Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erxy írta:Itt az összefoglaló. Nem semmi mik maradtak kiMunir gólja viszont egészen fantasztikus volt, mind a befejezés, mind az előtte lévő összjáték Samper, Espinosa és Munir között.
![]()
Egyébként a többi meccs alakulása miatt a B csapat fellépett a 3. helyre!
Egy fiatal felhozásának mindig a jövőre kell irányulni. Ha maradna és jövőre tervei volnának pl. Munirral, akkor megtehetné, hogy már ebben a bajnokságban beállítja. Így feleslegesen megsértené ezzel Telloékat és megzavarná Munirt és a körülötte lévő viszonyokat. Valószínűleg ugyanezért ejtette Adamat, akivel láthatóan tervei voltak, nem pedig azért, mert nem vált be az A-ban.MichaaBee írta:Nem teljesen értem a logikai szálat ebben az észrevételedben. Attól, hogy távozni fog, még ugyanúgy nyúlhat fiatalokhoz, neki itt már semmilyen érdeke nincs, így akár be is dobhatja őket tét nélkül.barcafacan írta:Martino, mint deklaráltan távozó edző nemigen fog fiatalokhoz nyúlni. Nem is lenne értelme.-
Nem teljesen értem a logikai szálat ebben az észrevételedben. Attól, hogy távozni fog, még ugyanúgy nyúlhat fiatalokhoz, neki itt már semmilyen érdeke nincs, így akár be is dobhatja őket tét nélkül.barcafacan írta:Martino, mint deklaráltan távozó edző nemigen fog fiatalokhoz nyúlni. Nem is lenne értelme.-
Igen, alapvetően a Juvenil A és B játékosaiból állt a keret, közülük páran már a B-ben is megfordultak egy-két meccs erejéig.visca el barca írta:nem nagyon követtem az eseményt, de örülök h megnyerték a fiatalok. ez az u19 gondolom nagyrészt a juvenil A játékosokból állt.
16:15, Eurosport.MQuC írta:A mai ifi BL döntőt hol adják és mikor?