2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kicsit sarkítasz a reagálással, mert nem 182 és 186 közötti különbséget írtam. Martinez 181 cm, Hummels 192 cm.Chino írta: Az hogy most valaki 182 vagy 186 centi magas, még önmagában nem olyan meghatározó. Ott van példának Puyol. Még 180 cm sincs a kapitány, de úr tud lenni a levegőben. Nyilván könnyebb egy 190 centis colosnak kifejelni a labdát, de sok múlik a helyezkedésen, milyenek a rugói stb. Martinez például nagyon jó ebben.
Egy Verthongen/Hummels+Martinez pakkal sokáig meglehetnénk minőségileg hátul. David Luizzal nekem még mindig az a bajom, hogy fejben ő is gyenge, hiába vannak kiváló kvalitásai. Piquével összeereszteni nem egy életbiztosítás, nekünk pedig stabil védelemre van szükségünk. Martinezt pedig ha emberi áron el lehetne hozni nagyot erősödnénk.
Ide már csak egy jobb oldali védő a kérdés. Montoya számomra hatalmas kérdőjel. Szerintem egy tipikus második számú játékos sajnos, mondjuk úgyis az aktuális edző alatt derül ki mit is tud.
Mondjuk ennek az egyenletnek a másik oldala a rengeteg prémium meg az egyéb járulékos költségek a szerződések apróbetűseibenkukeckeee írta: reménykedve, hogy jövőre a kupák hoznak elég nagy bevételt ahhoz, hogy ne kerüljön bajba a klub. .
Az hogy most valaki 182 vagy 186 centi magas, még önmagában nem olyan meghatározó. Ott van példának Puyol. Még 180 cm sincs a kapitány, de úr tud lenni a levegőben. Nyilván könnyebb egy 190 centis colosnak kifejelni a labdát, de sok múlik a helyezkedésen, milyenek a rugói stb. Martinez például nagyon jó ebben.Alcantara írta:Bob jól bedobta a csontot! Rágódom rajta kicsit én is!:lol:
Két jó védő kell. Inigo Martinez nem rossz, tehetséges, viszont én nem venném meg semmiképpen a vezetőség(???) helyében.
Oka legfőképpen, hogy kezdőbe kevés a magassága:181 cm.
Érte kár pénzt áldozni ilyen paraméterek miatt a következő indokok alapján:
A csapatnak éppen az a legnagyobb problémája, hogy nincsenek magas, erőteljes, jól fejelő játékosai. Mivel minden posztra nem tudunk atlétákat vásárolni (vagy 1 évig sehová), ezért a legfontosabb erősítésnek mindenféleképpen olyan termetűnek kell lennie, aki emeli az átlagot.
Az sem mindegy, hogy milyen játékos, mert erre a posztra minőségi labdarúgó kell, akinek van nemzetközi tapasztalata, van benne még jó pár év játék, nem 30 felé jár.
Ezen szempontok alapján kizárólag 3 labdarúgó jöhet szóba:
1. Hummels 25 éves , 192 cm
2. David Luiz 26 éves, 189 cm
3. Verthongen 26 éves , 189 cm
Ezen játékosok közül, ha valamelyiket sikerülne megszerezni, jöhetne Musacchio, aki 23 éves, igaz, hogy csak 182 cm magas, de a kontraktusa 2014. június 30-án lejár, tehát ő Martinezzel ellentétben ingyen igazolható. Kiegészítő embernek tökéletes lenne a Piqué-1-2-3. pontban említett tengely mögé.
Mascheranot azonnal eladnám, mert jelenleg piacképes, Benítez szerelmes belé.
A Madrid a Napolira tudott sózni egy Raul Albiolt és Callejont, akkor mi is tudjunk már jó áron eladni, az egyébként saját posztján nagyon jó, más játékrendszerben tökéletesen teljesítő játékost. Az érte kapott összeget meg lehet toldani és mindjárt nem kell garasoskodni egy kiváló belső védő megszerzésében.
Reus nagyon jó játékos, én egyelőre nem látom, hogy az ő képességeit nálunk hol tudná a legjobban kibontakoztatni. Az aki kizárólag ide szeretne jönni és igazán minőségi labdarúgó az mindenféleképpen jöjjön, ellentétben Thiago Silvával, aki korban sem való ide és az évekig való egyoldalú akarat okán, maradjon csak Blanc barátjánál. Mellesleg valahol olvastam, hogy Blanc-t megerősítették a posztján közvetlen a kiesés után.
neharagudj, nem buta vagyokMQuC írta:Ez aranyos. Kérdezd meg a szüleidet vagy valakit, ha nekik nincsen, hogy mit szól a bank, ha nincs befizetve a "svejcifran"Nincs olyan, mint fifában, hogy gyorsan átállítod a csúszkát, hogy az igazolásokra jusson több lóvé, mint a fizukra... Lehet, hogy azt mondom, ebben a hónapban nem eszek annyi húst, de megnézek egy filmet a moziban, de nagyban ez nem igen működik.
