Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az utóbbi időben nem volt ott sosem.Vakmacska írta:Csakhogy az utóbbi időben mikor oda beállt, semmit nem értünk el. Így legalább hatékonyan játszik.Gokuci írta:
és egy utolsó dolog...
Messit teljesen a 2 középhátvéd közé tolnám..
mert így visszajön labdákért de nem is tud kiugrani, csak szökőévente.
2-3 éve pont ebbő rugdosta a góljait, hogy mindig a védővonalba mozgott.
Csakhogy az utóbbi időben mikor oda beállt, semmit nem értünk el. Így legalább hatékonyan játszik.Gokuci írta:
és egy utolsó dolog...
Messit teljesen a 2 középhátvéd közé tolnám..
mert így visszajön labdákért de nem is tud kiugrani, csak szökőévente.
2-3 éve pont ebbő rugdosta a góljait, hogy mindig a védővonalba mozgott.
Nincs pályán Fabregas.Vakmacska írta:Igaz.Gokuci írta:Ez igaz, de mégis valahogy jobban tetszik ez a játék, mint az eddigiek.Vakmacska írta:hát semmi nem akar bemenni, ez nem igaz!
Attraktívabb, robbanékonyabb, sokkal dinamikusabb.
Én nem is értem, hogy lehet ennyire hullámzó a teljesítményük meccsről-meccsre
Igaz.Gokuci írta:Ez igaz, de mégis valahogy jobban tetszik ez a játék, mint az eddigiek.Vakmacska írta:hát semmi nem akar bemenni, ez nem igaz!
Attraktívabb, robbanékonyabb, sokkal dinamikusabb.
Ez igaz, de mégis valahogy jobban tetszik ez a játék, mint az eddigiek.Vakmacska írta:hát semmi nem akar bemenni, ez nem igaz!
Inkább nézem ezt, mint mikor Fabregas lötyög a pályán és helyzetünk sincsStickyFingaz írta:Ez már a régi Alexist idézte.
Bizony, hangosan fel is röhögtem kínomban.StickyFingaz írta:Ez már a régi Alexist idézte.
Mert nem alibizik, hanem küzd?Vakmacska írta:Igen, ezen agyalok én is, hogy monty miért nem játszhat?