Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem nem azért "ájultunk el", hanem mert tegnap jól játszott, talán nem véletlen a vastaps amit kapott a lecserélésekor, Bár lehet csak én láttam ígypep71 írta:másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost,
egyetértek. Cesc eladása a legnagyobb marhaság lenne, mint ahogy Piqué-é is.belső védő kell egyértelműen, de eladni nemhiszem , hogy kellene.pep71 írta:A legtöbben Fabregas távozást akarják amit több szempontból sem értek, mert amíg ment a csapatnak addig ő volt a legjobb kpályása a Barcának. Amikor a csapatnak nem ment, akkor ő neki sem, de szinte mki őt vette elő. Ha a Barca direktebb játékot akar majd a jövőben akkor nem is találhatna jobb embert Xavi helyére. Gólerős, gólpasszokban is jeleskedik. Amikor azt olvasom, h Alexis sokkal jobb Fabregasnál(a tegnapi meccs után írva meg főleg), akkor csak fogom a fejemet, hogy micsoda..egyrészt nem is azonos poszt...másrészt Alexisen látszik, hogy ő kevés ide technikailag, a labdák felét amit kap le sem tudja venni, 5 méterről a kapufára bombázza labdát, úgy, hogy belerúgja a földbe és onnan pattan a kapufára...volt egy rosszult eltalált lövése amit Pedro bekotort, ettől ne ájuljunk el...A másik dolog, hogy azért kéne eladni mert kapós és az árából simán tudunk venni jobb játékost, hát a Barca vezetősége eddig is híres volt arról, hogy olcsón vesz és drágán ad el, ugye?? Megint szép bukta lenne ezekből az eladásokból...
Pique eladását sem értem, mert a nagy meccseken igen jól játszott.
Ha nem alkalmas a játékre akkor az egész fórum pánikhangulatban, mert nincs a helyére nemhogy jobb, de szinte megoldás sem.

OFFUnicef írta:Vigasztaljon a tudat, hogy én is így jártam.gianni írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de megettem, egész hétvégémet úgy alakítottam,hogy most 8-ra itthon tv eltt legyek még most is rohantamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
99999999999999999999999999999-----kooooor kezdünk![]()
Még délelőtt is felnéztem az oldalra, hogy leellenőrizzem, hogy 8-kor kezdődik.
A Barca több mint egy klub, szóval csak segít benn maradni a kicsiknekAlcantara írta:A Sevilla éppen most veri ronggyá a mi kis Granadánkat! 58. perc, 3:0!
Vigasztaljon a tudat, hogy én is így jártam.gianni írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de megettem, egész hétvégémet úgy alakítottam,hogy most 8-ra itthon tv eltt legyek még most is rohantamÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
99999999999999999999999999999-----kooooor kezdünk