2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Maxi írta:Örülök az Atleti sikerének még ha ehhez ki is kellett essünk.Azért azt be kell vallani, ha akarnak tudnak focizni és emellett ellentmondást nem tûrõen védekezni, ami az én szemembe nem a favágásról szólt.Összehasonlíthatatlan a pár évvel ezelõtti cselzivel.Simeone nagy tud valamit.Gratulálok nekik.
Emellett egyre erõsebb bennem a gondolat, hogy zárjanak csak ki minket az igazolásokból (100%), hogy nem fognak) és teljen el még egy év így, hátha valaki feleszmél Barcelonában a mostani sikkes ügyletek közt, hogy VÁLTOZÁSOK kellenek.Legalább 3 poszton a kezdõbe, de ha nagyon õszinte akarok lenni van az 5 is.
Kezdeném a kapuban-ugye Vv távozik, nem kérdés, szinte bárki jön tuti, hogy minimum fél év mire mondjuk nem lesz benne a bármikori nagy baki a játèkában.nagyn fog hiányozni Victor.
Alves-köszönöm az elmúlt éveket, de önmaga paródiája.minden más klub látja csak mi nem.meg lehet nézni a rangadóinkat, amikor letámadnak minket szinte csak rá es Busquetsre támadnak, bár rájuk általaban ketten hárman, kikènyszerítik belõlük a hibát ès kb 2 ève ez megy.
Ès akkor kitèrek Busquetsre-rossz nézni, hogy mennyire lassú, tohonya.Neki csak az a foci jön be mikor vègig dominálunk ès szüksège van a társaknak egy mandínerre...én leszek az antikrisztus De èn azonnal lecserélném.
belsõ védõk-nem kell ragozni 2 azaz KETTÕ kezdõ szintû belsõ vèdõ kell.
középpálya-hasonlóan Alveshez, a saját renomèját rontja a teljesítmènyèvel ès azokból kiindulva milyen sületlensègelet mondd mèg egy pár èvig õ a kezdõcsapat tagja lesz mert úgy èrzi, mèg bírja...igen csak nem a legmagasabb szinten.
ès vègül de nagyon nem legutolsó sorban Messi-három lehetõsèg van, 1 összetörjük a bogyóit ès kitöroljük az emlèkezetèt, 2 minden meccs elõtt valaki jó alaposan vègigveri csalánnal a lábá, esetleg akkor labda nèlkül is fog SÈTÁLNI, nem futni csak SÈTÁLNI,a futás csak bónusz lenne, ès vegül 3 el KELL adni, engem nem èrdekel nem messilona szurkoló vagyok, ráadásul ez a fajta hozzáállása már 3 ève tart ès egyre rosszabb.
úgyhogy èn arra jutottam, hogy nem alexis,pedro,song ... a hiba forrása hanem az eddigi húzóemberink, ès ennyi alibit nem bír el a csapat, Messi konkrètan emberhátrány.
szóval inkább vègig idegeskedek mèg egy èvet ha ez kell ahhoz, hogy változtassunk csak változtassunk.
Martinoval nincs bajom, de kell valaki aki megfogja az elkènyelmesedett sztárjaink golyóit ès beleteszi a kezükbe meccs előtt).
De már látom, hètvègen Messi lõ kèt gólt ès minden rendben lesz.
Mègegszer grat az Atmanak ès remèlem a bajnokságot is behúzzák.
Maxi írta:Örülök az Atleti sikerének még ha ehhez ki is kellett essünk.Azért azt be kell vallani, ha akarnak tudnak focizni és emellett ellentmondást nem tûrõen védekezni, ami az én szemembe nem a favágásról szólt.Összehasonlíthatatlan a pár évvel ezelõtti cselzivel.Simeone nagy tud valamit.Gratulálok nekik.
