Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.15. 12:28:23

Írjátok itt a magasságot, mint problémát. Az,hogy ki milyen magas semmit nem jelent, sarkítva kicsit.

Busquets hiába 189cm magas,életében nem tudott fejelni.

Piatti 163(!!!!)cm, és remélem emlékeztek, hogy fejelt gólt Alvesről, aki laza 10 cm-el magasabb.

Csak 2 gyors példa volt. Nyilván számít valamennyit, de én Chinoval értek egyet. Ha egy védő már 180cm + , az szerintem bőven jó.

UI: ahhoz hogy fejelni tudjon, jól kell érkezni, ugrani kell,stb. Puyollal sose volt ilyen baj, pedig még 180 cm sincs.
Ráadásul ebbe a csapatba bedobnának két 190 magas játékost hátra, akik olyan sebességgel bírnak, mint Piqué és buktál mindent kb. Nem lenne olyan csatár nagyjából aki ne futná le őket.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.15. 12:13:43

Én úgy tudom,hogy eladni lehet,de szerintem pont azért nem fognak senkit elküldeni mert nem hozhatunk senkit és az esetleges sérülések miatt elég meredek lenne ennél is kevesebb játékossal nekifutni még egy évnek. :?
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
mvik
Jugador d'estrella

2014.04.15. 12:02:24

üdv. olyan kérdésem lenne ezzel a FIFA büntetéssel kapcsolatban, h akkor most csak venni nem szabad játékost vagy eladni sem. mert ha eladni azért lehet akkor a töltelék emberektől szerintem meg kéne szabadulni mert csak a pénzt viszik és úgy se játszanak (gondolok itt: Dos Santosra, Afellayra, Cuencara és Tellora). a büntetés olyan szempontból esetleg jó is lehet h be lehetne építeni a csapatba néhány fiatalt (pl. Bagnack, Sergi Gómez, Samper, Traoré, Dongou), mert ugyan igazolás nélkül szerintem jövőre komoly sanszunk nem igen lesz nyerni semmit (NE LEGYEN IGAZAM ÉS VÁLJANAK BE A FIATALOK ÉS LEGALÁBB EGY BAJNOKSÁGOT NYERJÜNK!!! :D ), de legalább beépítenénk a csapatba pár fiatalt akik még éhesek a sikerre nem úgy mint idén a nagyok.
mvik
defender3
Entrenador del Barça

2014.04.15. 11:14:08

Mostani keretből, akikkel számolva van első körben eladnám Tellot Pedrot S. Robertot kiadnám kölcsönbe egy évre, h játszon és gyűjtse a rutint, dos Santossal is hasonlóan tennék a sérülése után. Masch-t is eladnám de csak akkor ha 1 kv már le van igazolva. Aki jönne az 2 kv Pique és Bartra mellé egy 26-27 éves és egy fiatal (18-19 éves) (az aki 21-22 éves az már nem fiatal hanem kész játékos csak nálunk divat fiatalnak mondani egy 22 éveset, mert arra a korra akár 100 első osztályú meccse is lehet ha olyan); egy olyan csatár aki legalább 185cm magas és ha kell meg tudja oldani erőböl a dolgokat.
Miért Pedrot adnám el nem pedig Alexist? Azért mert szerintem Alexis jobb játékos és csak azért mert saját nevelés nem maradna. Tello szerintem egyértelmű.
Masch-ra biztos lenne érdeklődő és még jó áron el is lehetne adni.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.15. 07:10:47

Chino írta: Az hogy most valaki 182 vagy 186 centi magas, még önmagában nem olyan meghatározó. Ott van példának Puyol. Még 180 cm sincs a kapitány, de úr tud lenni a levegőben. Nyilván könnyebb egy 190 centis colosnak kifejelni a labdát, de sok múlik a helyezkedésen, milyenek a rugói stb. Martinez például nagyon jó ebben.
Egy Verthongen/Hummels+Martinez pakkal sokáig meglehetnénk minőségileg hátul. David Luizzal nekem még mindig az a bajom, hogy fejben ő is gyenge, hiába vannak kiváló kvalitásai. Piquével összeereszteni nem egy életbiztosítás, nekünk pedig stabil védelemre van szükségünk. Martinezt pedig ha emberi áron el lehetne hozni nagyot erősödnénk.

