Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MyShadow
Jugador del Barça

2014.04.16. 13:27:59

Leon írta:Íme Messi tegnapi edzésen való hozzáállása a a döntőhöz: =D>

http://www.youtube.com/watch?v=900g29HEW4M" target="_blank

CR gondolom ha játszana akkor meg végig sprintelte volna az egész tréninget!
Minden esetre őt még nagyon láttam így "edzeni" :oops:
Bárkiről össze lehet vágni ilyen videót:)
Leon
Director del Fútbol

2014.04.16. 13:25:15

Íme Messi tegnapi edzésen való hozzáállása a a döntőhöz: =D>

http://www.youtube.com/watch?v=900g29HEW4M" target="_blank

CR gondolom ha játszana akkor meg végig sprintelte volna az egész tréninget!
Minden esetre őt még nagyon láttam így "edzeni" :oops:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.16. 13:06:57

visca el barca írta:a bajnoki előtt ugyanígy nyafogott mindenki, aztán láttuk mi lett a vége.

adja Isten, hogy egy, a 97. percben befújt kamu büntetővel nyerjünk :mrgreen:
Ennyi. :D

Nyilván formára, meg tartásra mi most alul vagyunk, de egy kupadöntő ráadásul a Real ellen, tényleg bármi lehet. Én abban bízok a legjobban, hogy sikerül higgadtnak maradni, ezzel kerekedtünk legutóbb is felül rajtuk, s most is ez lehet a mentális kulcs.
Kép
Kép
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.04.16. 13:03:20

Ha mentális állapotot nézem akkor egyértelműen a Real az esélyesebb,de bízom,hogy CR személyének a hiánya elbizonytalanítja a Madridot! :)
Remélem én is,hogy kapunk minimum egy tizit Neymar miatt és Pepe vagy Ramos meg a szokásos piros lapját érte! :mrgreen:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.16. 12:45:32

a bajnoki előtt ugyanígy nyafogott mindenki, aztán láttuk mi lett a vége.

adja Isten, hogy egy, a 97. percben befújt kamu büntetővel nyerjünk :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.16. 12:19:54

Mondjuk jogos a felvetésed Ferni. Hozzátenném, mindig szidjuk Masch-t, hogy mennyire gyenge védőben, aztán kiesik, s egyből pánikhangulat van, hogy nincs egy védőnk sem. Bár azt is hozzáteném, hogy főként azért van nagy izgaol, mert közel sem biztos, hogy Bartra, Puyol kettős 100% os lesz, vagy akár 90...
Kép
ferninho
Madridista

2014.04.16. 12:05:25

Deus írta:
Léfe írta:Ha nem játszik kikaphatunk LG?
:mrgreen: :mrgreen:

Ha tipmixelnék, akkor tök lazán a realra fogadnék... Most egyszerűen nincs megfelelő formában a Barca, plusz a mentális állapotunk sem a megfelelő...
hát jó nektek, hogy így álltok hozzá, én meg pont fordítva... nálatok Piqué hiányzik tutira, Puyolra sajnos istenigazából az egész szezonban alig lehetett számítani... meg Bartra sem biztos, hogy játszhat.... ezt akárhogy osztom szorzom a kezdőből 1 poszt hiányzás, mert Mascherano kezdő volt a legtöbb esetben, ő játszott a legtöbbet idén a Barca védelméből... és lehet, hogy Bartra vagy Puyol tud játszani és akkor gyakorlatilag 1 Piqué fog hiányozni a csapatból és kész, ez azért nem akkora érvágás, mint a Realnál egy CR, Marcelo duó hiánya meg Jeséé, aki tuti beállt volna, ha úgy alakultak volna a dolgok....
Gyakorlatilag az egész játékunk alappillére CR és ez hatalmas érvágás, de majd kiderül mi lesz... de itt meg úgy írtok amúgy, mintha nálatok hiányozna a félkezdő, közben meg szó sincs erről...
Ez a nincs megfelelő formában, meg mentális állapotban a Barca meg.... El Clásico lesz, mindig felszívta magát erre a Barca és most erre a Kupára van a legnagyobb esélye a Barcának, biztos nem lesz ezzel probléma a náluk...