Emellett egyre erõsebb bennem a gondolat, hogy zárjanak csak ki minket az igazolásokból (100%), hogy nem fognak) és teljen el még egy év így, hátha valaki feleszmél Barcelonában a mostani sikkes ügyletek közt, hogy VÁLTOZÁSOK kellenek.Legalább 3 poszton a kezdõbe, de ha nagyon õszinte akarok lenni van az 5 is.
Kezdeném a kapuban-ugye Vv távozik, nem kérdés, szinte bárki jön tuti, hogy minimum fél év mire mondjuk nem lesz benne a bármikori nagy baki a játèkában.nagyn fog hiányozni Victor.
Alves-köszönöm az elmúlt éveket, de önmaga paródiája.minden más klub látja csak mi nem.meg lehet nézni a rangadóinkat, amikor letámadnak minket szinte csak rá es Busquetsre támadnak, bár rájuk általaban ketten hárman, kikènyszerítik belõlük a hibát ès kb 2 ève ez megy.
Ès akkor kitèrek Busquetsre-rossz nézni, hogy mennyire lassú, tohonya.Neki csak az a foci jön be mikor vègig dominálunk ès szüksège van a társaknak egy mandínerre...én leszek az antikrisztus De èn azonnal lecserélném.
belsõ védõk-nem kell ragozni 2 azaz KETTÕ kezdõ szintû belsõ vèdõ kell.
középpálya-hasonlóan Alveshez, a saját renomèját rontja a teljesítmènyèvel ès azokból kiindulva milyen sületlensègelet mondd mèg egy pár èvig õ a kezdõcsapat tagja lesz mert úgy èrzi, mèg bírja...igen csak nem a legmagasabb szinten.
ès vègül de nagyon nem legutolsó sorban Messi-három lehetõsèg van, 1 összetörjük a bogyóit ès kitöroljük az emlèkezetèt, 2 minden meccs elõtt valaki jó alaposan vègigveri csalánnal a lábá, esetleg akkor labda nèlkül is fog SÈTÁLNI, nem futni csak SÈTÁLNI,a futás csak bónusz lenne, ès vegül 3 el KELL adni, engem nem èrdekel nem messilona szurkoló vagyok, ráadásul ez a fajta hozzáállása már 3 ève tart ès egyre rosszabb.
úgyhogy èn arra jutottam, hogy nem alexis,pedro,song ... a hiba forrása hanem az eddigi húzóemberink, ès ennyi alibit nem bír el a csapat, Messi konkrètan emberhátrány.
szóval inkább vègig idegeskedek mèg egy èvet ha ez kell ahhoz, hogy változtassunk csak változtassunk.
Martinoval nincs bajom, de kell valaki aki megfogja az elkènyelmesedett sztárjaink golyóit ès beleteszi a kezükbe meccs előtt).
De már látom, hètvègen Messi lõ kèt gólt ès minden rendben lesz.
Mègegszer grat az Atmanak ès remèlem a bajnokságot is behúzzák.
Na igen és a gond pont itt van. Amilyen a szezon, nem amilyen ez a két meccs volt önmagában.Bob_Marley írta: Kiestünk, van ilyen, a módja még fájó is, de a szezont nem ez a két meccs döntötte el, vagy dönti el.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" target="_blankDaVeR írta:http://www.whoscored.com/Matches/816605 ... -Barcelona
Néhány statisztika a mai meccsről.. Sajnos nem találtam olyat ahol a futás mennyiséget feltüntették volna pedig az lett volna az elsődleges amit szerettem volna felkutatni.. =/
Innen is látszik, hogy milyen apróságokon múlik egy-egy siker, vagy kudarc. 2009-ben a Chelsea ellen ugyanez volt a helyzet mint amit leírtál. Az angolok teljesen megfojtották a játékunkat, többször lezárhatták volna a párharcot, végül találtunk egy gólt a semmiből és BL-t nyertünk. Most ez nem sikerült, de túlságosan elkeseredni nem szabad, volt már nehezebb helyzetben is a csapat.jangamen írta: Esélyünk sem volt. Egyetlen percig sem. Nem azért, mert nincs ha, meg mi lett volna a fociban, hanem azért, mert a kimaradt két helyzetecskénkre volt az atmanak 6 darab 100%-os ziccere, abból 3 kapufája. Esélye itt maximum az ATMA-nak volt egy 2-3 gólos győzelemre, nekünk a továbbjutásra egy pillanatig sem.
