2014.05.04. 11:54:40
Általában nem szeretem azt a felfogást,hogy én már szóltam, meg megmondtam, meg hű de okos is vagyok. Ám nem tehetem meg, hogy ne emlékeztessek:
'1.) kell egy edző ( az nem lehet, hogy egy magas színvonalú edzésvezetés után jöjjön egy középszer, amit a klasszisok észre is vesznek,ki is használnak, a helyükre lépő "rotáltak"próbálkoznak, a csapat szerte szét szakadozik,lassan mindenki a tudása alá süllyed,egyenes következmény a rossz edzésvezetésnek a sok sérülés is,a régi stílus a letámadással kombinált ún.tiki-taka csak nyomokban , helyette semmi, a középpálya kiürül, átjáróház a védelem,stb)
2.) A keret megújítása az értékek megtartásával!!A váz adott: Montoya,Bartra,Pique,Alba,Adriano mellé kell belső védő, és egy jobbhátvéd is!!A közép pályára Busi ,Iniesta, Mascherano,S.Roberto,Cesc,(néha!)Xavi, Elől: Messi, Pedro ,Neymar mellé kell még egy gólerős minden poszton bevethető csatár is.
Haza kell hozni: Rafinhat, Doloufeut ,a kölcsönből, el kell gondolkodni esetleg Fontas reaktiválásáról a Vigóból, a kettőből felhozható tehetségeket fel kell hozni a Csapathoz!
3.)Vezetőség : Mentalitásváltás kell!!! Az nem lehet, hogy az edző tudomása nélkül vegyenek adjanak el játékosokat!!!( Pep nem tudott Ibra érkezéséről, nem is tervezte, eladták "Csigát"
mielőtt beépíthette volna --!a tudta nélkül , stb) Pep évenkénti szerződgetése, majd távozása is ennek köszönhető!!Elküdte volna a "gátló fékeket" -nem engedték neki, hozta volna J. Martinezt,stb -nem engedték neki!!!
4.) A jövő? Edző , és újra épített csapat!! Mindkettő szükséges, ahogyan Neymar körül is a rendcsinálás.A világelső legnagyobb legjobb -és nem lehet elég jelzőt rá aggatni Messi pozícióját helyre kell tenni! A Neymar üzletben résztvevőknek be kell látni,hogy a csapat és Messi a jövő!! Neymarnak illeszkednie kell- Anyagilag is!!Az értékeknek a helyükre kell kerülni!!!