én nem is leszek annyira csalódott, ha nem jön össze a Realnak, egyedül a presztízs miatt lenne rossz, ha nem nyernénk.
madridista
Deus
Boixos Nois

2014.04.16. 10:15:39

Léfe írta:Ha nem játszik kikaphatunk LG?
:mrgreen: :mrgreen:

Ha tipmixelnék, akkor tök lazán a realra fogadnék... Most egyszerűen nincs megfelelő formában a Barca, plusz a mentális állapotunk sem a megfelelő...
KépKép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.16. 09:58:48

mess2009 írta:eddig sem volt könnyű a Barca meccseket tippelni, de mostanra szerintem lehetetlen.az összes körülményt figyelembe véve biztos Real győzelem a papírforma (nálam). a védelmünk valóban kivérezve, a csapat morálja a béka segge alatt, a klub -most éppen - kevesebb mint egy klub...! még motivációnak sem igazi a Királykupa, szóval semmi jót nem várok. persze azért......az ördög nem alszik ugye?!
Osztom a véleményedet. A mixen is lehet ma sok mindenre fogadni a meccsel kapcsolatosan, én semmit nem tudtam ebből biztosan kiválasztani, nemhogy a győztest megtippelni.
Ancelotti, ha taktikát váltana és bunkerezne, valószínű bezakóznánk, nyílt játékban viszont talán több esélyünk lehet.
Ez a meccs kimondottan taktikai csata lesz, ősszel Tata ebben jobb volt, tavasszal már nem annyira ezen múlott, most kíváncsi vagyok képes-e valamire vagy marad a játékosok improvizatív képességeire hagyatkozás.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.04.15. 09:43:27

Sajnos én sem számitok sok jóra. 2-3 gólos zakót kinézek simán.
De a Real ellen sosem lehet tudni. Ellenük valahogy mindig képesek felszívni magukat.
mess2009
Director del Fútbol

2014.04.15. 08:11:30

eddig sem volt könnyű a Barca meccseket tippelni, de mostanra szerintem lehetetlen.az összes körülményt figyelembe véve biztos Real győzelem a papírforma (nálam). a védelmünk valóban kivérezve, a csapat morálja a béka segge alatt, a klub -most éppen - kevesebb mint egy klub...! még motivációnak sem igazi a Királykupa, szóval semmi jót nem várok. persze azért......az ördög nem alszik ugye?!
Léfe
Entrenador del Barça

2014.04.15. 06:56:33

Ha nem játszik kikaphatunk LG?
Fecó
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.14. 23:26:11

+ még annyit hozzátennék, hogy ha Puyol játszani fog, akkor mindenképp győzni kéne! A kapitány nem érdemli meg, hogy vesztes klasszikussal búcsúzzon. Bízom is benne, hogy ezt a játékosok is tudatosítják, és így igazán felszívják magukat, mert akkor meg lesz győzelem.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 23:16:10

Ronaldo hiánya szerintem nem is a játéka miatt lehet (nagy)negatívum a Realnak,hanem mert ő a csapat a vezére.Igaz a Sociedadot nélküle is könnyen (volt ott azért mák is :mrgreen: )verték,de pl a Dortmund ellen nagyon hiányzott a személyisége a pályáról mert nekem úgy tűnt,hogy nélküle csak rohangáltak össze vissza a madridi játékosok és lövésük nem volt,hogy hol vannak. Kb mint nekünk a tavalyi szezonban Messi aki túlzás nélkül egymaga rugdosta el a csapatot a bajnoki címig meg a Bl elődöntőig.
A kulcs egyértelműen Benzema és Di Maria "megfojtásában" van. De lehet csak rémálmaim vannak tőlük az utóbbi klasszikuson mutatott gyilkos játékuk miatt. :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Chino
Az Év Fórumozója 2025

