pep71 írta:
17 gólja van és 10 assistja, de idegenben ahol a Barcának sokkal nehezebb nyerni, mivel a csapatok jobban felszívják magukat hazai pályán és a bíró is engedékenyebb a keményebb focira ott meg tudott rúgni két gólt és két assistot adott csak. Neymarral is ez a baj, hogy ezeken a nehezebb meccseken nem tudják annyira segíteni a csapatot...
Arra válaszolj, ha Fabregas gyenge akkor Xavi és Iniesta mi volt ebben a szezonban?
Mert Iniesta ősszel gyenge volt, most tavasszal lendült be a játékba, Xavi meg ősszel és tavasszal se tudta megközelíteni egy-két évvel ezelőtti önmagát.
Nem érted a lényeget! Az őszi szezon semmit sem számít, mert csak kis csapatokkal játszunk akkor, egyedül a tavaszi a lényeg, mert ott van a Bl kiesés! A bajnokságban ősszel megszerezhető pontok nem befolyásolnak semmit, úgyhogy az, hogy csak ősszel volt jó Fabregas - amúgy február közepéig a legjobb középpályásunk volt, de mindegy -, nem számít. Az is mindegy, hogy a szezonban összességében Xavi és Iniesta is rosszabb teljesítményt nyújtottak nála, bár mivel Ini az utóbbi 2 hónapban már feljavult, ezét elfelejthetjük neki, hogy a szezon elején alig csinált valamit.. El kell adni Cescet és kész! Majd Rafinha meg Sergi Roberto pótolja! Vagy ha mégis igazolhatunk, akkor Reus, aki úgy alapjáraton mondjuk szélső.. Arról is Cesc tehet, hogy Tata olyan taktikát rak össze, amiben 4 középpályásunk van, és csak tologatjuk a labdát! Pedro meg Sánchez amúgy jobbak mint Neymar és Fabregas, fogadd el. Azt meg kihagytam majdnem, hogy Piquet is adjuk el, aki a sérülése előtti 2 hónapban már a legjobb védőnk volt szinte végig.
Komolyan nem értem itt a fórumozók javát. A tegnapi játékunk annyiban különbözött a Granada ellenitől, hogy kicsit többet futottak a fiúk, és beszerencsétlenkedtünk 2 gólt még. De a helyzeteink száma még kevesebb is volt, mint 1 hete. Örültem én a győzelemnek, félre ne értsetek, de azért helyén kezelném a dolgot, mert nem volt egy túl fényes diadal.. Szóval ezt a Pedro és Alexis a király dolgot kicsit erősnek érzem ez alapján. Biztos azért váltott Tata a rangadókon erre a 4 középpályásos taktikára, mert ki akart tolni Pedroval meg Alexissel, nem azért, mert rendre nulla teljesítményt hoztak le egy nagyobb csapat ellen - mondom ezt úgy, hogy Alexist nagyon csípem. Jó igen, a Real ellen meglőtte élete gólját Sánchez, de ezen kívül semmit nem tettek a nagy meccseken. Tata emiatt kipróbálta azt a taktikát, hogy felküldi az összes spílerét a pályára, majd ők megoldják valahogy.. Hát sajnos nem ez lett, hanem még kevesebb helyzet mint eddig. De erről miért Fabregas tehet? Vicc már ez komolyan, hogy ő jelenleg közutálat tárgya, amikor ha az egész szezont egybevetve nézzük simán jobb teljesítményt nyújtott, mint Ini vagy Xavi.. De mindegy, én ebben a témában szerintem most írtam utoljára - mindenki nagy bánatára gondolom

-, ha szerintetek Fabregas az egyik fő oka annak, hogy így játszik a csapat akkor fölösleges szövegelnem.
A tegnapi meccsről is azért írok akkor már kicsit, bár feljebb már megszellőztettem a véleményem. Szép dolog, hogy győztünk, de azért nem volt ez túl fényes. Az első gólunknál konkrétan felröhögtem, Alves futott csak a labda után, de valahogy átment az emberein - egyedül a köténye volt tudatos -, Alexis majdnem luftot rúgott olyan rosszul találta el a labdát, de Pedro valahogy belebotlott és bekotorta. Viszont kétségbeejtő, hogy az igazi, tiszta ziccereinket hogy oldottuk meg. Pedro belegurítja a kapus kezébe, Alexis kapufára vágja 3m-ről, Messi meg aztán.. 1v1-be kihagyott 2-3-at is, meg volt olyan is, hogy bőven volt területe, lendülete is, 1 védő volt közte meg a kapu közt, erre belevitte.. Előfordul az ilyen, nem azt mondom, de hát Messitől azért ennél többet várna az ember, 4-ből 1-et azért csak illik bevernie. Mindegy, legalább győztünk, talán kicsit javulunk is, de őszintén csodálkoznék, ha pontvesztések nélkül hoznánk le az elkövetkező meccseinket. szek.: Ja azt majdnem ki is ahgytam, hogy azért Messi gólja gyönyörű volt, hál istennek jó frusztrált volt mostanában, úgyhogy beleadhatta minden dühét és kegyetlenül bevágta..
A végén meg még halkan megjegyezném, hogy az meg, hogy Montoya megint szóhoz se jut számomra szintén vicc. Granada ellen a mezőny legjobbja volt, erre most megint pihen majd 10 meccset kb mint előtte.. Így aztán biztos fejlődni fog!
szerk.:
Csbal írta:
Ini, Xavi idén nem olyan mint volt egy-két évvel ezelőtt. De akkor elég magas lécet tettek fel. ini viszont idén sem rossz, Xavi pedig azért még mindig képes pluszt adni. Nem olyan szinten mint ezelőtt, de az biztos hogy Fabregas mellett nem lógnak ki lefelé.
Akkor most megfordítom, Fabregas meg nem lóg ki mellettük lefelé.. Főleg idén, egész szezont nézve nem. De ha csak a közelmúltat nézem is, akkor Xavinál semmivel sem rosszabb. Csak 7 évvel fiatalabb nála, úgyhogy rá lehet(ne) építeni. Csak ahhoz Xavinak nem kéne ennyit kezdenie ugye, az meg lehetetlenség..