Ide már csak egy jobb oldali védő a kérdés. Montoya számomra hatalmas kérdőjel. Szerintem egy tipikus második számú játékos sajnos, mondjuk úgyis az aktuális edző alatt derül ki mit is tud.
Kicsit sarkítasz a reagálással, mert nem 182 és 186 közötti különbséget írtam. Martinez 181 cm, Hummels 192 cm.
Szerintem meg van jelentősége ennek a magasságbeli különbségnek, főként akkor, ha a magasabb játékos súlypontemelkedése kiváló vagy átlag feletti. A 3 pontban felsorolt játékosok nemcsak magasabbak, de a súlypontemelkedésük is kiváló, innentől kezdve nem bagatell az, hogy milyen magas legyen a mi törpe csapatunkban valaki.
A Puyol példád teljesen egyedi, mert ilyen játékos nincs és nem is lesz a Barca védelmében többet. (Lásd Maschot, aki hasonló magasságú, de a súlypontemelkedése kb. 1,5 cm)
Ne értsd félre, nem vagyok Martinez ellenes, jó játékosnak tartom én is,de őt nem lehet megszerezni olcsón és szerintem 1 védővel nem vagyunk kisegítve.

Luizról meg nem értem miért írod ezt, már megfigyeltem a fórumon valaki ezt elkezdte írni anno, hogy szertelen, Piqué mellett nem életbiztosítás stb..
Nem kívánlak megsérteni félre ne értsd, nem is elsősorban neked címezem, de ez egy akkora butaság. Aki látta játszani mostanában, az ódákat zenghet a játékáról. Félelmetesen jól játszik, nagyon megbízható, az bizonyára nem véletlen, hogy bár most a BL negyeddöntőben más poszton játszott, de Mourinho el volt ájulva tőle. A védelem közepén is kiválóan teljesít a PL-ben, ha ott kell helytállnia.
A brazil válogatottban is alapember, ez mindent elmond róla. Azzal is felesleges takarózni, hogy Thiago Silva mellett könnyű.
Egyszerűen klasszis, nagyon jó játékos, akinek kellett egy kis idő, hogy beérjen.
Régebben voltak butaságai, de mára úgy néz ki teljesen kinőtte.
Mellesleg én például Piquével simán el tudnám képzelni, mert az ő játéka is az utóbbi időben kicsit megváltozott jó irányba és sokkal fegyelmezettebb.

Montoya ügyben egyetértünk, igaz a csapat legjobbja volt Granadában (ami a játékot tekintve nem is olyan nagy érdem), de a gólnál ő is hunyó volt kéz a kézben Pintoval.
Lehet neki is csak állandó játéklehetőség kellene, hogy magabiztosabb, határozottabb legyen.
miihii
KHAL

2014.04.15. 03:07:14

kukeckeee írta: reménykedve, hogy jövőre a kupák hoznak elég nagy bevételt ahhoz, hogy ne kerüljön bajba a klub. .
Mondjuk ennek az egyenletnek a másik oldala a rengeteg prémium meg az egyéb járulékos költségek a szerződések apróbetűseiben :wink:
Azért nyilván ezzel együtt is még pluszos a buli, de azért jócskán elvesz a profitból a jutalomosztás :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.14. 17:26:27

Alcantara írta:Bob jól bedobta a csontot! Rágódom rajta kicsit én is!:lol:

Két jó védő kell. Inigo Martinez nem rossz, tehetséges, viszont én nem venném meg semmiképpen a vezetőség(???) helyében.
Oka legfőképpen, hogy kezdőbe kevés a magassága:181 cm.
Érte kár pénzt áldozni ilyen paraméterek miatt a következő indokok alapján:

A csapatnak éppen az a legnagyobb problémája, hogy nincsenek magas, erőteljes, jól fejelő játékosai. Mivel minden posztra nem tudunk atlétákat vásárolni (vagy 1 évig sehová), ezért a legfontosabb erősítésnek mindenféleképpen olyan termetűnek kell lennie, aki emeli az átlagot.
Az sem mindegy, hogy milyen játékos, mert erre a posztra minőségi labdarúgó kell, akinek van nemzetközi tapasztalata, van benne még jó pár év játék, nem 30 felé jár.

