LG írta:bence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Ti mit mondatnátok? Ink legyen Messi sérült és az ellenfél védelme rossz vagy "jó" ez a mostani szitu avagy Cé off ill nálunk a kh sor?
Talán előbbi, de lehet csak azért mondom, mert mindig az kell, ami a másiknak "van", jelen esetben nincs.
+
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... et-2328931
Jelenleg egyébként én is az általad választott opciót választanám, viszont ha Messi csúcsformában lenne akkor másikat. Az idei klasszikusokat sem a védelmünknek köszönhetjük, rajtuk bőven elmehetett volna, egy jó Messi viszont mindig képes megtömni a Realt.
Érdekes lesz a védelmünk, bár ha tényleg Puyol kezdhetne, annak örülnék, szerintem már jelenléte a pályán is nagyon sokat jelentene. Ő nem hiszem, hogy megtűrné a sétálgatást.
Messiben én is bízom, de egy gyenge védelmen simán elmehet a meccs. Legutóbb is két olyan kabaré gólt kaptunk amiért a Megye III-ban is seggberúg az edző. Ha Puyol játékra alkalmas én biztos őt játszatnám. Ráférne mentálisan is a csapatra és hiába nem a régi már a helyezkedése még így is klasszisokkal jobb, mint Businak, de inkább mint Songnak. Ráadásul nem jellemző rá, hogy olyan kapitális hibákat vétene.
Ha a Kapitány mégsem tudná vállalni, akkor inkább Adrianonak szavaznék bizalmat. Busquets-re szükség van a kp-n, és legalább lenne középen egy gyors játékosunk. Ennek a hátránya persze, hogy a szögletek és beívelések fél góllal fel fognak érni, bár Cr nem lesz ott.
Bale-től annyira nem tartok, Alba legalább olyan gyors, ha nem ragad nagyon fent meg tudja fogni. A walesi nem sok ilyen hátvéddel találkozott, remélem Jordi megeszi.
Nagyon kétesélyes lesz a meccs, azon se csodálkoznék, ha újra a hosszabbításban dőlne el.
Szerintem felszívják magukat a srácok és ez a plusz edzés sem csak parasztvakítás volt.