2014.04.14. 22:49:47

LG írta:
bence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Ti mit mondatnátok? Ink legyen Messi sérült és az ellenfél védelme rossz vagy "jó" ez a mostani szitu avagy Cé off ill nálunk a kh sor?
Talán előbbi, de lehet csak azért mondom, mert mindig az kell, ami a másiknak "van", jelen esetben nincs. :lol:

+
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... et-2328931
Jelenleg egyébként én is az általad választott opciót választanám, viszont ha Messi csúcsformában lenne akkor másikat. Az idei klasszikusokat sem a védelmünknek köszönhetjük, rajtuk bőven elmehetett volna, egy jó Messi viszont mindig képes megtömni a Realt.
Érdekes lesz a védelmünk, bár ha tényleg Puyol kezdhetne, annak örülnék, szerintem már jelenléte a pályán is nagyon sokat jelentene. Ő nem hiszem, hogy megtűrné a sétálgatást.
Messiben én is bízom, de egy gyenge védelmen simán elmehet a meccs. Legutóbb is két olyan kabaré gólt kaptunk amiért a Megye III-ban is seggberúg az edző. Ha Puyol játékra alkalmas én biztos őt játszatnám. Ráférne mentálisan is a csapatra és hiába nem a régi már a helyezkedése még így is klasszisokkal jobb, mint Businak, de inkább mint Songnak. Ráadásul nem jellemző rá, hogy olyan kapitális hibákat vétene.
Ha a Kapitány mégsem tudná vállalni, akkor inkább Adrianonak szavaznék bizalmat. Busquets-re szükség van a kp-n, és legalább lenne középen egy gyors játékosunk. Ennek a hátránya persze, hogy a szögletek és beívelések fél góllal fel fognak érni, bár Cr nem lesz ott.

Bale-től annyira nem tartok, Alba legalább olyan gyors, ha nem ragad nagyon fent meg tudja fogni. A walesi nem sok ilyen hátvéddel találkozott, remélem Jordi megeszi.

Nagyon kétesélyes lesz a meccs, azon se csodálkoznék, ha újra a hosszabbításban dőlne el.

Szerintem felszívják magukat a srácok és ez a plusz edzés sem csak parasztvakítás volt.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.14. 21:19:06

bence-barca írta:Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.
Ti mit mondatnátok? Ink legyen Messi sérült és az ellenfél védelme rossz vagy "jó" ez a mostani szitu avagy Cé off ill nálunk a kh sor?
Talán előbbi, de lehet csak azért mondom, mert mindig az kell, ami a másiknak "van", jelen esetben nincs. :lol:

+
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd" target="_blank ... et-2328931
Jelenleg egyébként én is az általad választott opciót választanám, viszont ha Messi csúcsformában lenne akkor másikat. Az idei klasszikusokat sem a védelmünknek köszönhetjük, rajtuk bőven elmehetett volna, egy jó Messi viszont mindig képes megtömni a Realt.
Érdekes lesz a védelmünk, bár ha tényleg Puyol kezdhetne, annak örülnék, szerintem már jelenléte a pályán is nagyon sokat jelentene. Ő nem hiszem, hogy megtűrné a sétálgatást.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 20:35:44

Ramos esetleges nem szereplése a kupadöntőn már nagyobb előny (amúgy Marcelo sem 100as még) mert kieseik a legstabilabb és leghentelőbb madridi kh.Persze emiatt lehet nem lesz tizink viszont legalább sérülés nélkül megúszhatjuk a meccset! :mrgreen:
Varane-t a sérülése óta közel sem érzem olyan magabiztosnak (az őszi 2 gólban-de Alexisésben biztos - vastagon benne volt)szóval nekünk csak jó ha ő kezd.

