Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.23. 20:51:10

MichaaBee írta:
Aaron3991 írta:
Felre erted o pont forditva erti. Nem Song jatszana vedot, hanem Luiz tud vedekezo kozeppalyast, tehat igy Song eladasaval is lenne alternativa arra az 5 meccsre amin nem jatszik Busi. Aztan lehet en ertem felre :D
Áron értette jól. :) A problémát az okozta, hogy helytelenül azt írtam, hogy Songgal, a fejemben ez a mondat még úgy hangzott, hogy "Songtól megválni".
Oh, sry.
Hát akkor sem tetszik igazán. Tételezzük fel védőink lesérülnek (nem lenne meglepő, és mivel laza meccs jönne Busit is lehetne pihentetni. De ha Luizra mindenképp hátul lenne szükség, mert más alternatíva nincs akkor a vkp posztján nem lehetne pihentetni. Maradjon csak mindenki a posztján, hozzunk szépen egy rendes védőt, aki ott is marad. Szerintem.
Mondjuk nálam favorit kh posztra Hummels lenne, de Verthongennel sem járnánk rosszul. Thiago Silva úgyszint, de érte meg ahhoz képest milyen idős, elég sokat kéne kiadni. Őt 2-3 éve kellett volna.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.04.23. 20:23:58

MichaaBee-vel értek egyet, Rafinha középpályára, előre Deu, 1 kapus, meg hátulra 1-2 ember. És slussz.

Jó, hogy feloldták a tilalmat, de ennek van hátulütője is. Rossz alkupozícióban leszünk, illetve nehogy azt higgye valaki, hogy pl Alexist vagy teszem azt Alvest majd 30-40 milliókért elviszi valaki. Tárgyalópartnerek is tudják, hogy bármikor életbe léphet megint a tilalom, így teljesen evidens, hogy még drágábban akarnak eladni, s még olcsóbban venni. Érdekes nyár lesz, az biztos, hogy most kell hideg fejjel gondolkodni, s a megfelelő lépéseket meghozni. Kapkodni nem szabad, meg teljes csere-berére meg szerintem nincs is szükség.

visca el barca múltkor írtad valaki lesérül, azért ilyen alapon kéne 40 fős keret, bár akkor is kéne még vagy 10 ember, mert mi van ha kitör valami vulkán. :D

Én nagyon remélem, hogy nem kell semmilyen fritz játékost nézni jövőre. Ez csak egy személyes vélemény, mindegy ki jön, részemről az elfogadás meglesz (ahogy Neymar felé is megvan, bár továbbra is sokkalom az árát, meg hogy illik-e ide), de a németek maradjanak csak Bundesligájukban. Griezmann kölyköt hoznám ezerszer inkább mint a Rajzszakkör nebulóját.
Kép
Kép
Kép
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.04.23. 20:09:47

De Sciglio
Az meg ki?
Milan fiatal vedoje. Jobbon balon bevetheto, az olasz valogatottban is jatszott mar. Sokszor nem lattam jatszani de szerintem egesz jo kis playa lehet belole.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.04.23. 20:03:42

Aaron3991 írta:
bence-barca írta:Song nem kh. Játszott ott és láttuk, h milyen teljesítményt nyújtott. Ne játsszon azon a poszton. :)

Közben 2 info:
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona 22 éves támadóját, Cristian Tellót angol lapértesülés szerint a Liverpool, a Milan és a Napoli is vinné. -nso

Illetve Pinto távozása esetén Caballero lenne az egyik kiszemelt 2. számú kapusnak.
Felre erted o pont forditva erti. Nem Song jatszana vedot, hanem Luiz tud vedekezo kozeppalyast, tehat igy Song eladasaval is lenne alternativa arra az 5 meccsre amin nem jatszik Busi. Aztan lehet en ertem felre :D
Áron értette jól. :) A problémát az okozta, hogy helytelenül azt írtam, hogy Songgal, a fejemben ez a mondat még úgy hangzott, hogy "Songtól megválni".
De Sciglio
Az meg ki?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.04.23. 19:21:39

bence-barca írta:
MichaaBee írta:Ha a David Luiz pletykák igazak bizonyulnak és esetleg sikerülne elhozni, akkor ti megválnátok Songgal másik igazolás nélkül? Tudom, kicsit FM szagú a dolog, meg nehezen veszi be a gyomrunk a vkp legyen kh és vica versa dolgot, de talán nem halva született elképzelés. :)
Song nem kh. Játszott ott és láttuk, h milyen teljesítményt nyújtott. Ne játsszon azon a poszton. :)

