Tavasszal még nem nagyon láttam Luizt játszani, úgyhogy lehet, hogy igazad van, de korábban nagyon benne volt az a hibafaktor, ami az igazán rutinos és magabiztos védőket nem igazán jellemzi. A válogatott szerintem annyira nem mérvadó, nem igazán van konkurenciája. Egy Dante-t mondjuk nem nehéz kiszorítani, de ez most nem fontos. Ennek ellenére Hummels és vertonghen után őt látnám legszívesebben. Ha sikerül összeszokniuk Piquével jó párosunk lehetne középen, Bartraval és egy fiatal "IM-szerű" (vagy éppen egy nagy rutinnal rendelkező) védővel sokáig ellehetnénk. Ami felé billenti kicsit a mérleget, hogy vkp-ként is nyugodtan bevethető, így Song lelépése sem sújtana le minket. Így Masch-Song párosért 30-at simán kaphatunk.Alcantara írta:
Luizról meg nem értem miért írod ezt, már megfigyeltem a fórumon valaki ezt elkezdte írni anno, hogy szertelen, Piqué mellett nem életbiztosítás stb..
Nem kívánlak megsérteni félre ne értsd, nem is elsősorban neked címezem, de ez egy akkora butaság. Aki látta játszani mostanában, az ódákat zenghet a játékáról. Félelmetesen jól játszik, nagyon megbízható, az bizonyára nem véletlen, hogy bár most a BL negyeddöntőben más poszton játszott, de Mourinho el volt ájulva tőle. A védelem közepén is kiválóan teljesít a PL-ben, ha ott kell helytállnia.
A brazil válogatottban is alapember, ez mindent elmond róla. Azzal is felesleges takarózni, hogy Thiago Silva mellett könnyű.
Egyszerűen klasszis, nagyon jó játékos, akinek kellett egy kis idő, hogy beérjen.
Régebben voltak butaságai, de mára úgy néz ki teljesen kinőtte.
Mellesleg én például Piquével simán el tudnám képzelni, mert az ő játéka is az utóbbi időben kicsit megváltozott jó irányba és sokkal fegyelmezettebb.
Montoya ügyben egyetértünk, igaz a csapat legjobbja volt Granadában (ami a játékot tekintve nem is olyan nagy érdem), de a gólnál ő is hunyó volt kéz a kézben Pintoval.
Lehet neki is csak állandó játéklehetőség kellene, hogy magabiztosabb, határozottabb legyen.
Reust továbbra sem igazán értem. Ha valaki több BVB meccset néz, írna röviden róla. Milyen poszton bevethető, hol képes a legjobb teljesítményre, hasonlók. Mert amennyire én ismerem a mi játékrendszerünkben nem nagyon látom a helyét. Nagyon jó játékos, de ide nem hiszem, hogy annyira kellene.
Ha érkezik Klopp inkább Hummels-el jöjjön.
Bár ezekről csak akkor van értelme beszélni, ha sikerül a büntetést rendezni. Annyi hülyeség után a vezetőségnek illene már valami pozitívummal is előállni.