Csak gondolom sokan, én legalábbis meg biztos úgy vagyok vele, h százból százszor feladnám a bajnokságot a BL-ért. És eddig a csapaton is úgy tűnt, h míg a bajnokságba egyre inkább belefásulnak, addig a BL azért még motiválja őket. Na most ha ez volt a motivált Barca, akkor mi lesz a bajnokságból hátralévő meccseken?Bob_Marley írta:Nem így alakult, én emiatt nem is vagyok csalódott, százból százszor feladnám a BL-t a bajnoksáégért, s az igazi Atleti elleni meccs ideje nem ma volt, meg nem is előző héten.
Bob_Marley írta:Csak a szokásos ha nyerünk, akkor minden happy, ha veszítünk akkor el kell adni 20 játékost, felsózni a stadiont....Úristen kiestünk egy negyeddöntőben....Még azt se lehet mondani, hogy esélyünk sem volt. Kellenek változtatások, ha itt az ideje akkor lelehet szűrni a szezon konzekvenciáit, de ez a halálhörgés-siralom már megint...Kaptunk egy olyan párharcot, amire számítani lehetett, amilyen volt az előző négy meccs (amiből szerintem kettőn közelebb voltunk a győzelemhez a két SZK meccs meg ikszes volt az is lett), amire pl lejjebb valaki fel is hívta a figyelmet, hogy az Atleti olyan szervezett, remek gárda mint amilyen volt az Inter vagy a Chelsea. Nem érzem jogosnak, hogy letargiába essünk, megérdemelten jutott tovább az Atletico, de egy szoros kemény párharc volt, amiben mi maradtunk alól, de ugyanúgy meg is lehetett volna. Világ nem dől össze. Gratulálok nekik, inkább ma nyerjenek és nyertek is, mint majd a bajnokság utolsó fordulójában.
Teljes mértékben egyetértek. Nem domináljuk már annyira a világfutballt, mint pár éve, kicsit közelebb került egymáshoz pár csapat. Messiék kicsit visszaestek, az Atletico vagy például a PSG és a német élcsapatok pedig felzárkóztak. Ezt több ki-ki meccset eredményez, ha belegondoltok például a Real ellen a bajnokságban szintén nyomtunk két igazi ki-ki meccset, amit behúzhattak volna ők is, de ott nekünk jött ki jobban a lépés.Bob_Marley írta: Nem érzem jogosnak, hogy letargiába essünk, megérdemelten jutott tovább az Atletico, de egy szoros kemény párharc volt, amiben mi maradtunk alól, de ugyanúgy meg is lehetett volna. Világ nem dől össze.
Többynire egyet szoktam érteni a véleményeddel, de most nem tudok. Nem a kiesés ténye a zavaró, hanem néhány játékos hozzáállása. A mai fociban bizony nüanszokon múlik egy-egy végső siker. Ahogy írtad, korábban is csak apróságokon múlott a sikerünk az Atleti ellen, de mégsem jött össze. Valami mindig hiányzott. Ma adott lett volna azt az apró nünszot a javunkra billenteni, de ahhoz bizony kellett volna pár elszántabb játékos és egy játszani hajlandó Messi is. Vajon mi akadályozta meg a mi zseninket, hogy olyan elszántan harcoljon a labdáért, mint pl a nálunk már agyonsajnált és aprópénzért "leselejtezett" Villa?Bob_Marley írta:Csak a szokásos ha nyerünk, akkor minden happy, ha veszítünk akkor el kell adni 20 játékost, felsózni a stadiont....Úristen kiestünk egy negyeddöntőben....Még azt se lehet mondani, hogy esélyünk sem volt. Kellenek változtatások, ha itt az ideje akkor lelehet szűrni a szezon konzekvenciáit, de ez a halálhörgés-siralom már megint...Kaptunk egy olyan párharcot, amire számítani lehetett, amilyen volt az előző négy meccs (amiből szerintem kettőn közelebb voltunk a győzelemhez a két SZK meccs meg ikszes volt az is lett), amire pl lejjebb valaki fel is hívta a figyelmet, hogy az Atleti olyan szervezett, remek gárda mint amilyen volt az Inter vagy a Chelsea. Nem érzem jogosnak, hogy letargiába essünk, megérdemelten jutott tovább az Atletico, de egy szoros kemény párharc volt, amiben mi maradtunk alól, de ugyanúgy meg is lehetett volna. Világ nem dől össze. Gratulálok nekik, inkább ma nyerjenek és nyertek is, mint majd a bajnokság utolsó fordulójában.