Ezen szempontok alapján kizárólag 3 labdarúgó jöhet szóba:
1. Hummels 25 éves , 192 cm
2. David Luiz 26 éves, 189 cm
3. Verthongen 26 éves , 189 cm

Ezen játékosok közül, ha valamelyiket sikerülne megszerezni, jöhetne Musacchio, aki 23 éves, igaz, hogy csak 182 cm magas, de a kontraktusa 2014. június 30-án lejár, tehát ő Martinezzel ellentétben ingyen igazolható. Kiegészítő embernek tökéletes lenne a Piqué-1-2-3. pontban említett tengely mögé.

Mascheranot azonnal eladnám, mert jelenleg piacképes, Benítez szerelmes belé.
A Madrid a Napolira tudott sózni egy Raul Albiolt és Callejont, akkor mi is tudjunk már jó áron eladni, az egyébként saját posztján nagyon jó, más játékrendszerben tökéletesen teljesítő játékost. Az érte kapott összeget meg lehet toldani és mindjárt nem kell garasoskodni egy kiváló belső védő megszerzésében.

Reus nagyon jó játékos, én egyelőre nem látom, hogy az ő képességeit nálunk hol tudná a legjobban kibontakoztatni. Az aki kizárólag ide szeretne jönni és igazán minőségi labdarúgó az mindenféleképpen jöjjön, ellentétben Thiago Silvával, aki korban sem való ide és az évekig való egyoldalú akarat okán, maradjon csak Blanc barátjánál. Mellesleg valahol olvastam, hogy Blanc-t megerősítették a posztján közvetlen a kiesés után. :lol:
Az hogy most valaki 182 vagy 186 centi magas, még önmagában nem olyan meghatározó. Ott van példának Puyol. Még 180 cm sincs a kapitány, de úr tud lenni a levegőben. Nyilván könnyebb egy 190 centis colosnak kifejelni a labdát, de sok múlik a helyezkedésen, milyenek a rugói stb. Martinez például nagyon jó ebben.
Egy Verthongen/Hummels+Martinez pakkal sokáig meglehetnénk minőségileg hátul. David Luizzal nekem még mindig az a bajom, hogy fejben ő is gyenge, hiába vannak kiváló kvalitásai. Piquével összeereszteni nem egy életbiztosítás, nekünk pedig stabil védelemre van szükségünk. Martinezt pedig ha emberi áron el lehetne hozni nagyot erősödnénk. Meggyőződésem, hogy két éven belül, már komoly konkurenciája lenne Piquének. Fiatal, ennek ellenére már igen rutinos is.

Ide már csak egy jobb oldali védő a kérdés. Montoya számomra hatalmas kérdőjel. Szerintem egy tipikus második számú játékos sajnos, mondjuk úgyis az aktuális edző alatt derül ki mit is tud. Daniban nem nagyon látok egy évnél többet, a helyén Danilot nagyon szívesen elnézegetném. Láttam néhány Porto meccset és nem semmi a srác, arról nem is beszélve, hogy még nagyon fiatal. Kár, hogy nem jött még szóba. Szerintem nagyobb szükségünk rá egyelőre, mint Reusra.
Kiváló játékos, de a helyét nem igazán látom a csapatban. Nem nézek sok Dortmund meccset, de mintha ő inkább középen-bal szélen játszana leginkább. Rá akkor látok esélyt, ha Alexis távozna, mert Pedro az be van betonozva.

De a lényeg, hogy a védő -és kapuskérdés le legyen zárva, a többi már csak ráadás lenne. Ez viszont függ attól, hogy ki lesz az edző és kikkel képzeli el a jövőt, nem mellesleg mennyire kap szabad kezet.

És arról se feledkezzünk meg, hogy jelenleg igazolási tilalom van számunkra, ami közel sem biztos hogy fel lesz oldva, sőt, én több esélyt is látok arra, hogy ez így is marad.
Forca Barca!!!!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.14. 16:58:34

Csak húztalak, bocsi. :twisted:
Persze, simán lehet, hogy a törlesztő kevesebb. Vagy arra gondoltak, hogy egyszer majd, majd a távoli jövőben lesz egy olyan év, mikor ennyit is elkölthetnénk, de ahhoz vissza kell fizetni mindent :mrgreen:
Kép
kukeckeee
Barça C

