lesen volt. adriano ezért kinézett a partjelzőre, és pont akkor futott ki a francia gyerek mögötte. persze futhatott volna utána legalább becsületből, de ez nem változtatott volna a tényen, hogy gól. ezért írtam, hogy szinte teljesen bartraé, mert nagyon csúnyán nézett ki adriano nem védekezése, de ott már ő igazából nem tehetett semmit. mert ez nem volt helyzet, csak amiatt lett az, mert bartra hibázott. ha nem ér bele les lehetett volna, ha az ellenfél fejeli szintén les, ha bárhova máshova fejeli szintén semmi helyzet.
De a második gól hogy lenne az övé? Adrino mit nézett? Figyeld meg, még videó is volt róla, hogy Adriano defending(?). Sétálgat, 5méter hátrányból a csatár lefutja, ő meg sétál, aztán elkezd futni befelé. Bartra felugrott fejelni, nem abból lett a gól,hogy rosszul fejelte, hanem, hogy 5méteres körzetben nem érkezett senki a benti emberrel.kristop írta:a harmadik nem is annyira, de a második gól szinte teljesen az övé volt. és tényleg pont a legrosszabbkor hibázott. kiegyenlítettünk már és mentünk a győzelemért, erre pamm, újra a sociedad vezet, aztán gyorsan jött a harmadik is. onnantól a sociedad pályáján még egyszer felállni? esküszöm a bernabeuban egyszerűbb.
nincs értelme nagyon védeni ebben a helyzetben, megkapta az esélyt egy nehéz meccsen mascheranoval szemben, és nem élt vele akkor. ettől még szeretem, és legtöbbször simán kezdetném bármelyik védőnkkel szemben, de még kell neki egy pár ilyen meccs (mint az atletico elleni).
https://www.youtube.com/watch?v=tu0O_KW2nM0" target="_blankkristop írta:volt azért neki rossz meccse. mondjuk a sociedad elleni, amikor csúnyán kikaptunk 3-1re, az például rajta ment el. ettől függetlenül a többivel egyetértek.Andris írta:Réges rég mondtam már, sokkal előbb kezdenie kéne mint bármelyik másik védőnknek. Idén még nem is volt rossz meccse, ez szerintem rajta kívül senkire sem igaz. Ennél nagyobb meccs meg nincsen, én bizonyítottnak gondolom hogy kezdőtagságra érett a srác.
volt azért neki rossz meccse. mondjuk a sociedad elleni, amikor csúnyán kikaptunk 3-1re, az például rajta ment el. ettől függetlenül a többivel egyetértek.Andris írta:Réges rég mondtam már, sokkal előbb kezdenie kéne mint bármelyik másik védőnknek. Idén még nem is volt rossz meccse, ez szerintem rajta kívül senkire sem igaz. Ennél nagyobb meccs meg nincsen, én bizonyítottnak gondolom hogy kezdőtagságra érett a srác.
Azért mert Tata szerelmes Mascherano-ba.S.Agüero írta:Miért nem játszatjuk többet
kár h jovore a nyakara hoznak legalabb egy vedot, még ennyit sem fog játszani...Andris írta:Réges rég mondtam már, sokkal előbb kezdenie kéne mint bármelyik másik védőnknek. Idén még nem is volt rossz meccse, ez szerintem rajta kívül senkire sem igaz. Ennél nagyobb meccs meg nincsen, én bizonyítottnak gondolom hogy kezdőtagságra érett a srác.
Ennek kapcsán írok, de nem csak Neked szól ez, csak erről jutott most eszembe. Azt is tudom, nem szerencsés csak egy-két szót kiragadni egy nagyobb szövegből, de most elkövetem ezt a hibát.geridoss írta:...rendkívül fiatal...