Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Mourinhonak meg a 3 különböző csapattal sikerülne megnyernie a BL-t. Jól sejtem, hogy ilyen sem volt még?MQuC írta:Mindenképp rendhagyó BL döntő és ezzel együtt bajnokavatás lesz: Bayern, ha nyer, duplázik. Real, ha nyer, meglesz a 10. BL trófeája, Atletico, ha nyer, az nagyon nagy történelmi siker.

egyértelmű. onnantól végleg befogná azoknak a száját, akik azt nyomják, h a heynckes-féle melóhoz nem sokat tett hozzá.Rivaldo11 írta:Pep miatt Bayern. Ha sikerülne címet védeni, Guardiola megint nagyot alkotna.
Én is így vagyok vele. Az Atleticonak szurkolok elsősorban, szép kis fricska lenne a Realnak, akik évek óta hajszolják már BL győzelmet. Guardioláéktól sem sajnálnám, a Chelseanél már nem lenne őszinte a mosolyom, a Realt meg hagyjuk inkább...nem fordulhat elő.LM10 írta:Chelsea
Real
Bayern
Atletico
Ki lesz a győztes?![]()
Én az Atlético-Bayern párosnak szurkolok, a Chelsea-Real kettőstől hányingerem van.
Igazából csak a sorsolás után van értelme tippelgetni, de így előre azt mondom, hogy a Bayernek komoly esélye van, hogy elsőként cimvédőként nyerjenek.

Azt lottek el csitko korukba hogy megnyerik a masik harom csapat siman tul fog jutni rajtuk a Barca mar eleg reg gyengelkedik hanem ok is tudtak volna mit kezdeni csak nincs megfelelo hozzaallas.Sanama írta:Gratula az Atleticonak, nagyon össze vannak rakva. Innen akkor most már nyerjék meg, teljes joggal megérdemlik.
Így van, és is azt hittem, ez lesz a legsimább párbaj. Bár azért az utóbbi meccseken már látszott, hogy feljövőben van a MU, de azért nem gondoltam, hogy itt még izgalmak lesznek.ferninho írta:hát ahhoz kéne egy MU gól, addig a Bayern a továbbjutó, biztos behúzzák valahogy, de meglepő, hogy ilyen jól tartja magát az MU, pedig mindenki körberöhögte őket a sorsolás után meg a meccsek előtt is.BarcafanTomee írta:Na még a nagy Bayern is kiesik, a harmat Man UTD-től .félidőben 0-0.
Persze bármi lehet még ott is.

hát ahhoz kéne egy MU gól, addig a Bayern a továbbjutó, biztos behúzzák valahogy, de meglepő, hogy ilyen jól tartja magát az MU, pedig mindenki körberöhögte őket a sorsolás után meg a meccsek előtt is.BarcafanTomee írta:Na még a nagy Bayern is kiesik, a harmat Man UTD-től .félidőben 0-0.
Persze bármi lehet még ott is.
Na ezaz. Csomóan csinálják ezt, nem is értem, hogy lehet ilyen tele gatyával játszani. Akkor a 3-1-et hogy érték el, ha ennyire nem bíznak abban, hogy idegenben lehet esélyük. Szánalom.Nem láttam a meccset, de ha így volt, akkor valóban megérdemelték a kiesést. Ez egy ostoba taktika, amelyre már rengeteg csapat ráfizetett. Lehet, ha úgy jönnek ki, mintha az előző meccs 0-0 lett volna, simán továbbmennek.
A tegnapi forduló legyen intő jel a jövőre nézve az odavágón előnyt szerzett csapatoknak, hogy ne az előnyüket akarják tartogatni, inkább törekedjen a gólszerzésre, mert azzal sokkal többet tesznek a továbbjutásért.

Nem láttam a meccset, de ha így volt, akkor valóban megérdemelték a kiesést. Ez egy ostoba taktika, amelyre már rengeteg csapat ráfizetett. Lehet, ha úgy jönnek ki, mintha az előző meccs 0-0 lett volna, simán továbbmennek.A PSG már az első kapuskirúgásnál, kb. a 2-3. perc környékén feltűnően húzta az időt. Végig arra mentek, hogy valahogy kibekkeljék a meccset, az egyetlen labdarúgással összefüggő dolgot Lavezzi csinálta.