2014.04.14. 16:04:10

MQuC írta:Ez aranyos. Kérdezd meg a szüleidet vagy valakit, ha nekik nincsen, hogy mit szól a bank, ha nincs befizetve a "svejcifran" [-X Nincs olyan, mint fifában, hogy gyorsan átállítod a csúszkát, hogy az igazolásokra jusson több lóvé, mint a fizukra... Lehet, hogy azt mondom, ebben a hónapban nem eszek annyi húst, de megnézek egy filmet a moziban, de nagyban ez nem igen működik.
neharagudj, nem buta vagyok :D ennél tisztábban nem is lehetnék a banki helyzeteket illetően, mert édesanyám bankban dolgozik. Csak egyszer olvastam egy ilyet: „Ennek az összegnek a felét általában az adósságaink csökkentésére használjuk fel, de akadhat olyan év, amikor a teljes 120 millió eurót átigazolásokra költjük"

ez miatt tűnt / tűnik nekem úgy, hogy nincs a klub kötelezve arra, hogy minden évben jelentős összeget fizessen a bankoknak.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.14. 14:26:56

Bob jól bedobta a csontot! Rágódom rajta kicsit én is!:lol:

Két jó védő kell. Inigo Martinez nem rossz, tehetséges, viszont én nem venném meg semmiképpen a vezetőség(???) helyében.
Oka legfőképpen, hogy kezdőbe kevés a magassága:181 cm.
Érte kár pénzt áldozni ilyen paraméterek miatt a következő indokok alapján:

A csapatnak éppen az a legnagyobb problémája, hogy nincsenek magas, erőteljes, jól fejelő játékosai. Mivel minden posztra nem tudunk atlétákat vásárolni (vagy 1 évig sehová), ezért a legfontosabb erősítésnek mindenféleképpen olyan termetűnek kell lennie, aki emeli az átlagot.
Az sem mindegy, hogy milyen játékos, mert erre a posztra minőségi labdarúgó kell, akinek van nemzetközi tapasztalata, van benne még jó pár év játék, nem 30 felé jár.

Ezen szempontok alapján kizárólag 3 labdarúgó jöhet szóba:
1. Hummels 25 éves , 192 cm
2. David Luiz 26 éves, 189 cm
3. Verthongen 26 éves , 189 cm

Ezen játékosok közül, ha valamelyiket sikerülne megszerezni, jöhetne Musacchio, aki 23 éves, igaz, hogy csak 182 cm magas, de a kontraktusa 2014. június 30-án lejár, tehát ő Martinezzel ellentétben ingyen igazolható. Kiegészítő embernek tökéletes lenne a Piqué-1-2-3. pontban említett tengely mögé.

Mascheranot azonnal eladnám, mert jelenleg piacképes, Benítez szerelmes belé.
A Madrid a Napolira tudott sózni egy Raul Albiolt és Callejont, akkor mi is tudjunk már jó áron eladni, az egyébként saját posztján nagyon jó, más játékrendszerben tökéletesen teljesítő játékost. Az érte kapott összeget meg lehet toldani és mindjárt nem kell garasoskodni egy kiváló belső védő megszerzésében.

Reus nagyon jó játékos, én egyelőre nem látom, hogy az ő képességeit nálunk hol tudná a legjobban kibontakoztatni. Az aki kizárólag ide szeretne jönni és igazán minőségi labdarúgó az mindenféleképpen jöjjön, ellentétben Thiago Silvával, aki korban sem való ide és az évekig való egyoldalú akarat okán, maradjon csak Blanc barátjánál. Mellesleg valahol olvastam, hogy Blanc-t megerősítették a posztján közvetlen a kiesés után. :lol:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.14. 14:21:02

Ez aranyos. Kérdezd meg a szüleidet vagy valakit, ha nekik nincsen, hogy mit szól a bank, ha nincs befizetve a "svejcifran" [-X Nincs olyan, mint fifában, hogy gyorsan átállítod a csúszkát, hogy az igazolásokra jusson több lóvé, mint a fizukra... Lehet, hogy azt mondom, ebben a hónapban nem eszek annyi húst, de megnézek egy filmet a moziban, de nagyban ez nem igen működik.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.14. 14:12:21

kukeckeee írta:minden évben fordítanak az adósság csökkentésére is. Na most ezt kihagyhatnák
hát ez nem így működik :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kukeckeee
Barça C

