Bob_Marley írta:Ezzel én is így vagyok, hogy bármi legyen Barca-nak fogok szurkolni, nem egy másik csapat ellen. Főleg ha bármilyen matematikai esélyünk lesz a bajnoki címre.
Én csak abban az egyetlen egy esetben szurkolok majd a Barca-nak, ha a győzelmünkkel biztosan bajnokok lehetünk. Idén tavasszal amúgy is nehezemre esik ennek a csapatnak szurkolni. Nem az FC Barcelona-nak, hanem azoknak a játékosoknak, akik a jelenlegi keret nagy részét kiteszik. Számomra az szégyen és gyalázat, hogy olyan ellenfelek ellen bukjuk a bajnokságot, mint a Levante, Granada és Valladolid. És akkor csak a legkisebbekről beszéltem. Ez pusztán akarat kérdése lett volna, ami nem volt meg a csapatban (nagy részében) egy töketlen edzővel a kispadon. Nincs ebben az idei csapatban egy fikarcnyi akaraterő sem. A másik dolog pedig, hogy az Atletico szinte emberfelettit teljesít idén. Hiába pokrócok sokszor, az rettentő szimpatikus ahogy hajtanak minden meccsen. És nem mellesleg jó látni, hogy nem egy milliárdokat költő csapat "vásárol" magának még egy kupát, ahogy az Madrid "másik felében" szokás. Ki nem állhatom az olyan gusztustalan játékospolitikával rendelkező csapatokat, mint a Real, City, Chelsea vagy a PSG. De a Bayern is hasonló tészta, csak nekik most Pep és az ő futballfilozófiája miatt kicsivel jobban tudok szorítani. A futballnak normális esetben az építkezésről kellene szólnia és nem a pénzszórásról... de ez a világ nem normális... csak épp másik nincs
De egy szónak is száz a vége: ha már nem tud a Barca, akkor hajrá Atletico.