Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.15. 16:57:12

Gareth Tello írta:
Ez még jobb felvezetés:
http://www.youtube.com/watch?v=BDHwZ1gUnrY" target="_blank
:lol:
Atyaég! Erre már nem is emlékeztem. "Remek" technikai kivitelezés! :lol:
salas9
Entrenador del Barça

2014.04.15. 15:52:03

A legfrissebb hírek szerint Bartra játékra alkalmas lehet, de engedélyt még nem kapott. Piqué biztosan nem játszik, illetve a Real keretében immár biztosan nincs ott Cristiano Ronaldo és Marcelo. Ez már hivatalos.
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.15. 14:46:17

Alcantara írta:Felvezetésnek jó, a holnapi klasszikushoz!

http://www.youtube.com/watch?v=8v7NRQhhiVw" target="_blank
Ez még jobb felvezetés:
http://www.youtube.com/watch?v=BDHwZ1gUnrY" target="_blank
:lol:
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.15. 14:36:51

Ez annyira tetszett, mert nagyon megalázó csel volt! :mrgreen:

Felvezetésnek jó, a holnapi klasszikushoz!

http://www.youtube.com/watch?v=8v7NRQhhiVw" target="_blank
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.14. 22:25:52

trey88 írta:Úgy döntöttem most lövöm el az egyik irodánál a 17k ingyenfogadást. Hivatalból megtettem a realt, nagyon bízom benne hogy szenvedhetek majd a bónusz kipörgetésével :)
De ugye arra tettél, h ők nyerik a kupát és nem csak a meccsre? Mert, ha hosszabbításban dől el, viszont Real javára buktad. Remélem figyeltél erre! :)
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.04.14. 21:22:07

Úgy döntöttem most lövöm el az egyik irodánál a 17k ingyenfogadást. Hivatalból megtettem a realt, nagyon bízom benne hogy szenvedhetek majd a bónusz kipörgetésével :)
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 20:39:54

Bizakodó vagyok a szerdai derbivel kapcsolatban mert idén mind a 2 ellenük lévő meccsre nagyon felszívták magukat a srácok,ráadásul most nem a Barbenauba leszünk és a dortmundi meccsüket elnézve nem érzem olyan magabiztosnak őket.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.14. 20:30:53

Érdekes, hogy a fogadóirodák minket tartanak esélyesebbnek a Real-lal szemben. Talán az idei két győzelem, meg az utóbbi évek hozadéka még ez. De az utóbbi hét eseményei után egyértelműen jobb állapotban van a Madrid, CR ide vagy oda. Nálunk szinte már senki nem tudja, hogy mit csinál, kezdve a vezetéstől az edzői stábon át a játékosokig.
Szóval minden a Real győzelmét igéri.
DE a legjobbak ilyenkor szokták megmutatni, hogy képesek újból felállni a padlóról!

Én az esélyeket úgy látom, hogy vagy sima Madridi győzelem, vagy szoros meccsen bármi lehet.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 12:52:40

Mivel a Bayern már rég megnyerte a bajnokságát ezért ők is pihenhetnek,így engem nem izgat hogy a Real meg az ATM pihen egyet,remélem ettől függetlenül is kap 2 nagy verést a 2 spanyol! 8)
A legfrissebb hírek (AS) szerint Ronaldo combizom szakadása miatt könnyen lehet,hogy kihagyja mindkét Bayern elleni meccset.De a VB-je ne forog veszélyben.
Ha már VB,akkor mezek;a braziloknak meg van a véleménye Ronaldoról és Messiről is: :mrgreen:

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... **og,69942" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.12. 18:59:18

LG írta:Egyébként a madridista kollégának kell igazat adnom, ezzel most nem Realnak akartak kedvezni, hanem általánosságban a spanyol csapatoknak. Jó döntésnek tartom, és ha idén nem is, a jövőben mi is élvezhetjük az előnyét, mert biztos lesz olyan is, hogy mi leszünk ott az elődöntőben, a riválisaink meg nem.
Számomra már nincs vita. Teljesen logikus döntés, érvekkel alátámasztva. Az egyetlen bajom, amit már más is megfogalmazott(meg már én is) , hogy ezt már jóval korábban is lehetett volna alkalmazni, ami nem történt meg. Nyilván ez nekünk most almás, de korábban 1-2 alkalommal nem jött volna rosszul.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.12. 18:31:43