hát ez nem így működikkukeckeee írta:minden évben fordítanak az adósság csökkentésére is. Na most ezt kihagyhatnák
Pedro ára fedezne valakit + Masch + Puyol fizetése elég lenne 2 embernek és akkor nem rég azt nyilatkozták, hogy lenne mit elkölteni, csak minden évben fordítanak az adósság csökkentésére is. Na most ezt kihagyhatnák, reménykedve, hogy jövőre a kupák hoznak elég nagy bevételt ahhoz, hogy ne kerüljön bajba a klub. Nem beszélve arról, hogy a közelmúltban azért nem egy kupa került a csapathoz és akkor még Qatar is betette a lábát ide, szerintem lenne miből fizetni.pep71 írta:Szerinted erre melyik klubnak lenne pénze?? Talán a Psg-nek..kukeckeee írta:Reus - Mandzukic kettős kéne előre, Pedronak meg kiadni az útját, legalább Mandzu árát fedezné. És végre lenne értelme hátrányban Alvesnek beívelni a labdákat mert az edző végre betud küldeni egy embert aki tud fejelni. Hátra pedig Hummels és Inigo Martinez kettős kéne és Masch-ot elküldeni.
Szerinted erre melyik klubnak lenne pénze?? Talán a Psg-nek..kukeckeee írta:Reus - Mandzukic kettős kéne előre, Pedronak meg kiadni az útját, legalább Mandzu árát fedezné. És végre lenne értelme hátrányban Alvesnek beívelni a labdákat mert az edző végre betud küldeni egy embert aki tud fejelni. Hátra pedig Hummels és Inigo Martinez kettős kéne és Masch-ot elküldeni.
Reusnál nem tudnak behibázni. A kivásárlási ára, ha jól emlékszem 37 millió euró. Ennél olcsóbban nem fogja a Dortmund elengedni, ennél az árnál meg már nincs beleszólásuk. Ha Reus jönni akar és mi megvenni, akkor nem lesz ennek semmi akadálya. Középcsatáron (legalább csere szinten) nem kéne gondolkozni?Leon írta:Reus - nál próbálkozni (már csak azért is,hogy pl a Real elől elhappolják )és ez esetben miénk a srác.Ami jó,csak lehet őt akarják 1.nek megszerezni és abból megint az lesz,hogy jajj bocs elfogyott a zseton a védőkre!![]()
Félelmetesen amatőr társaság a Barca vezetősége...
Én már Thiago Silvát fölöslegesnek érzem ide. Hamarosan 30 éves lesz, az ára az egekben, a fizetése még inkább. Játéktudásával kapcsolatban nincs kérdésem, de ez óriási ráfizetés lenne. David Luiz OK. Reust pedig teljesen fölöslegesnek tartom, de ilyen áron, főleg ha megy az Alexis-Pedro páros egyike, akkor bőven megéri. Azt viszont nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy bárki közülük is távozna...salas9 írta:Most is lehozták a cikket, hogy nincs jóba Blanc-alBob_Marley írta:Csakhogy legyen téma.
Mundo Deportivo: PSG's Thiago Silva to leave in summer if chance arises. Brazilian unhappy with lack of progress & Blanc's performanceDe ha (megint) nem hozhatjuk el akkor David Luiz van főszerepben
És azt is megírták, hogy kifizetjük Reus-ért a 35 milliót (már ha igazolhatunk)
Most is lehozták a cikket, hogy nincs jóba Blanc-alBob_Marley írta:Csakhogy legyen téma.
Mundo Deportivo: PSG's Thiago Silva to leave in summer if chance arises. Brazilian unhappy with lack of progress & Blanc's performance
Bob_Marley írta:Csakhogy legyen téma.
Mundo Deportivo: PSG's Thiago Silva to leave in summer if chance arises. Brazilian unhappy with lack of progress & Blanc's performance
köztük én is, más,hogy valaki nagydarab,meg más,hogy erős. Nálam Song sem egy nagy eresztés ilyen szempontból,Keita cingárabb volt,de sokkall erőszakosabb és keményebb.Chino írta:
Ahhoz képest például Songot üldözné el mindenki, hogy nem Barca-szint.
Ahhoz képest például Songot üldözné el mindenki, hogy nem Barca-szint.csababarca írta:erről beszélek napok óta,de már nyáron is. Egy adag lepkefingnyi erő van a játékosainkban. Mai foci (sajnos) olyan,hogy erősnek kell lenni. Nézzétek meg milyen csapatok vannak az elődöntőben a BL-ben, mindenhol erős,lendületes játékosok jellemzőek. És itt nem durvaságra gondolunk Cruyff-tesóval, hanem arra,hogy ne olyan könnyen nyomják el a játékosainkat,tudjanak ütközni,ha kell,és nem csak a védelemben,de a középpályán is.messideco írta:
Plusz Cruyff: "A Barcának fizikálisan erős játékosokat kell vásárolnia. Korábban itt volt Yaya, Puyol, Henry, most nincs senki"
Volt egy Keitánk,ő volt az utolsó,és lám,mennyire hiányzik egy ilyen tipus. Pedig emlékszem Bob-bal csörtéztem párat,amikor kezdő volt Iniesta,vagy Xavi kárára, de beláttam,hogy igaza van. Kell ilyen is a csapatba.
Remélem belátja a vezetőség,és ha idén nem is igazolhatunk,de jövőre próbálnak ennek szellemében erősíteni.