2014.04.14. 13:50:39

pep71 írta:
kukeckeee írta:Reus - Mandzukic kettős kéne előre, Pedronak meg kiadni az útját, legalább Mandzu árát fedezné. És végre lenne értelme hátrányban Alvesnek beívelni a labdákat mert az edző végre betud küldeni egy embert aki tud fejelni. Hátra pedig Hummels és Inigo Martinez kettős kéne és Masch-ot elküldeni.
Szerinted erre melyik klubnak lenne pénze?? Talán a Psg-nek..
Pedro ára fedezne valakit + Masch + Puyol fizetése elég lenne 2 embernek és akkor nem rég azt nyilatkozták, hogy lenne mit elkölteni, csak minden évben fordítanak az adósság csökkentésére is. Na most ezt kihagyhatnák, reménykedve, hogy jövőre a kupák hoznak elég nagy bevételt ahhoz, hogy ne kerüljön bajba a klub. Nem beszélve arról, hogy a közelmúltban azért nem egy kupa került a csapathoz és akkor még Qatar is betette a lábát ide, szerintem lenne miből fizetni.
pep71
Entrenador del Barça

2014.04.14. 13:20:13

kukeckeee írta:Reus - Mandzukic kettős kéne előre, Pedronak meg kiadni az útját, legalább Mandzu árát fedezné. És végre lenne értelme hátrányban Alvesnek beívelni a labdákat mert az edző végre betud küldeni egy embert aki tud fejelni. Hátra pedig Hummels és Inigo Martinez kettős kéne és Masch-ot elküldeni.
Szerinted erre melyik klubnak lenne pénze?? Talán a Psg-nek..
kukeckeee
Barça C

2014.04.14. 12:56:32

Reus - Mandzukic kettős kéne előre, Pedronak meg kiadni az útját, legalább Mandzu árát fedezné. És végre lenne értelme hátrányban Alvesnek beívelni a labdákat mert az edző végre betud küldeni egy embert aki tud fejelni. Hátra pedig Hummels és Inigo Martinez kettős kéne és Masch-ot elküldeni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.14. 12:11:12

Leon írta:Reus - nál próbálkozni (már csak azért is,hogy pl a Real elől elhappolják )és ez esetben miénk a srác.Ami jó,csak lehet őt akarják 1.nek megszerezni és abból megint az lesz,hogy jajj bocs elfogyott a zseton a védőkre! :evil:
Félelmetesen amatőr társaság a Barca vezetősége...
Reusnál nem tudnak behibázni. A kivásárlási ára, ha jól emlékszem 37 millió euró. Ennél olcsóbban nem fogja a Dortmund elengedni, ennél az árnál meg már nincs beleszólásuk. Ha Reus jönni akar és mi megvenni, akkor nem lesz ennek semmi akadálya. Középcsatáron (legalább csere szinten) nem kéne gondolkozni? :roll:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Leon
Director del Fútbol

2014.04.14. 11:51:54

Silvat szerintem is kizárhatjuk (akkor is ha igazolhatunk), az ára mellett tavaly bemutatott szánalmas magánszáma is ellene szól. Ha lesz igazolás akkor Hummles lehet az 1 célpont meg valami fiatalabb tehetséges kh. Mivel a vezetőség nem bírja,hogy ki előre ne igazoljon ezért tuti be fognak majd Reus - nál próbálkozni (már csak azért is,hogy pl a Real elől elhappolják )és ez esetben miénk a srác.Ami jó,csak lehet őt akarják 1.nek megszerezni és abból megint az lesz,hogy jajj bocs elfogyott a zseton a védőkre! :evil:
Félelmetesen amatőr társaság a Barca vezetősége,komolyan mondom innen a fórumról többen jobban megoldanák ott a a dolgokat (még ha nem is látunk teljesen a dolgok mögé) mint azok a pancserek! #-o
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.14. 11:48:50

