Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erxy írta:Itt az összefoglaló. Nem semmi mik maradtak kiMunir gólja viszont egészen fantasztikus volt, mind a befejezés, mind az előtte lévő összjáték Samper, Espinosa és Munir között.
![]()
Egyébként a többi meccs alakulása miatt a B csapat fellépett a 3. helyre!
Egy fiatal felhozásának mindig a jövőre kell irányulni. Ha maradna és jövőre tervei volnának pl. Munirral, akkor megtehetné, hogy már ebben a bajnokságban beállítja. Így feleslegesen megsértené ezzel Telloékat és megzavarná Munirt és a körülötte lévő viszonyokat. Valószínűleg ugyanezért ejtette Adamat, akivel láthatóan tervei voltak, nem pedig azért, mert nem vált be az A-ban.MichaaBee írta:Nem teljesen értem a logikai szálat ebben az észrevételedben. Attól, hogy távozni fog, még ugyanúgy nyúlhat fiatalokhoz, neki itt már semmilyen érdeke nincs, így akár be is dobhatja őket tét nélkül.barcafacan írta:Martino, mint deklaráltan távozó edző nemigen fog fiatalokhoz nyúlni. Nem is lenne értelme.-
Nem teljesen értem a logikai szálat ebben az észrevételedben. Attól, hogy távozni fog, még ugyanúgy nyúlhat fiatalokhoz, neki itt már semmilyen érdeke nincs, így akár be is dobhatja őket tét nélkül.barcafacan írta:Martino, mint deklaráltan távozó edző nemigen fog fiatalokhoz nyúlni. Nem is lenne értelme.-
Igen, alapvetően a Juvenil A és B játékosaiból állt a keret, közülük páran már a B-ben is megfordultak egy-két meccs erejéig.visca el barca írta:nem nagyon követtem az eseményt, de örülök h megnyerték a fiatalok. ez az u19 gondolom nagyrészt a juvenil A játékosokból állt.
16:15, Eurosport.MQuC írta:A mai ifi BL döntőt hol adják és mikor?
Denist nagyon szeretem, de be kell látni nem megy ez olyan egyszerűen. Ott van Rafinha, aki szerintem tehetségesebb és sokkal rutinosabb, örüljünk ha őt sikerül valahogy beépíteni a csapatba.MessiCesc írta:Kikéne próbálni néhány fiatal jövőre. Denis Suárez, Dongou... Főleg előbbit, nagy kedvencem a spanyol!