Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kapusnak, vagy középhátvédnek jó lesz. Felváltva is játszhatja a kettőt!visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()
Ezt egy ilyen pénz-, és érdekvilágban már hiba állítani szerintem, de szíved joga. Azt azért hozzá kell még tennem, hogy egy percig nem vagyok, és nem is leszek kibékülve a Rosell-féle vezetőséggel. Korrupt, mocsok (elnézést) brigád az is, a nyakamat rá.Petr írta:Biztos vagyok benne, hogy ehhez hasonló szankciókat csakis kizárólag nyomós okkal lehet kiváltani.
az majd csak akkor lesz igazán ha visszavonják az eltiltást.ZBarca írta:ha még ezután is FIFAlonázás lesz madridi oldalról.
Egyszerűen nem nézem ki belőle, hogy képes innen kivezetni a csapatot, nem látom azt, hogy akkora tekintélye és szakértelme, rátermettsége lenne.visca el barca írta:ez a bartomeu mekkora egy lúzer te jo ég. elég csak ránézni arra a bamba fejére. ez milyen duma h valaki biztosan ártani akar nekünk, de nem tudjuk ki és majd bizonyitjuk? ez megint csak egy üres pofázás ami arra jó h rajtunk röhögjön a fél világ. akkor kellene durrognia ha van vmi konkrét.
Nem, őket sem lehet. A transzfer az átigazolási piac első napjától megy át, ha minden jól megy. Csupán egy szerződés lett kötve, hogy idejön nyáron, a kettő nem ugyanaz, de mégis. Így lehet kicselezni az átigazolási szezont. Gyakorlatilag egy biztos előszerződés, ami már majdnem szerződés.mess2009 írta:akkor úgy néz ki, hogy a 18 éven aluliakat nem csak az átigazolási időszakban lehet adni-venni?
Halilovics miatt kérdezem.
Szerintem meg ne keressünk ilyen hátteret az ügynél. Ha nem hibázott a vezetőség akkor nem kaphatunk eltiltást, ha meg hibáztunk és lebuktunk akkor viselni kell a következményeket és a vezetőség szépen sorba lemondhat, mert megyei szinten se nagyon hibáznak ilyet és ennyiszer.defender3 írta:Nem tudom miért de olyan érzésem van, h vkinek nagyon szúrjuk a szemét, és így akarja megakadályozni, h jövőre is a BL címre pályázzunk. Ez akkor lenne neki igazán pofára esés ha a fiatalokkal akikkel jelen állás szerint ki kell tölteni a védelmet (meg Stegennel ha jöhet) ott lennénk a jövő évi BL döntőben, mert akkor nem tudom, h mit találnának ki ellenünk.
Azokból, amiket lehet olvasni az jön le, h kb senki nem tudja, h mire terjed ki a büntetés, mert egyszer azt lehet olvasni, h pl Stegen jöhet máskor azt, h nem.
Szerintem ha most nem akkor CAS szinte biztosan megsemmisíti az ítéletet. Amúgy meg ha egy határozatot meghoznak akkor kell, h legyen egy átfutási ideje, amíg elvileg lehetséges az igazolás nem úgy, h ma bejelentem és akkor mától nem is lehet igazolni, mert az nem hagy lehetőséget felkészülni a büntetett félnek.
Küldtek ők már doppingellenőröket is mint utólag kiderült.csababarca írta:Én sem értem ezt,de gondolom szülőkkel nem bántak úgy ahogy kell,aztán ők kezdeményezték a vizsgálatot.
Reus téma,gondolom akkor Alexis vagy Pedrot akartuk értékesíteni,és az összeget ráfordítani a németre.
Vagy eleve kamu a hír,vagy ezek a pénzkeretek amikről beszélnek csak taktika,nem mondhatják hogy korlátlan pénz van,nehéz lenne így tárgyalni.
Ezeket a madridi kéz,Perez dolgokat hanyagoljuk már,legalább mi ne váljunk nevetségessé.
albicelesteX írta:Én azt olvastam, hogy nem is adhatunk el játékost illetve szerződést sem lehet hosszabbítani tehát akinek a nyáron lejár a szerződés mint pl. Valdés az megy.
Én azt láttam a tv-ben tegnap, hogy szerződést hosszabítani lehet, de várjuk ki a végét, mert szvsz minden csapatnál voltak ilyen igazolások nem csak a Barcánál.albicelesteX írta:Én azt olvastam, hogy nem is adhatunk el játékost illetve szerződést sem lehet hosszabbítani tehát akinek a nyáron lejár a szerződés mint pl. Valdés az megy.
Mögöttes dolgokat nem tudhatunk, annak meg hogy összeesküvés elméleteket gyártsunk nincs értelme. Azt írod, hogy így az utánpótlásközpont úgy az utánpótlásközpont, azért ne felejtsük el, pont erről van szó, hogy rengeteg fiatal játékost hoz a klub a világ minden tájáról, a kérdés hogy jogszerűen vagy sem? Más csapatokat nem lehet összehasonlítani ezzel, mert semmi köze nincs ahhoz, hogy mondjuk valaki 500 millióért megvesz egy felnőtt játékost. Az ujjal mutogatásnak meg szintén nincs értelme. Bíróságon se azzal védekezel, hogy más is lopott már...Továbbra is egyelőre nagy feneket kerítenek ennek az egésznek, abban egyetértek a klub hírnevének nem tesz jót, de gyakorlatilag sötétben tapogatózás folyik.Bestbarca írta:...
hmmm mea culpa én ma olvastam róla először valami "konkrétat"Sanama írta:Róla nem ma kezdtek el írni, hanem már jóval korábban.visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()