Barcaman1993 írta:Itt a kisebb felháborodásom közepette azon gondolkozom, hogy mi nem is feltétlenül járunk rosszul ezzel a döntéssel. Végiggondolva, ha sikerül a következő 2 meccset behúznunk (ugye a 2. meccs a vita tárgya), akkor nagy nyomást gyakorolhatunk a 2 riválisra. Ez mindenképpen nekünk előny. Persze ehhez be kell húzni a meccseket.
Boixoshoz hasonlóan egyébként én is abban bízom, hogy a Real letargiában lesz a BL kiesés után. Lehet, az otthoni meccs után még reménykedni fognak. :D

Egyébként a madridista kollégának kell igazat adnom, ezzel most nem Realnak akartak kedvezni, hanem általánosságban a spanyol csapatoknak. Jó döntésnek tartom, és ha idén nem is, a jövőben mi is élvezhetjük az előnyét, mert biztos lesz olyan is, hogy mi leszünk ott az elődöntőben, a riválisaink meg nem.
ferninho
Madridista

2014.04.12. 18:22:09

A témát lezárva, illetve azoknak, akik nem járnak a madridomra eme információt áthoznám ide:
Csak halkan jegyzem meg, hogy ez a döntés a 2 spanyol gigász közös kérésének és közbenjárásának az eredménye, még a Kupadöntővel kapcsolatos egyeztetések során határozott így a Szövetség a 2 klub együttes kérelmére és a szoros menetrend, illetve a BL.-re tekintettel (ami az eredmények ismeretében, főleg 2012 óta mind2 csapat közös érdeke volt)!
madridista
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.12. 18:09:09

Itt a kisebb felháborodásom közepette azon gondolkozom, hogy mi nem is feltétlenül járunk rosszul ezzel a döntéssel. Végiggondolva, ha sikerül a következő 2 meccset behúznunk (ugye a 2. meccs a vita tárgya), akkor nagy nyomást gyakorolhatunk a 2 riválisra. Ez mindenképpen nekünk előny. Persze ehhez be kell húzni a meccseket.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
zola8787
Director del Fútbol

2014.04.12. 15:59:06

Mezner2
Entrenador del Barça

2014.04.12. 11:38:21

REMY írta:
visca el barca írta:a realnak miért törölték el a barca-bayern közötti 7végi bajnokit? :?
Hogy segítsenek minket, meg amúgy titeket is, csak hát ti kiestetek.
Ne aggódj Zoli ! 2hét és ti is jöttök utánunk :lol: Remélem ez a BL elődöntő pont nekünk lesz hasznos, és 2 hét alatt elveszítetek mindent ! (persze a bírók miatt természetesen ! Önhibából a Real még sosem kapott ki :mrgreen: )
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.12. 08:41:58

ferninho írta:Ja és erről megint a csúnya gonosz Real Madrid tehet, hogy ti kipottyantatok a BLből... biztos ezt a Barca kiesést is Perez intézte el, mint a büntetéseteket, meg a Neymar ügyet is ő borította ki ugye....
Erről előre lehetett tudni, hogy így lesz, az csakis a ti hibátok, hogy kiestetek és ezért nem volt szükség bárminemű meccset arrébb tenni, így is (minimum) 2 meccsel kevesebbet fogtok tolni, mint a Real és min. 1gyel, mint az Atletico.

Ha továbbjutottatok volna soha a büdös életben nem hozta volna fel senki, hogy szegény Atleticonak ez nem jön jól és ez nem fair velük szembe...
Szóval erről ennyit...
Nem azért, de erről ki beszélt? 1 szóval is meg lett nevezve Neymar, vagy Perez neve?

A kérdésedre a kollega megválaszolta:
mahitoo írta:6 évig elődöntőztünk egyfolytában, sosem kaptuk ilyen segítséget..
ferninho írta: 2009ben volt ez, kereken 5 éve... hozz fel régebbit, biztos van olyan is.
Tegyük fel, hogy ilyet még soha nem csinált az LFP... viszont most szóltak még a BL visszavágó előtt, hogy ha kell cselekedned ez ügyben... Arról nehogy már a Spanyol Labdarúgó Szövetség tegyen, hogy segíteni akarják a spanyol csapatokat, ami egyértelműen egy nagyon jó ötlet és kezdeményezés, csak az FC Barcelona nem tudott ezzel élni, mert korábban kiestek....
Na ezt megint nem értem. Mi baj van azzal, ha a múltba nyúlok vissza? Ha jól emlékszem ti jöttök állandóan a XX. század legjobb csapata dumával, meg 9 BL győzelem, fehér balett stb... Ha jól emlékszem ezek "kicsit" korábban voltak, mint az a megnevezett 5 év...