Közben 2 info:
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona 22 éves támadóját, Cristian Tellót angol lapértesülés szerint a Liverpool, a Milan és a Napoli is vinné. -nso

Illetve Pinto távozása esetén Caballero lenne az egyik kiszemelt 2. számú kapusnak.
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.04.23. 19:10:22

MichaaBee írta:Ha a David Luiz pletykák igazak bizonyulnak és esetleg sikerülne elhozni, akkor ti megválnátok Songgal másik igazolás nélkül? Tudom, kicsit FM szagú a dolog, meg nehezen veszi be a gyomrunk a vkp legyen kh és vica versa dolgot, de talán nem halva született elképzelés. :)
Song nem kh. Játszott ott és láttuk, h milyen teljesítményt nyújtott. Ne játsszon azon a poszton. :)

Közben 2 info:

Nervo
Capitá del Barça

2014.04.23. 19:08:32

MichaaBee írta:Aki hasonló kaliber lenne az max a portós Danilo, de őt emberi áron érthető okokból nem tudjuk leigazolni, így valószínűleg valami idősebb, védekezőbb játékost hoznék (Sagna?), vagy valakit, aki fiatalkonkurencia lehet Montoyának, hátha húznák egymást. Montoya az életben nem lesz ide beépítve, ha jelen van egy drága jobbhátvéd.
De Sciglióról mi a véleményetek??? :roll: :roll: Egyébként ha igazolnánk középcsatárt akkor én csakis az El Matadort tudnám elképzelni, de szerintem sajnos felejtős a dolog. :? Ha megy a Chilei akkor szélsőnek én is Reust képzelem el itt helyette.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2014.04.23. 19:13:09-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.04.23. 18:37:28

Ha a David Luiz pletykák igazak bizonyulnak és esetleg sikerülne elhozni, akkor ti megválnátok Songgal másik igazolás nélkül? Tudom, kicsit FM szagú a dolog, meg nehezen veszi be a gyomrunk a vkp legyen kh és vica versa dolgot, de talán nem halva született elképzelés. :)

Továbbra is tartom egyébként, hogy a középpályára elég Rafinha, elöl nem babrálnék sokat, csak ha mindenképpen menne Alexis/Pedro (akkor jöhetne Reus), úgyhogy inkább hátulra kell koncentrálni. Ez a Laporte gyerek is tudhat valamit, ha Pepnek ennyire kell, de talán I. Martínezt olcsóbban megúsznánk és ugyanott lennénk vele. Alvést pedig ha lecseréljük, akkor valami defenzívebb alkatot tudnék elképzelni a helyére. Aki hasonló kaliber lenne az max a portós Danilo, de őt emberi áron érthető okokból nem tudjuk leigazolni, így valószínűleg valami idősebb, védekezőbb játékost hoznék (Sagna?), vagy valakit, aki fiatalkonkurencia lehet Montoyának, hátha húznák egymást. Montoya az életben nem lesz ide beépítve, ha jelen van egy drága jobbhátvéd.

A nap híre pedig hogy Halilovic ill. Ter Stegen így zsebben vannak, ez már önmagában megér egy koccintást szerintem! :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
defender3
Entrenador del Barça

2014.04.23. 18:35:51

Sokan mondják, h Songot is meg Masch-t is el kéne adni de akkor ki lenne Busi helyettese, mert hát egy vkp-sal nem lehet nekiállni a bajnokságnak főleg nem több fronton. A B csapatot annyira nem ismerem ezért nem írom, h a ottanit kéne felhozni. Ha választani kéne akkor én egyértelműen Songot tartanám meg mivel fizikálisan erősebb, és azért főleg ezen a poszton nem árt magasnak lenni.

Léfe azért Bartra-t Adrianot elküldeni elég nagy luxus lenne főleg, mert akkor a helyükre és kéne igazolni játékost.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára defender3 2014.04.23. 18:37:31-kor.
Léfe
Entrenador del Barça

2014.04.23. 18:33:31

Menjen akit küldenek én Inesta-Messi-Busi-Neymr-Alba soron kivül senkiért sem sirnék. Xavi és Pique kevesebb jáékkal maradhat. A többi mehet, eldönti akinek ez a dolga. De kell -okvetlen -
egy jobbhátvéd és kettő -nem egy- középső védő. Középpályára Rafinha vissza és még valaki. Támadóbol egy nagyob név és még valaki.
Fecó
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.23. 18:28:31

érdekes átigazolási szezon lesz. remélem mindenki sejti, hogy nem lesz olcsó mulatság úgy vásárolgatni, hogy a másik klub tudja, most vagy soha szituban vagyunk...

2-3 védő, 2 kapus+1 csatár. ezek a prioritások. akiket pénzzé lehet tenni: Mascherano, ALves, Alexis, Song. Bár utóbbi kettőt kifejezetten sajnálnám. 4 játékosból 100 millát simán be lehet szedni, amiből kijönne a 2-2 védő és kapus, és egy kis ráfizetéssel jöhetne egy támadó is.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.04.23. 17:35:09

Dejó ez a hír! :mrgreen:

Akkor húzzon a fél csapat az icsába! :twisted:

Nem vagyok egy igazolási megszállott, de idén tényleg drasztikus változásokra van szükség és ezt most kell megtenni.

Fenomenális lenne épkézláb védőket látni a klubban.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
defender3
Entrenador del Barça

2014.04.23. 17:10:44

Most ha olyan van akkor be lehetne próbálkozni abba, h olyanokat akiket nem akar megtartani a vezetőség bevonni egy egy igazolásba, mert akkor biztos távozna meg kevesebbet kéne fizetni. Bár nem tudom ki venne meg egy Cuencát v egy sérülésből felépülő dos Santost egy spanyol kiscsapat kivételével ahol már ők is komoly erősítésnek számítanának. Tellot szerintem biztos megvennék. Affelay is érdekes kérdés, mert neki is betett a keresztszalagszakadás, talán őt is el lehetne adni hollandba v spanyolba egy középcsapatnak.

Ter Stegen mellé jó lenne egy 35-körüli kapus, aki csak azért jön ide, h levezessen és az se zavarja ha éven át nem véd, vagy a másik lehetőség, h Oier lesz második számú kapus és a B-ből meg lesz a 3. számú Masip és ott véd de ha kell beugrik a felnőttek közé.
Jöjjön két kv Masch mehet ahhoz aki a legtöbbet fizeti érte (Napoli ha marad Benítez). Alves is mehet ha jönne egy megfelelő képességű játékos a helyére.
Leon
Director del Fútbol

2014.04.23. 17:04:12

Most,hogy megúsztuk ezt a szívatást máris beindultak a dolgok:
A ‘Sport‘ című napilap szerint a cserekapus posztra Willy Caballero, a Málaga 32 esztendős hálóőre a legnagyobb esélyes!Ez egy jó hír mert elég jól véd és még fiatal is! :)
Alexisről pedig ezek a legfrissebb hírek:
A Sky Sport Italia által közölt értesülés szerint Sánchezzel már megegyezett a Juventus, amely már akkor is megszerezte volna, amikor az Udinese játékosa volt.
Írtátok,hogy 35 körül mehetne,én már akkor is örülni fogok ha megkapjuk érte a 30as kivásárlási árát!Nem bánom ha azért a pénzért megy! :)
(Pedro meg kb 25ért mehetne a PSG-hez)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.04.23. 16:40:41

Gondoltam, hogy valami hasonló lesz a vége, örülök, hogy így alakult, elég gázos lett volna a jelenlegi kerettel nekimenni a következő idénynek is. Ter Stegen zsebben, ez talán a legjobb hír, Halilovic is jó lesz, most meg gyorsan rá kéne hajtani legalább egy középhátvédre (Vertonghen vagy Mangala a prioritás nálam, ez a Laporte gyerek meg hab lenne a tortán, kár, hogy 36 milliós kivásárlási ára van), ha megvan, akkor el lehet gondolkodni Reuson és/vagy egy középcsatáron is.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.04.23. 15:58:10

Hasonlóra számítottam, elégedett vagyok a kialakult helyzettel. Viszont használjuk ki rendesen a szitut, és ne garasoskodjunk. Ter Stegen, és egy cserekapus alap. Két védő szintén alap, Alvestől függ, kell e szélső hátvéd. Középen megvagyunk, előre pedig egyértelmű hogy Reus jöjjön (abba most nem megyek bele, kiket kellene eladni...). Ez a névsor a kölcsönből visszahozott fiatalokkal elég ütőképes lenne, már csak egy edzőre kellene, és meg is lennénk...
Rivaldo-A Legnagyobb.
LM10
Director del Fútbol

2014.04.23. 15:16:29

Hát igen, edzői kérésre kellenének a játékosok. De lehet, hogy Tata marad jövőre is, és már ő adta le, hogy kire számít, és kire nem, VAGY már meg van titokban az új edző, és már úgy alakulnak a dolgok.

Az biztos, hogy mozgalmas és izgalmas nyár lesz ez katalán szempontból is.
Petr
Entrenador del Barça

2014.04.23. 15:02:02

LG írta:Azért így sem rózsás a helyzet, hisz úgy lenne a szerencsésebb, ha a leendő edzőnk kérési szerint igazolnánk. :? Vagy akkor gyorsan el kéne intézni az edzőkérdést is, hogy leadhassa a kívánságlistáját a vezetőségnek.

Hát igen. Baromi hálátlan lehet úgy idejönni, hogy nem formálhatja a csapatot, csak a magból és az igazoltakból építkezhet, amikbe nem szólhat bele, hogy kik lesznek. Nem egy jó ajánlólevél a klubtól, az biztos.
A klub helyében az edzőkereséssel kezdeném, úgy lenne fair a leendőbelivel, és az eredmények is így jönnének
blaugrana99
Jugador del Barça

2014.04.23. 13:29:56

Gyorsan használjuk ki a lehetőséget és akit kiszemeltünk azokat igazoljuk le de minél előbb.
neobarca
Director del Fútbol

2014.04.23. 13:27:15

messideco írta:Na, tudtam hogy nem lesz semmi belőle :) Túl nagy fogás lett volna a Barca egyből, de szerintem jobban követni fogja a szövetség a hasonló ügyeket. Szerencsések voltunk, valljuk be.
Én biztos voltam benne. Amúgy sztem jó sokáig el lesz húzva az ügy. Egészen addig, ameddig el nem veszik az akták között. :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
messideco
Presidente del Barça

2014.04.23. 13:11:51

Na, tudtam hogy nem lesz semmi belőle :) Túl nagy fogás lett volna a Barca egyből, de szerintem jobban követni fogja a szövetség a hasonló ügyeket. Szerencsések voltunk, valljuk be.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.04.23. 13:03:17

jó értem én nem vagyok fogyatékos, én is látom h NÉHA jól jönne. henkével egyszer jól jártunk, semmi garancia nincs rá h ez megint be fog vállni. amugy is ki ívelgetne a fejére? alves? a pali aki keres havi 437538563753728 ft-ot, de a még csak az ötös környékére se tud egy labdát berúgni? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.04.23. 12:49:31

visca el barca írta:
trey88 írta:Plusz jöjjön egy "B terves" csatár, akit be lehet dobni ha ívelgetésekre szorulunk.
szted ki fog idejönni h játsszon egy évben 10x5 percet?
Darko Pavicevic Kecskemétről? Egy kiöregedőfélben lévő játékos teljesen megtenné. Szerinted Klose nem jött volna ide 3-4 éve München után (oké hogy sokat volt sérült, de azt most hagyjuk)? Szóval a Pedro-Sanchez-Tello-Fabregas-Iniesta-Xavi-Neymar cserekombóknál nem nehéz olyat idehozni, aki ezeknél hasznosabb lesz vészhelyzetben. Megy a tilitoli, ég a ház, cserélünk egyet, és megy a tovább a tilitoli, a ház meg leégett. Baromira nem érdekel kit, de valakit ide kell hozni. Ugye láttuk többször hogy Piquét toltuk fel, hát.. Na hajrá :)
Dave87
Capitá del Barça

2014.04.23. 12:49:18

visca el barca írta:
trey88 írta:Plusz jöjjön egy "B terves" csatár, akit be lehet dobni ha ívelgetésekre szorulunk.
szted ki fog idejönni h játsszon egy évben 10x5 percet?

Egy rutinos, fénykoràt maga mötött tudo jàtékossal viszont sokat profitàlhatunk. Olyannal, aki teljes egészében alàrendeli magàt a csapat érdekeinek, tapasztalt és kritikus helyzetben (akàr a pàlyàn kivül is) segiteni tud.
Henrik Larsson ugye a klasszikus példa, de az Atletico sem jàrt rosszul a harminc x éves Villàval és emlithetném Klose-t vagy Pizarrot is a Bayernböl.
Ez is egy jo lehetöség, persze nem feltétlenül szükséges szerintem sem.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.23. 12:49:00

Kroost kéne még elhozni. Fábregassal, Iniestával hatalmas középpálya lenne.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Válasz küldése