Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mai meccset nagyon várom már, ez legalább izgalmas, érdekes találkozónak ígérkezik és olyan hajtás lesz, aminek tegnap este a negyede nem volt meg Granadában.sjay írta:City - Pool meccs
Abszolút úgy érzem, hogy a bajnokság legfontosabb mérkőzése vár mindkét félre. Ha jól tudom, sajnos Kompany megsérült, így elképzelhető egy nagyon gyenge védelmi variáció a kékeknél, a Demichelis - Lescott, vagy a Demichelis - Javi Garcia párosoktól mindenesetre a hányinger is elfog sajnos. Ha így lesz, a Pool szerintem dominálhat, mindenesetre remélem, hogy az Agüero vezette támadószekció kitalál valami ellenszert a vörösök ellen. Elvégre csak egy góllal kell többet rúgni.
Lassan ki lehet kiáltani a lengyelt egy igazi tizenegyesölőnek.Game90 írta:
Fabianski for Prez!
Majd a döntő után.Gareth Tello írta:Nagy kár ezért, Game, pedig olyan szép avád lett volna...![]()
![]()
Idáig kemény 10 percet játszott.bence-barca írta: 2. Tényleg, el is felejtettem, h ő nálatok játszik. Vele mi van, mit tud? Az van meg belőle, h sérülten igazolt a Senalhoz.
1.Úriember nőkkel sem fogad. Most akkor egyszerre mindkettőt megtettem.Game90 írta: Úriember biztosra nem fogad![]()
Kallström
MuhahahaGareth Tello írta: Már előre félek...Amúgy nem akarod most odaadni azt az avát? A BL úgysem lesz meg, és szeretnék minél hamarabb túl lenni azon az egy hónapon...
![]()
Úriember biztosra nem fogadbence-barca írta: Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem.![]()
Amúgy hülye kérdés lesz Game lehet, de tutira kell mennem. Ugye megrakhatom az Arsenalt hétvégén a Wigan ellen? 1,45ért ajándéknak tűnik, de elbizonytalanodtam előző körben mégiscsak a Cityt verték ki,meg Senal sincs most vmi csúcsformában. De fenébe is, mégiscsak 2. osztályúak.
Gyakorlatilag a legerősebb kezdőnkből 5 ember sérült.Gareth Tello írta: 11 players possibly out for Arsenal on Saturday. Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Koscielny, Özil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned).
Naná, Depay meg 17-nél jár, szóval ő még Lallanánál is jobb.Game90 írta:Lallana meg 15-nél tart, akkor ő most jobb, mint Eriksen/Özil?![]()
Már előre félek...bence-barca írta:Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem.![]()
11 players possibly out for Arsenal on Saturday. Gibbs, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Koscielny, Özil, Wilshere, Walcott, Gnabry, Diaby, Bendtner, Flamini (banned).bence-barca írta:Ugye megrakhatom az Arsenalt hétvégén a Wigan ellen?
Kicsit rosszul is éreztem magam, h illik-e ilyen fogadásba bemenni, de aztán belegondoltam mi minden avát találhatok ki GTnek és gyorsan bele is mentem.Game90 írta: Ilyen könnyen szerintem még nem nyertél fogadást
Ilyen könnyen szerintem még nem nyertél fogadástbence-barca írta: GT azt mondta a Spurs elcsípi az egyik BL helyet. Én nem gondoltam így, adva is volt egy jó kis fogadás.
Én 1 évre emlékszem.Gareth Tello írta: Bakker, tényleg, mekkora barom voltam...Mennyi időről is volt szó? Egy hónapról, ugye?
GT azt mondta a Spurs elcsípi az egyik BL helyet. Én nem gondoltam így, adva is volt egy jó kis fogadás.Game90 írta: Amúgy milyen fogadásotok volt?![]()
Lallana meg 15-nél tart, akkor ő most jobb, mint Eriksen/Özil?Gareth Tello írta: 12 - Christian Eriksen has now been involved in as many PL goals (scored & assisted) as Mesut Özil this season.
Bakker, tényleg, mekkora barom voltam...bence-barca írta:Ha már itt tartunk remélem emlékszel a mi kis éveleji fogadalmunkra...![]()
Mert te is lecserélheted lassan ezt a pofás kis avádat.![]()
Ha már itt tartunk remélem emlékszel a mi kis éveleji fogadalmunkra...Gareth Tello írta: ... lesz egy jó avád![]()
![]()
Na, az meg a másikGareth Tello írta:... lesz egy jó avád![]()
![]()
... lesz egy jó avádGame90 írta:FA-Kupa meg szinte kötelező, ha az nincs meg, akkor