Visszatérve az eredeti témára. Ha már számok, akkor ezúttal ugorjunk vissza 4 évet. Gondolom emlékszel rá, amikor Izlandon kitört a vulkán. A csapat 1 napot buszozott Milánóba (vajon miért voltak fáradtak?)... Akkor sem törölték el a bajnokinkat, hogy hülyék mennyetek pár nappal előbb... Azt hiszem, hogy ebben az esetben halasztás jóval indokoltabb lett volna a mostani esetnél... Azt meg nem mondom, ha anno erre megkaptuk volna a halasztást, akkor a túloldalon milyen összeesküvés-elmélet hadjáratot kezdeményezett volna néhány ember. Úgyhogy hátrébb az agarakkal!
Boixos
Llegenda del Barça

2014.04.11. 23:05:30

sztem sem kellene ezen annyira kiakadni.
remélem, h annyi negatív "élmény" fogja érni a madridiakat a két bl-meccsen, amit két hónap alatt sem lehet kipihenni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.11. 23:01:56

Mondjuk azt tényleg nem értem, hogy miért nem jött erre rá a szövetség hamarabb... Logikus döntés ilyenkor még egy kis pihenőt adni a BL-ben még illetékes csapatoknak.

Egyébként engem annyira nem érint meg ez a dolog, nyerni kell az összes hátralévő meccset, akkor is, ha kap pihenőt a Madrid, akkor is, ha nem, akkor is, ha egy hét alatt játsszák le az összes hátralévő bajnokit.

Amúgy arra van egy ötezresem, hogy ha nem lesz miénk a liga, akkor valamelyik okos játékosunk el fogja sütni azt a remek "poént", hogy azért nem nyertünk, mert kevesebbet pihenhettünk, mint a Real. :twisted:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.11. 22:56:14

Ferni. Leírta mindenki,nincs ezzel gond,így kéne tenni, MINDIG,nem csak amikor mi kiesünk.
És engedd már meg ,hogy háborogjunk,amikor Ti oldalakon át tudtok melódiázni azon,hogy percre pontosan számoljátok ki,hogy ki pihent többet,ki kevesebbet. Volt ilyen,nem is egyszer.
Nekem személy szerint nem az a bajom,hogy pihenőnapot kaptatok,hanem az,hogy érdekes módon,erre éveket kellett várni,meg elődöntő kudarcokat,hogy rájöjjön a szövetség,hogy talán segíthetné a csapatokat ezzel.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mahitoo
Entrenador del Barça

2014.04.11. 22:53:39

Ferni, igazad van, csak a másik oldal bosszúságát is értsd meg. 6 évig elődöntőztünk egyfolytában, sosem kaptuk ilyen segítséget, és 6 év után pont most van végre annyi esze a szövetségnek, hogy ezt meglépje.

Amúgy én is úgy tudom, hogy ez már a kiesésünk előtt is lehetőség volt. Ez az egyik ok, amiért engem nem érdekel, a másik meg az, hogy nyernünk kell a hátralévő meccseket, és akkor ránk nézve semmilyen negatív hatása nincs. Amúgy is úgy gondolom, hogy ha az Atletit nem tudjuk az utlosó meccsen végre hatodik nekifutásra megverni ebben a szezonban, akkor ne is nyerjünk. Persze várom, hogy botoljanak, és esetleg nekik kelljen menni a győzelemért a Camp Nouban, de az eddigiek alapján ők érdemelnék meg a bajnoki címet a 2 gigásszal szemben. Aztán lehet már nem lesz tétje az utolsó meccsnek, mert a 3 csapat közül 2 mondjuk botlik 2-szer is.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
ferninho
Madridista

2014.04.11. 22:32:56

Milyen témát tereltem? Leírtam már mindent, de sokaknak úgy tűnik még mindig nem esik le az egész szitu...
Nevetséges ez a téma, amin fel vannak páran akadva, nem is értem mit vitázok itt, amikor totál egyértelmű az egész szitu...
Ha még mindig nem érti 1-2 ember háborogjatok tovább, hogy a Spanyol Szövetség ezzel tolja/segíti csak a Realt , mert erre már tényleg nem tudok mit mondani.
madridista
zola8787
Director del Fútbol

2014.04.11. 21:41:33

ferninho írta:
Barcaman1993 írta: Miért vagyunk kiakadva? Mert ez éppenséggel nektek jó, nekünk viszont már aligha...
Ja és erről megint a csúnya gonosz Real Madrid tehet, hogy ti kipottyantatok a BLből... biztos ezt a Barca kiesést is Perez intézte el, mint a büntetéseteket, meg a Neymar ügyet is ő borította ki ugye....
Erről előre lehetett tudni, hogy így lesz, az csakis a ti hibátok, hogy kiestetek.