Én nem a keret miatt vagyok ideges. A játékosok nem szakadtak meg a győzelemért, Messi meg sem izzadt. Ez a hozzáállás nevetséges. Úgy meg nem lehet hozzáállni, hogy ha valaki így védekezik akkor nem szégyen kikapni. Nem a vereség a szégyen, hanem annak a módja, bárhogy játszik az ellenfél.Bob_Marley írta:Csak a szokásos ha nyerünk, akkor minden happy, ha veszítünk akkor el kell adni 20 játékost, felsózni a stadiont....Úristen kiestünk egy negyeddöntőben....Még azt se lehet mondani, hogy esélyünk sem volt. Kellenek változtatások, ha itt az ideje akkor lelehet szűrni a szezon konzekvenciáit, de ez a halálhörgés-siralom már megint...Kaptunk egy olyan párharcot, amire számítani lehetett, amilyen volt az előző négy meccs (amiből szerintem kettőn közelebb voltunk a győzelemhez a két SZK meccs meg ikszes volt az is lett), amire pl lejjebb valaki fel is hívta a figyelmet, hogy az Atleti olyan szervezett, remek gárda mint amilyen volt az Inter vagy a Chelsea. Nem érzem jogosnak, hogy letargiába essünk, megérdemelten jutott tovább az Atletico, de egy szoros kemény párharc volt, amiben mi maradtunk alól, de ugyanúgy meg is lehetett volna. Világ nem dől össze. Gratulálok nekik, inkább ma nyerjenek és nyertek is, mint majd a bajnokság utolsó fordulójában.
Világ persze, hogy nem dőlt össze, ez csak játék. Azzal is egyetértek, hogy temetni csak a halottakat érdemes, nem történt katasztrófa, az ATMA egy nagyon egyben lévő csapat, semmivel se volt könnyebb ellenük, mint egy Chelsea ellen lett volna pl.Bob_Marley írta:Csak a szokásos ha nyerünk, akkor minden happy, ha veszítünk akkor el kell adni 20 játékost, felsózni a stadiont....Úristen kiestünk egy negyeddöntőben....Még azt se lehet mondani, hogy esélyünk sem volt. Kellenek változtatások, ha itt az ideje akkor lelehet szűrni a szezon konzekvenciáit, de ez a halálhörgés-siralom már megint...Kaptunk egy olyan párharcot, amire számítani lehetett, amilyen volt az előző négy meccs (amiből szerintem kettőn közelebb voltunk a győzelemhez a két SZK meccs meg ikszes volt az is lett), amire pl lejjebb valaki fel is hívta a figyelmet, hogy az Atleti olyan szervezett, remek gárda mint amilyen volt az Inter vagy a Chelsea. Nem érzem jogosnak, hogy letargiába essünk, megérdemelten jutott tovább az Atletico, de egy szoros kemény párharc volt, amiben mi maradtunk alól, de ugyanúgy meg is lehetett volna. Világ nem dől össze. Gratulálok nekik, inkább ma nyerjenek és nyertek is, mint majd a bajnokság utolsó fordulójában.