Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Papíron lehet mindenki marha jó. Bizonyítani is kéne. Cesc eddig keveset bizonyított, egyelőre csak féléves futballista.shutterisland írta:még mindug több potenciált látok xaviban![]()
fabregas már jobb játékos, mint a kifelé menő xavi, és ő már csak hétről-hétre gyengébb, lassabb, öregebb lesz, cescnek pedig most jönnek papíron a legjobb évei.
nálam nem kérdés, hogy ki legyen iniesta párja az alapkezdőben jövőre.
még mindug több potenciált látok xaviban
Én arra emléxem hogy eddigi szezonjaiban ősszel rendre jo volt, tavaszra meg kipukad mint idén..Ez a jo játék a kiscsapatok ellen jött ki, tavaszra mikor jönnek az élesebb meccsek Bl kieséses szakasz fontosabb bajnokik beleszürkül alibifoci továbbpassz tömgelege és ennyi.. Kapuralövés?? hagyjuk márSanama írta:Azt csak én gondolom, hogy ősszel azért volt százszor jobb, mert akkor a "posztján" játszott, most tavasszal, főleg a City BL meccs óta meg nagyjából tölteléknek van a pályán, hogy menjen a labdatartás, meg mezőnymunkára van ítélve?!
Már sokszor leírtam, hogy ő akkor egyszerűen ki van iktatva, ha Xavival együtt van a pályán. Ez tavasszal ismét tökéletesen megmutatkozik. De az őszi teljesítménye meg kiugró volt, Neymar mellett ő volt a csapat legjobbja, ha jól emlékszem.
Jövőre már Xavinak inkább a pad néz ki, ha nem távozik, és akkor végre Fabregas folyamatosan játszhat a posztján. És én nem kételkedem benne, mert amikor ott játszott, akkor rendre jól játszott, a csapat egyik legjobbja volt. És akkor ilyeneket olvasni, hogy el kell adni...Nyilván azért hozták vissza 2éves huzavona után, hogy aztán 3.idény után eladják.
Ott ő volt a vezér, szabad kezet kapott, nem volt kötött posztja és öröm volt nézni a játékát. Valahogy olyan érzésem van, hogy bármely más csapatban világklasszis szinten játszana csak nálunk nem. Xavi-val kioltják egymást. De remélem a jövőben meglesz a helye és Iniestával életveszélyes párost alkotnak a középpályánGame90 írta:Érdekes, az Arsenal-ban:
1. Nem voltak ilyen hullámhegyei/hullámvölgyei, tavaszra nem fogyott el.
2. Nem tűnt "akaratgyenge" játékosnak.
3. Nem tűnt lassú játékosnak, plána nem ennyireGame90 írta:Érdekes, az Arsenal-ban:
1. Nem voltak ilyen hullámhegyei/hullámvölgyei, tavaszra nem fogyott el.
2. Nem tűnt "akaratgyenge" játékosnak.
Egyet értek. Fejben van gond vele, de nem hiszem el hogy ezeket a játékosokat nem edzi valami mentális tréner, ahogy a mi Szalainkat,a hogy mondta a kifakadásánál.Bob_Marley írta:Cesc-szel érzésem szerint a legnagyobb probléma, hogy akaratgyenge. Remek képességű játékos, de egyszerűen folyton beleesik valamiféle depresszióba, s onnantól nem jön össze neki semmi. Védekezése lagymatag, előrefele vannak jó megoldásai, de nem jön össze, akkor kiveszi magát a játékból percekre (tegnap is pl szépen bemozgott Carvajal mögé, majd a hosszúra betette Neymar lekésett, onnantól szinte nem is mozgott többször be), komolyan egy pszichológus kéne neki, lehet az Arsenalban eltöltött évek tették ilyenné, de kicsit olyan az ember érzése mintha úgy csinálná hogy jaj Istenem ez úgysem sikerül, s lelógatott fejjel megy tovább. Emberileg sajnálom nagyon őt, mert fizikailag is képes lenne előre-hátra sokat nyújtani, de valami gát van nála, s egyszerűen a helyét se tudjuk megtalálni pedig itt van jó ideje.
Én úgy gondolom hogy ahhoz hogy ezeknek, az általad felsorolt neveknek egyszerre helyet tudjon valaki adni a pályán, fel kell adni azt a szerkezetet amit jelenleg játszik a Barca. Ezek közül 3 szélső játékos van, egy középpályás, aki Cesc. Fabregas egy szervező játékos, az arsenalban nagyon jól tolta a középpálya közepén. Talán egy ékként, a támadók mögött el tudom őt képzelni. Iniesta pedig bal oldalon a legjobb. Bár ő középen is használható, de igazán zseni a szélen szokott lenni. Messi kérdés: Ez elég bonyolult mert most sehol sem jó. Viszont a jobb szélen elég zsír volt, amikor ment neki. Az sztem az ő posztja. Neymar viszont hova? középre? nem hiszem, eltűnne. Ő Iniesta előbb felvázolt helyén lenne a legjobb, már ha mondhatunk ilyet az utóbbi időben nyújtott teljesítménye után. Én őt nem tartom Ininél többre, sőt... Kicsit feleslegesnek tartom a csapatban, ilyen játékosok mellett, és ha az általam felvázolt posztokat töltenék be az említett játékosok. De ha már választani kell, én inkább Cesc-et szórnám ki. Xavi igaz, hogy nem az igazi, de a posztján azért még mindig sztem a legprecízebb és legjobb. De pár év múlva már sajnos vége van neki. Akkor jöhetne Cesc a helyére. De ott van Busi is. Szóval ehhez edző legyen a talpán aki talál taktikát úgy, hogy mindegyik klasszis játszon.BarcafanTomee írta:Következő szezonban most már kezdeni kell valamit Fábregassal, mert így nem mehet tovább. Meg kell találni neki a helyet és szabad kezet adni neki. Így nem találja a helyét és félszezonos játékos. Tavaszra megint nagyon elfogyott, csak úgy mint az egész csapat.
Sokkal de sokkal több van benne mint, amit nálunk eddig feltudott mutatni. És óriási luxus, hogy ezt ennyi idő alatt nem tudtuk megoldani.
Cesc-Iniesta-Neymar-Messi, mesés névsor, csak kell egy edző aki kitalál rájuk egy taktikát. Bármely csapat a világon összetenné értük a kezüket, de nálunk mégse tudnak együtt annyira érvényesülni. Pedig óriási potenciál van bennük.
Xavi mellett folyamatosan gyenge, amióta itt van. Nem értem, hogy 3 edző egyikének se tűnt fel ez eddig?Erxy írta:Fabregas 8 goals & 9 assists in 17 Liga games this season in 2013.
1 goal & 3 assists so far in 13 games in 2014
Nagyon gyenge volt ma, nem értem miért maradt fent egészen a 89. percig. Jó lenne ha visszatalálna a jó útra, de..
1, Szembe megy a Barca filozófiájával a 442gránit írta:Most hatékonyabb lenne a 4-4-2. Anno Eto'o-val meg Henry-val persze, hogy három csatárral játszottunk elől, most hatékonyabbak lennénk egy középpályással, mint pl Pedróval elől.
igen, minden bizonnyal az idény legfontosabb meccsén fog tata kisérletezgetni.gránit írta:Most, hogy Neymar felépült, meg lehetne próbálni a 4-4-2-es felállást, Messivel és Neymarral elől, Fabregas-szal és Xavival együtt a kezdőben.