Ha továbbjutottatok volna soha a büdös életben nem hozta volna fel senki, hogy szegény Atleticonak ez nem jön jól és ez nem fair velük szembe...
Szóval erről ennyit...
Egy szóval nem említettem meg a Barcát, Perez-t meg tőlem még sosem láthattad leírva, mert hidegen hagy, hogy bárkinél is kik a vezetők. Konkrétan a Barcának az elnökségét se ismerem, még név szerint sem. Most tudnék egy példát mondani ahogy válaszoltál, csak sajna az a téma tiltott az oldalon. Lényegében csak elterelted a témát és burkoltan beoltottál minket Barcásokat, na mind1.
ferninho
Madridista

2014.04.11. 21:27:31

Barcaman1993 írta: Miért vagyunk kiakadva? Mert ez éppenséggel nektek jó, nekünk viszont már aligha...
Ja és erről megint a csúnya gonosz Real Madrid tehet, hogy ti kipottyantatok a BLből... biztos ezt a Barca kiesést is Perez intézte el, mint a büntetéseteket, meg a Neymar ügyet is ő borította ki ugye....
Erről előre lehetett tudni, hogy így lesz, az csakis a ti hibátok, hogy kiestetek és ezért nem volt szükség bárminemű meccset arrébb tenni, így is (minimum) 2 meccsel kevesebbet fogtok tolni, mint a Real és min. 1gyel, mint az Atletico.

Szóval erről ennyit...
Én emlékszek arra, amikor egymás után játszottunk 3 naponta Chelsea-Real-Chelsea meccseket, amikor ti már nem voltatok partiban a BL-ben... Persze ezek mellett volt egy Villareal-Valencia-Sevilla fogat is. :wink: 1 meccsünket nem csúsztatták el.
2009ben volt ez, kereken 5 éve... hozz fel régebbit, biztos van olyan is.
Tegyük fel, hogy ilyet még soha nem csinált az LFP... viszont most szóltak még a BL visszavágó előtt, hogy ha kell cselekedned ez ügyben... Arról nehogy már a Spanyol Labdarúgó Szövetség tegyen, hogy segíteni akarják a spanyol csapatokat, ami egyértelműen egy nagyon jó ötlet és kezdeményezés, csak az FC Barcelona nem tudott ezzel élni, mert korábban kiestek....
madridista
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.11. 20:39:32

ferninho írta:jézusom mit oviztok itt....
ELŐRE be lett jelentve ez a Szövetségtől... előre... én kérek elnézést, hogy nem jutott tovább a Barca, gondolom akkor is mekkora felháborodás lenne itt, hogy hátrányosan érte ez az Atleticot... elképzelem mi kommentzuhatag lenne itt....
Biztos nektek is jól jött volna a Kupa Döntő után pár nappal, Szombaton egy meccs, majd utazni a Chelseahez vagy bárki máshoz kedden vagy szerdán...
ez nem ilyen instant döntés volt, a Szövetségnek fontos, hogy jól szerepeljenek a csapatok, nem most találták ezt ki.... és a Kupa Döntő ilyen szempontból rosszkor van.
Az Atletico meccsét nem törölték sztem, a Realét kellett a Kupa meccs miatt, az Atletico meccsét ha törölték volna 9 napig nem lett volna meccsük.
Én emlékszek arra, amikor egymás után játszottunk 3 naponta Chelsea-Real-Chelsea meccseket, amikor ti már nem voltatok partiban a BL-ben... Persze ezek mellett volt egy Villareal-Valencia-Sevilla fogat is. :wink: 1 meccsünket nem csúsztatták el.

Miért vagyunk kiakadva? Mert ez éppenséggel nektek jó, nekünk viszont már aligha...
ferninho
Madridista

2014.04.11. 18:48:20

csababarca írta:Ferni,nincs ezzel gond,csak eddig is így kellett volna rendezni ezt a dolgot.
Pl volt egyszer hogy két bl elődöntő között klasszikusoztunk, aztán szépen ki is esett mindkét brigád. 2012ben volt ez szerintem.
Szóval oké,de akkor legyen ez innentől a bevett szokás,és akkor nem nyílik ki a bicska a zsebekben.
érdekes lett volna egy El Clásicót elhalasztani, örültek volna a TVsek meg mi egyebek tényleg, hogy pár héttel előtte hiphop átrakják majd máshova...
azért az nem egy Almeria - Granada meccs, az ilyeneket átrakni elég necces lenne.
madridista
Válasz küldése