Komolyan mondom, az az ember viccet csinált magából. Csak nehogy most a nyáron az egész vezetőségünkből csináljon (mégnagyobb) viccet. Ha a családban valakinek rossz a kedve, elég cska ezt a nyilatkozatot felhozni, hogy gondolnia kell a családjára, máris jobbkedvre derül mindenki.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.14. 11:46:29

thiago silvát 3 évvel ezelőtt kellett volna megvenni, nem most. 30 éves játékosért akiben van 3, jó esetben 5 év, felesleges kifizetni 30 milliót, plusz akkora fizetést h ne haljon éhen a családja...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.14. 11:11:39

salas9 írta:
Bob_Marley írta:Csakhogy legyen téma. :D
Mundo Deportivo: PSG's Thiago Silva to leave in summer if chance arises. Brazilian unhappy with lack of progress & Blanc's performance
Most is lehozták a cikket, hogy nincs jóba Blanc-al :D De ha (megint) nem hozhatjuk el akkor David Luiz van főszerepben :lol: És azt is megírták, hogy kifizetjük Reus-ért a 35 milliót (már ha igazolhatunk) :D
Én már Thiago Silvát fölöslegesnek érzem ide. Hamarosan 30 éves lesz, az ára az egekben, a fizetése még inkább. Játéktudásával kapcsolatban nincs kérdésem, de ez óriási ráfizetés lenne. David Luiz OK. Reust pedig teljesen fölöslegesnek tartom, de ilyen áron, főleg ha megy az Alexis-Pedro páros egyike, akkor bőven megéri. Azt viszont nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy bárki közülük is távozna...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
salas9
Entrenador del Barça

2014.04.14. 10:55:58

Mundo Deportivo: PSG's Thiago Silva to leave in summer if chance arises. Brazilian unhappy with lack of progress & Blanc's performance
Most is lehozták a cikket, hogy nincs jóba Blanc-al :D De ha (megint) nem hozhatjuk el akkor David Luiz van főszerepben :lol: És azt is megírták, hogy kifizetjük Reus-ért a 35 milliót (már ha igazolhatunk) :D
Kép
diagonal
Jugador d'estrella

2014.04.13. 22:45:40

:) Írhatnám, hogy nem vagyunk abban a helyzetben hogy amennyiben ez így van ne tárgyaljunk vele. Egyébként ha Thiago így gondolja abban van valami, meggyőződésem hogy a PSG gyenge pontja Blanc és könnyen lehet most BL elődöntősök ha más ül a padon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.13. 22:26:45

Csakhogy legyen téma. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.12. 13:18:21

Chino írta:
Ahhoz képest például Songot üldözné el mindenki, hogy nem Barca-szint.
köztük én is, más,hogy valaki nagydarab,meg más,hogy erős. Nálam Song sem egy nagy eresztés ilyen szempontból,Keita cingárabb volt,de sokkall erőszakosabb és keményebb.
Song sem tud működni egyedül vkp-ban, Busival együtt kéne megnézni,de ez új rendszer lenne,stb, ráadásul előrejátékban egyik sem nagy durranás. Túl lennénk biztosítva. Olyan lenne,mint a spanyol válogatott, Alonso-Busi kp-val.
Ráadásul sebessége neki sincsen.

Na mindegy, persze maradhat,de az,hogy őt berakjuk Busi helyett,az nem megoldás a problémákra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2014.04.12. 13:00:24

csababarca írta:
messideco írta:
Plusz Cruyff: "A Barcának fizikálisan erős játékosokat kell vásárolnia. Korábban itt volt Yaya, Puyol, Henry, most nincs senki"
erről beszélek napok óta,de már nyáron is. Egy adag lepkefingnyi erő van a játékosainkban. Mai foci (sajnos) olyan,hogy erősnek kell lenni. Nézzétek meg milyen csapatok vannak az elődöntőben a BL-ben, mindenhol erős,lendületes játékosok jellemzőek. És itt nem durvaságra gondolunk Cruyff-tesóval, hanem arra,hogy ne olyan könnyen nyomják el a játékosainkat,tudjanak ütközni,ha kell,és nem csak a védelemben,de a középpályán is.
Volt egy Keitánk,ő volt az utolsó,és lám,mennyire hiányzik egy ilyen tipus. Pedig emlékszem Bob-bal csörtéztem párat,amikor kezdő volt Iniesta,vagy Xavi kárára, de beláttam,hogy igaza van. Kell ilyen is a csapatba.
Remélem belátja a vezetőség,és ha idén nem is igazolhatunk,de jövőre próbálnak ennek szellemében erősíteni.
Ahhoz képest például Songot üldözné el mindenki, hogy nem Barca-szint.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése