én mindig az olaszoknak szurkoltam, nagyon csíptem a régi öregeket.
az egész 94-ben kezdődött, voltam kb 13 éves, nem nagyon értettem a focihoz, de mikor robbie baggio fölé verte a büntetőt és kikaptak a döntőben annyira megsajnáltam őket, h akkor eldöntöttem mindig nekik fogok szurkolni
98-as vb volt az első amit ugy igazi foci fanatikusként néztem. pagliuca, costacurta, malidini, baggio, vieri, del piero, cannavaroval, meg a tejfölös szájú nestával.. (huh mint nem adnék most egy ilyen párosért

) jó kis csapat volt, de ott a negyeddöntőben lett vége, hülye di biaggio keresztlécre verte a büntetőt...
aztán vmikor 2000 környékén barca szurkoló lettem, de mivel az akkori válogatottban csak puyol meg LE volt barcás 2002-ben továbbra is az olaszokat nyomtam. coco, zanetti, meg jött totti mester

meg az a hulye kis dél koreai a hosszabbításban. áh. még mindig látom azt a golt magam előtt.
aztán 2006-ban már a spanyolokat is nézegettem, az már olyan 'maibb' összetétel volt, casillas, torres, xabi, xavi, cesc akkor már ők is szimpatikusak lettek.
2010-ben a barcások miatt már inkább nekik szurkoltam, az olasz válogatottból meg lassan kikoptak azok az emberek akik miatt megszerettem őket, montolivo, pepe meg iaquinta már nem az a kategória akit szeretni lehet
franciákkal kapcsolatban van még ilyen furcsa érzésem, soha nem voltak nálam no. 1 csapat, de ha vhogy mindig szurkoltam nekik is barthez, thuram, desailly, zidane, treze, jo kis csapat volt, most is szimpatikusak a keret tagjai.
uhogy idén nálam már egyértelmuen a spanyolok a favoritok. de ha argentina, olaszország, vagy a franciák nyerik a vb-t akkor sem leszek szomoru.
bárki, csak ne a németek, soha nem szerettem őket.
titkos esélyes belgium. apám ezek milyen csapatot rántottak össze 2-3 év alatt kurtoá, kompany, vertonghen, hazard, witsel, chadli, dembele, lukaku és a többiek. simán kinézek nekik egy elődöntőt.
remelem jo kis vb lesz, és mivel valszeg ágyhoz leszek kötve, lehet az összes meccset megnézem