L4wandowski

Grácies Messi!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.04.14. 20:13:26

Egyértelműen a védelmet választanám. Messi pótolhatatlan, de Neymarral azért meglehet oldani elől. Hátul meg nem is kell mondani, hogy mennyire ratyik leszünk így KH nélkül(még velük is azok vagyunk :? ). A Di Maria- Benzema- Bale hármas élni fog nagyon. Nem fogja nagyban befolyásolni a játékukat CR hiánya. A széleken lévő gyors embereikkel és a magassági fölénnyel megfognak enni minket. Ez volt az utóbbi Classicón is csak akkor egy fejben nagyon együtt lévő Barca volt a pályán, most pedig totálisan összeomlott minden ami csak összeomolhat egy csapaton belül. Kérdés, hogy van-e innen még visszaút. Egyszer már visszajöttek a padlóról, pont a Madridot verve, most jön a Vol 2.
Amúgy azt olvastam lehet Ramos se tudja vállalni a játékot.
Azt tenném, még, hozzá, hogy úgy érzem, most mindegy, hogy ki sérült, a morál és a csapaton uralkodó letargia döntő lehet. Amikor már a semmi sem jön össze és az ági is az embert húzza effektus következhet be.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.04.14. 19:20:23

Leon írta:Ha az idei klasszikusat nézem akkor a Real-nak nem sok gondja lesz abból,hogy nincs CR. Minket Piquével a kezdőben is levertek pár hete a magas labdákkal,most meg lesz két 170 centis center,szerinted? :lol:
Meg CR egész pályafutását tekintve is elmondható, hogy kevesebb jó meccse volt ellenünk, mint gyenge. Én sem hiszem, hogy lényegesen könnyebb helyzetbe vagyunk a hiánya miatt.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 18:42:19

Ha az idei klasszikusat nézem akkor a Real-nak nem sok gondja lesz abból,hogy nincs CR. Minket Piquével a kezdőben is levertek pár hete a magas labdákkal,most meg lesz két 170 centis center,szerinted? :lol:

L4wandowski

Grácies Messi!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.14. 18:31:27

Nem is tudom melyik a rosszabb. A legjobb játékosod hiánya a kupadöntőn vagy a védelem hiánya.

+
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2328931" target="_blank
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.14. 18:28:24

Adriano-t játszatnám, de pölö nem azt mondtak hogy Bartra bevethető lesz? Sőt Piqué-ről is azt mondták, hogy vmennyit bírni fog.... Mostmár úgysincs tétje a dolognak, bár ahogy Martinot ismerem berakja középre Busit, és nem konckáztat.....
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 18:21:27

Gareth Tello írta:Érdekes lesz ez a kupadöntő, ha Piqué, Bartra és Puyol sem lesz bevethető... Busquets fog középen játszani, Song meg Xaviék mellett? Vagy fordítva?

Mondjuk most Adriano is nyugodtan játszhat, mert nem lesz Ronaldo. :twisted:
Épp elég lesz az Alvesnek meg Mascheranonak ha Di Maria meg Benzema ott lesz a pályán! :?
De legalább a bal oldalon ott lesz Alba Bale-nek! :)

L4wandowski

Grácies Messi!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.14. 18:07:59

Érdekes lesz ez a kupadöntő, ha Piqué, Bartra és Puyol sem lesz bevethető... Busquets fog középen játszani, Song meg Xaviék mellett? Vagy fordítva?

Mondjuk most Adriano is nyugodtan játszhat, mert nem lesz Ronaldo. :twisted:
Leon
Director del Fútbol

2014.04.12. 22:06:34

Rivaldo11 írta:
Gareth Tello írta:Ha ezek után nem állunk fel a padlóról és nem verjük meg a Madridot a kupadöntőben, akkor, amellett, hogy nagyon-nagyon szomorú leszek, fél évig Mourinho lesz az avám.

(Nem vicc.)
A jelenlegi madridos maki helyett mindenesetre jobb lenne...Ha nem a real lenne az ellenfél, azt mondanám kapjunk ki. Nem szolgálja az újjáépítést egyetlen trófea sem.
Nagyon szívemből szóltál!Ez a társaság idén nem érdelem ló.... se!Ha a Reálon kívül bárki ellen meccselnénk a döntőben akkor azt kívánnám,hogy mi kapjunk egy 5-0-t...
De csak azért húzzuk be.

L4wandowski

Grácies Messi!
Válasz küldése